F1 σε HD μέχρι το τέλος της χρονιάς...it's official!!!!

Reaction score
0
Πάω για Skystar HD ... Και να κάνω το πιάτο κινούμενο ...
Κανα καλό τεχνικό να μην μας πάρει τα σώβρακα έχουμε (με Pm) ??? μέν ω Γέρακα ...

Από ποιότητα η μετάδοση πως είναι ?
Γιατί απο όσα εχω δει μέχρι στιγμής (στο Internet) διάφοροι λένε ότι είναι SD Quality Upscaled σε 720p ....

Reaction score
2
Εχε στο νου σου οτι σαν κατοχος, εχω καταφερει να γυρισω το πιατο μονο με το DVB Viewer.

Reaction score
6
Ναι, παίζει (με beta drivers από την Technotrend) κανονικά... (πως νομίζεις ότι έγραψα τον αγώνα...?)

Reaction score
1
Απάντηση: Re: F1 σε HD μέχρι το τέλος της χρονιάς...it's official!!!!

Αν δεν έχεις σκοπό να αγοράσεις HD δέκτη, αλλα διαθέτεις pc , πάρε την Skystar HD ή την Technotrend S3200 και είσαι σχεδόν έτοιμος...
Θα χρειαστείς και ένα diseqc μοτέρ για το πιάτο σου (αρκεί να το "σηκώνει" - μέχρι 1χ1.2 αντέχει). Η δεύτερη λύση είναι να γυρίσεις το πιάτο στις 1West (δεν στο συμβουλεύω αν δεν ξέρεις τι κάνεις...)
Καλύτερα βάλε ένα diseqc μοτέρ , βρες κάποιον έμπειρο τεχνίτη να σου το τοποθετήσει και ρυθμίσει , σύνδεσε το καλώδιο στην Skystar ( ή στον HD δέκτη σου) συντονίσου στην συχνότητα που θα "ανακοινωθεί" το Σάββατο πριν τον αγώνα, και απόλαυσε...
Βέβαια από την άλλη το σήμα μπορεί αυτή τη φορά να είναι κλειδωμένο, οπότε θα πάει στράφι η επένδυση....Αυτό είναι το κακό με τα feeds... ξεπηδούν εκεί που δεν τα περιμένεις και δεν είναι ποτέ σίγουρα... ;-)
Δεν έχω άλλη διαθέσιμη pci ( έχω pci-e ) για να πάρω πχ την Technotrend S3200 , αλλά κοιτάω την S3650 usb ... Αυτό που δεν κατάλαβα μέχρι τώρα είναι εαν κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά με την εσωτερική όσον αφορά το 3rd party software ...

Reaction score
620
Μια πολύ καλή λύση (που είναι καθ οδόν) για όσους έχουν προβλήματα έλλειψης PCI.....

FloppyDTV S2

http://www.team-mediaportal.com/news/global/tv_server_updates.html

Μπορείς να την βάλεις σε PCI ή PCI Express ή σε AGP ή αν δεν υπάρχει τίποτα σε ένα ελεύθερο 3.5'' floppy drive bay.

Την ζαχαρώνω γιατί την υποστηρίζει και το Media Portal.....

Reaction score
1
Απάντηση: F1 σε HD μέχρι το τέλος της χρονιάς...it's official!!!!

H σύνδεση γίνεται από firewire , κάτι που σημαίνει καλύτερη απόδοση από το USB

όμως στο site αναφέρει για το προηγούμενο μοντέλο - Need only a single PCI Slot ...

Τώρα την ζαχαρώνω και εγώ !!!!

Reaction score
1
Απάντηση: F1 σε HD μέχρι το τέλος της χρονιάς...it's official!!!!

ADynaton μας βλέπω να κάνουμε ομαδική μεταξύ μας

Θέλω το πακέτο μαζί με το kit για το drive των 3.5 ιντσών

GTX

Reaction score
39
Εγώ είμαι έτοιμος (Skystar HD, μοτέρ και το πιάτο παρκαρισμένο στο Thor) και περιμένω νεότερα!!! :happy_9::happy_9::happy_9:

[άσχετος]άμα κάνω ένα scan το Σάββατο αν παίζει και μπορεί να το κατεβάσει το πιάτο μου θα το βρεί έτσι???[/άσχετος]

Reaction score
6
Σάββατο πρωί την ώρα των δοκιμών μπες στο http://www.satelliweb.com/index.php?section=livef και ψάξε για τις λεπτομέρειες του feed ... ;-)
Βάλε τα νουμεράκια στο πρόγραμμα που χρησιμοποιείς και κάνε scan !
Θα χρειαστείς και κανένα codec της προκοπής πχ Nvidia, Cyberlink κλπ (με ac-3 decoder έτσι??)

Reaction score
4
υπάρχει τίποτε σε HD ??? δεν βλέπω να υπάρχει ένδειξη σε κανένα feed....

Reaction score
6
Τα είχαμε πει... τίποτα δεν είναι εγγυημένο.... ίσως να ήταν αυτό(κλειδωμένο):

Intelsat 10-02 & Thor 2/3 (1.0°W)
Frequency: 11531 - Pol: V - SR: 13333 - FEC: -
Category: Sport - Formule 1
Transmitted in: MPEG-2 crypté
Comments: Hungary GP(ITV main)

είχε το "κατάλληλο" SR, βέβαια μπορεί να ήταν σε SD mpeg 4:2:2 ... κανείς δεν ξέρει...

Reaction score
4
BTW deliol, έχεις πουθενά τον προηγούμενο αγώνα?
Εννοώ σε 720p... μιας που δεν τον έχω δει, αλλά ξέρω το αποτέλεσμα, τουλάχιστον τα 720p θα είναι ένα motivation για να κάτσω να τον δω!

Ευχαριστώ,

Reaction score
6
Ναι, τον έγραψα , αλλά ξεκίνησα λίγο μετά τη δεύτερη εκκίνηση....
Θα πρέπει όμως να περιμένεις...μέχρι τον Σεπτέμβρη που θα γυρίσω... ;-)

GTX

Reaction score
39
Στον Thor τα ίδια με χτές :mad_3::mad_3::mad_3:

Αυτό όμως φαίνεται ενδιαφέρον!!!!

Eutelsat W3A (7.0°E)
Frequency: 11063 - Pol: H - SR: 6666 - FEC: -
Category: Sport - Formule 1
Transmitted in: MPEG-2 4:2:2
Comments: No comment

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads