Δεν ρωτούσαden ksero ,molis prin liges meres mou irthe ,ine mpeg2 hdtv pou simeni oti to feed ine se mpeg2 kai kanonika prepi na to anigi !!
Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Δεν ρωτούσαden ksero ,molis prin liges meres mou irthe ,ine mpeg2 hdtv pou simeni oti to feed ine se mpeg2 kai kanonika prepi na to anigi !!
oooo efxaristo file gia tin idisi ,giati nomiza mipos mou kani nera !!!!!Δεν ρωτούσα, ενημέρωνα μιας και έχω τον δέκτη και είδα τους 2 τελευταίους αγώνες. Να σου ευχηθώ λοιπόν καλή θέαση !!!
Δεν πειράζει φίλε! ε, μην σε ταλαιπωρώ με γυναίκα σε ενδιαφέρουσα!!!Toν αγώνα της Ουγγαρίας τον έσβησα για να κάνω χώρο για του Βελγίου.... (έτσι κι’αλλιώς δεν τον είχα ολόκληρο) - έχω φτάσει στο 1.5Terra HD υλικό και έχω ήδη ξεμείνει από δίσκους...
Πρέπει να καταφέρω να βρω λίγο χρόνο, από εβδομάδα ίσως να μπορέσουμε να κανονίσουμε μια συνάντηση στον Αντρέα που είναι και κοντά στη δουλειά μου - και έχω να τον δω και αρκετό καιρό..![]()
Στο σπίτι είναι λίγο δύσκολο γιατί η σύζυγος είναι σε ενδιαφέρουσα και ποτέ δεν ξέρεις που θα ξεσπάσει τα νεύρα της..."happy_1" Άσε που το "γραφείο" με το pc και την ολοκαίνουρια 22" Samsung 226BW θα γίνει εντός των ημερών "παιδικό" .... Ξεσπιτώνομαι...!!!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
to perno piso afto !!na sou po tin alithia tha protimiso sky sport2 italia !!
me skystar2 me alt dvb kai vplug !!ola ok !!Με τι δέκτη το βλέπεις?
Το DVBViewer μουκάνει πολύ ώρα να δείξει εικόνα... ενώ ήχο ακούς κατευθείαν, κάτι γίνετε με την εικόνα....
thelo ligo ta fotasou !!Δεν ρωτούσα, ενημέρωνα μιας και έχω τον δέκτη και είδα τους 2 τελευταίους αγώνες. Να σου ευχηθώ λοιπόν καλή θέαση !!!
Apo ebay to pira kai ego olokenmourio omos(200euro mazi me metaforika) to sima itane kalo ,tha ksanadokimaso molis vgi kanena alo feed kai tha se enimeroso !!Το πιθανότερο είναι το σήμα να μην ήταν αρκετά δυνατό. Ειδικά κάτι feeds στις 10Ε είναι λίγο δύσκολα να κατέβουν. Πάντως mpeg4 ΔΕΝ μπορεί να βρει ο δέκτης μιας και είναι mpeg2.
Αναβάθμιση προσωπικά δεν θα δοκίμαζα μήπως και στραβωσει τίποτα και άντε να βγάλεις άκρη μετά (το πήρα μεταχειρισμένο από ebay).
oxi afton giati den ton ipiasa telika (malon rithmisi to piato gia eki) ala ston 10E ena feed tou c+poland HD sto alt me dscaler mou ekane piksels i ikona itane sta 50000kbs, to idio kai to feed tou f1,to dokimasa ston quali kai mou ekane kai aftos pio pola kolimata apo to altdvb.Ζώη, ποιό feed ήταν?
μήπως αυτό του αγώνα Real Madrid - Beatis στις 5 δυτικά?
Αν ήταν αυτό ήταν Mpeg2 sta 35Mbps(!!!!) και γονάτιζε τα πάντα..... το PC τα έφτυσε... έβγαλα όλα τα φίλτρα του ffdshow για να μπορέσω να το δω...
o humaxHD2000 pantos ta 4.2.2 den ta anigi sigoura giati to dokimasa persi, den ksero me ton pