F1 σε HD μέχρι το τέλος της χρονιάς...it's official!!!!

GTX

Reaction score
39
Παιδιά λίγο βοήθεια επειδή είμαι άσχετος και πάω να τρελαθώ...

Έχω το πιάτο στον Thor και DVBViewer πείτε μου λίγο πως ακριβώς κάνω scan για το feed γιατί δε μπορώ να το πιάσω :mad_3::mad_3::mad_3:

Αν πάω να κάνω scan και από το transponder list επιλέξω Thor 2,3 & Intelsat Intlesat 10-02 και πατήσω scan range δεν πρέπει να το βρεί??? Πώς κάνω scan τη συγκεκριμένη συχνότητα??? Ποιά νούμερα βάζω και πού??? Λίγο αναλυτικά παιδιά γιατί δεν έχω ιδέα και ελπίζω να κάνω κάτι λάθος.

GTX

Reaction score
39
Παιδιά λίγο βοήθεια επειδή είμαι άσχετος και πάω να τρελαθώ...

Έχω το πιάτο στον Thor και DVBViewer πείτε μου λίγο πως ακριβώς κάνω scan για το feed γιατί δε μπορώ να το πιάσω :mad_3::mad_3::mad_3:

Αν πάω να κάνω scan και από το transponder list επιλέξω Thor 2,3 & Intelsat Intlesat 10-02 και πατήσω scan range δεν πρέπει να το βρεί??? Πώς κάνω scan τη συγκεκριμένη συχνότητα??? Ποιά νούμερα βάζω και πού??? Λίγο αναλυτικά παιδιά γιατί δεν έχω ιδέα και ελπίζω να κάνω κάτι λάθος.
UP

Πείτε κάτι ρε παιδιά τί κάνω λάθος???
Έβαλα και fast sat finder και έχω πολύ καλό σήμα στο δορυφόρο δε γίνεται να μη μπορώ να το πιάσω.

Reaction score
6
Κάντο Unzip, πήγαινε στο Channel List και κάνε import το F1incinema.ini ...

Πάντως το σήμα είναι πολύ χαμηλό και με τον αέρα που έπιασε, το πιάτο μου κουνιέται και κάνει διακοπές και Pixelιάσματα.... δεν με βλέπω να το γράφω σωστά... Ας φροντίσει κάποιος με καλό σήμα να το γράψει ρε παιδιά..!! (σε .ts έτσι ????)

Attachments

Reaction score
0

Πάντως το σήμα είναι πολύ χαμηλό και με τον αέρα που έπιασε, το πιάτο μου κουνιέται και κάνει διακοπές και Pixelιάσματα.... δεν με βλέπω να το γράφω σωστά... Ας φροντίσει κάποιος με καλό σήμα να το γράψει ρε παιδιά..!! (σε .ts έτσι ????)
stin skystar exo 57% sima ala mou kani kapio pikselaki me dscaler codec me alt dvb

GTX

Reaction score
39
Deliol χίλια ευχαριστώ είσαι φοβερός :bravo::bravo::bravo:

Δυστυχώς δε μου ανοίγει όμως, μάλλον το πιάτο μου έχει κουνηθεί ή ίσως δεν είναι αρκετό το 1,05 που έχω για να το κατεβάσει wall_2

Reaction score
0

mipos den ftei to piato giati ego exo kalo sima ala kai mena mou kani piksels.

Reaction score
6
Deliol χίλια ευχαριστώ είσαι φοβερός :bravo::bravo::bravo:

Δυστυχώς δε μου ανοίγει όμως, μάλλον το πιάτο μου έχει κουνηθεί ή ίσως δεν είναι αρκετό το 1,05 που έχω για να το κατεβάσει wall_2
και εγώ 1.00χ1.10μ πιάτο έχω... το κακό είναι ότι κουνιέται λίγο με το αέρα και το σήμα έχει διακυμάνσεις...
Στο humax μου παίζει λίγο καλύτερα (μάλλον είναι λίγο πιο ευαίσθητος από την S3200...) , αλλά και εκεί έχω διακοπές και Pixelιάσματα μόλις φυσήξει...
Γαμώτ....:mad_2:

Reaction score
0
και εγώ 1.00χ1.10μ πιάτο έχω... το κακό είναι ότι κουνιέται λίγο με το αέρα και το σήμα έχει διακυμάνσεις...
Στο humax μου παίζει λίγο καλύτερα (μάλλον είναι λίγο πιο ευαίσθητος από την S3200...) , αλλά και εκεί έχω διακοπές και Pixelιάσματα μόλις φυσήξει...
Γαμώτ....:mad_2:
kai me ton ixo kati den pai kala,den cgazi kathara 5.1

Reaction score
1
Απάντηση: Re: F1 σε HD μέχρι το τέλος της χρονιάς...it's official!!!!

Κι όμως!!!!!!

Intelsat 10-02 & Thor 2/3 (1.0°W)
Frequency: 11504 - Pol: V - SR: 13333 - FEC: -
Category: Non spécifié
Transmitted in: MPEG-2 4:2:0 (PAL)
Comments: MPEG2 HD 1280x720 F1 Cinema

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
Thanks!!!

Εγω απο Θεσ/νικη με τον topfield με σημα 52-54% το βλεπω ΟΚ. Και ο ηχος μεσω ενισχυτη ειναι ΟΚ. Ομως δεν ειναι και η καλυτερη μεταδοση που εχω δει. Να ρωτησω αν γνωριζει κανεις, οι καμερες ειναι 1080 i ή p? Νομιζω οτι η εικονα υποφερει απ΄την interlaced μεταδοση.

Edit: sorry μολις ειδα οτι αναφερεται οτι ειναι 720 οποτε και p. Παντως εχω δει και πολυ καλυτερη εικονα. Αλλα για να πουμε και την αληθεια οταν δειχνει εικονα μεσα απο το μονοθεσιο(δηλαδη sd) ειναι σαν να βλεπεις tv την δεκαετια του 80!

ΥΓ εχω βαλει στην tv, pip τον δεκτη και τον alpha. Α ρε γ@μwτο τι βλεπαμε τοσα χρονια! Τυφλοι ημασταν!!!

Reaction score
6
Όσο περνάει η ώρα το σήμα πέφτει.... και οι διακοπές και τα pixelιάσματα γίνονται πιο έντονα.... Σταμάτησα την εγγραφή (δεν έχει νόημα) και βλέπω με τον Humax, αλλά και εκεί τα πράγματα είναι πλέον δύσκολα...

Ά ρε γαμώτο... δεν θα το γλιτώσω το 1.40 πιάτο μου φαίνεται...

ΥΓ. Οι κάμερες μέσα στο μονοθέσια είναι απλές SD , γι'αυτό και η εικόνα είναι έτσι.... Το καλύτερο όμως είναι ο ήχος - ακούς την μηχανή στα πίσω ηχεία σαν να είσαι μέσα στο μονοθέσιο....!!!!

Reaction score
1
Απάντηση: F1 σε HD μέχρι το τέλος της χρονιάς...it's official!!!!

Θύμισε μου Deliol σε ποια περιοχή είσαι; ( εγώ είμαι 20 χλμ νότια της Θεσσαλονίκης και θέλω να βάλω κινητό πιάτο )

GTX

Reaction score
39
Εγώ μου φαίνεται πρέπει να κάνω καλύτερη ρύθμιση του πιάτου :-?:-?:-?
Πιάνω όλη τη σαβούρα του δορυφόρου εκτός από αυτό που θέλω.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas