F1 σε HD μέχρι το τέλος της χρονιάς...it's official!!!!

Reaction score
0
den ksero ,molis prin liges meres mou irthe ,ine mpeg2 hdtv pou simeni oti to feed ine se mpeg2 kai kanonika prepi na to anigi !!
Δεν ρωτούσα :), ενημέρωνα μιας και έχω τον δέκτη και είδα τους 2 τελευταίους αγώνες. Να σου ευχηθώ λοιπόν καλή θέαση !!!

Reaction score
0
Δεν ρωτούσα :), ενημέρωνα μιας και έχω τον δέκτη και είδα τους 2 τελευταίους αγώνες. Να σου ευχηθώ λοιπόν καλή θέαση !!!
oooo efxaristo file gia tin idisi ,giati nomiza mipos mou kani nera !!!!!
thanks thanks!!!!!!!
exo kai tin karta tou euro1080 ala malon den mporo na do giati stis 23E mires oute me 10m piato den ta vlepoume!!!mono eki exoune mini se mpeg2 , stis 7E ine se mpeg4 dvb-s2

Reaction score
4
Toν αγώνα της Ουγγαρίας τον έσβησα για να κάνω χώρο για του Βελγίου.... (έτσι κι’αλλιώς δεν τον είχα ολόκληρο) - έχω φτάσει στο 1.5Terra HD υλικό και έχω ήδη ξεμείνει από δίσκους...
Πρέπει να καταφέρω να βρω λίγο χρόνο, από εβδομάδα ίσως να μπορέσουμε να κανονίσουμε μια συνάντηση στον Αντρέα που είναι και κοντά στη δουλειά μου - και έχω να τον δω και αρκετό καιρό.. :)
Στο σπίτι είναι λίγο δύσκολο γιατί η σύζυγος είναι σε ενδιαφέρουσα και ποτέ δεν ξέρεις που θα ξεσπάσει τα νεύρα της..."happy_1" Άσε που το "γραφείο" με το pc και την ολοκαίνουρια 22" Samsung 226BW θα γίνει εντός των ημερών "παιδικό" .... Ξεσπιτώνομαι...!!!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Δεν πειράζει φίλε! ε, μην σε ταλαιπωρώ με γυναίκα σε ενδιαφέρουσα!!!
Ασε που αμα πάω στην ηχοέκφραση, όλο και με κάτι θα φύγω... :( και δεν υπάρχει σάλιο για αυτό το κάτι...

Θα τυρανήσω τον GTX!!!!

Ευχαριστώ πάντως!!!

Reaction score
4
Με τι δέκτη το βλέπεις?
Το DVBViewer μουκάνει πολύ ώρα να δείξει εικόνα... ενώ ήχο ακούς κατευθείαν, κάτι γίνετε με την εικόνα....

Reaction score
0
Με τι δέκτη το βλέπεις?
Το DVBViewer μουκάνει πολύ ώρα να δείξει εικόνα... ενώ ήχο ακούς κατευθείαν, κάτι γίνετε με την εικόνα....
me skystar2 me alt dvb kai vplug !!ola ok !!

Reaction score
0
thelo ligo ta fotasou !!
dokimasa mia sixnotita enos feed se HD den ksero an itane mpeg4 i mpeg2 ala paromia me aftin tou f1 kai mou ekane pola piksel stin ikona ,
mipos theli anavathmisi o quali?

Reaction score
0
Το πιθανότερο είναι το σήμα να μην ήταν αρκετά δυνατό. Ειδικά κάτι feeds στις 10Ε είναι λίγο δύσκολα να κατέβουν. Πάντως mpeg4 ΔΕΝ μπορεί να βρει ο δέκτης μιας και είναι mpeg2.
Αναβάθμιση προσωπικά δεν θα δοκίμαζα μήπως και στραβωσει τίποτα και άντε να βγάλεις άκρη μετά (το πήρα μεταχειρισμένο από ebay).

Reaction score
0
Το πιθανότερο είναι το σήμα να μην ήταν αρκετά δυνατό. Ειδικά κάτι feeds στις 10Ε είναι λίγο δύσκολα να κατέβουν. Πάντως mpeg4 ΔΕΝ μπορεί να βρει ο δέκτης μιας και είναι mpeg2.
Αναβάθμιση προσωπικά δεν θα δοκίμαζα μήπως και στραβωσει τίποτα και άντε να βγάλεις άκρη μετά (το πήρα μεταχειρισμένο από ebay).
Apo ebay to pira kai ego olokenmourio omos(200euro mazi me metaforika) to sima itane kalo ,tha ksanadokimaso molis vgi kanena alo feed kai tha se enimeroso !!

Reaction score
4
Ζώη, ποιό feed ήταν?

μήπως αυτό του αγώνα Real Madrid - Beatis στις 5 δυτικά?
Αν ήταν αυτό ήταν Mpeg2 sta 35Mbps(!!!!) και γονάτιζε τα πάντα..... το PC τα έφτυσε... έβγαλα όλα τα φίλτρα του ffdshow για να μπορέσω να το δω...

Reaction score
0
Ζώη, ποιό feed ήταν?

μήπως αυτό του αγώνα Real Madrid - Beatis στις 5 δυτικά?
Αν ήταν αυτό ήταν Mpeg2 sta 35Mbps(!!!!) και γονάτιζε τα πάντα..... το PC τα έφτυσε... έβγαλα όλα τα φίλτρα του ffdshow για να μπορέσω να το δω...
oxi afton giati den ton ipiasa telika (malon rithmisi to piato gia eki) ala ston 10E ena feed tou c+poland HD sto alt me dscaler mou ekane piksels i ikona itane sta 50000kbs, to idio kai to feed tou f1,to dokimasa ston quali kai mou ekane kai aftos pio pola kolimata apo to altdvb.

Reaction score
0
Το συγκεκριμένο Feed στις 10Ε το "κατέβασα" και εγώ και μου έκανε και εμένα σπασίματα. Βέβαια είδα ότι το σήμα του δεν ήταν το καλύτερο δυνατό (κίτρινες μπάρες). Αν κρίνω από άλλα HD feeds (F1, κάτι ματσάκια εσωτερικού χώρου στον Thor 1W) στα οποία η εικόνα ήταν άψογη με το σήμα "στα πράσινα", μάλλον εκεί ρίχνω το φταίξιμο.
Off topic μάλλον, αλλά θα ρωτήσω μήπως και γνωρίζει κανείς. Διάβασα στο Αγγλικό αντίστοιχο forum ότι "παίζεται" να υποστηρίξουν 4:2:2 νέοι HD δέκτες. Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικά; Όχι τίποτα άλλο, αλλά θα γεμίσουμε κουτιά και ποιός ακούει τη γυναίκα...

Reaction score
0
Το συγκεκριμένο Feed στις 10Ε το "κατέβασα" και εγώ και μου έκανε και εμένα σπασίματα. Βέβαια είδα ότι το σήμα του δεν ήταν το καλύτερο δυνατό (κίτρινες μπάρες). Αν κρίνω από άλλα HD feeds (F1, κάτι ματσάκια εσωτερικού χώρου στον Thor 1W) στα οποία η εικόνα ήταν άψογη με το σήμα "στα πράσινα", μάλλον εκεί ρίχνω το φταίξιμο.
Off topic μάλλον, αλλά θα ρωτήσω μήπως και γνωρίζει κανείς. Διάβασα στο Αγγλικό αντίστοιχο forum ότι "παίζεται" να υποστηρίξουν 4:2:2 νέοι HD δέκτες. Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικά; Όχι τίποτα άλλο, αλλά θα γεμίσουμε κουτιά και ποιός ακούει τη γυναίκα...
o humaxHD2000 pantos ta 4.2.2 den ta anigi sigoura giati to dokimasa persi, den ksero me ton pace pou anaferi o Deliol giati hthes to parangilame otan erthi sigoura tha dokimaso !!!
pantos to feed tou F1 kai o dm 7025 to anigi to kako se afton ine oti den exi eksodo dvi i hdmi.

Reaction score
6
Όχι , ούτε ο Pace υποστηρίζει 4:2:2 , ούτε ο humax, ούτε κανένας hd δέκτης μέχρι στιγμής , εκτός από τον qualitv αλλά αυτός πλέον..πάει...

Διάβασα και εγώ τα παρακάτω για τον Fortecstar HD:

Fortec Star are now also working on the following two major (possable) future features for the Passion HD.

1 .. 4.2.2 Reception, as the new 7109 chipset will not offer 4.2.2 reception at the moment, Fortec Star have worked out a way, to potentially downscale 4.2.2 to 4.2.0, so the receiver will then be fooled into thinking that 4.2.2 is actually 4.2.0

2 .. USB to external Harddrive for PVR functions

15-06-07

και ακόμα .... τίποτα...!
;-)
Μερικοί για να πουλήσουν, υπόσχονται τα πάντα!

Reaction score
0
Ευτυχώς όλα τα feeds είναι (ακόμη; ) σε mpeg2 και ελπίζω να μη γίνουν σύντομα mpeg4. Ο quali τη δουλειά του την κάνει άψογα προς το παρόν. Μέχρι να κυκλοφορήσει HD δέκτης με linux λειτουργικό και δυνατότητα 4:2:2 θα είμαστε αναγκασμένοι να έχουμε 2-3 δέκτες για διαφορετικές "εργασίες"...

GTX

Reaction score
39
Κυκλοφορεί στα Newsgroups το τελευταίο GP σε wmvhd από γιαπωνέζικο κανάλι!!!! :cool_4::cool_4::cool_4:

Reaction score
5
Κυκλοφορεί στα Newsgroups το τελευταίο GP σε wmvhd από γιαπωνέζικο κανάλι!!!! :cool_4::cool_4::cool_4:
Γιωργο λεει τιποτα η θα παει αδικα το download ????? ( 12.5GB )

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas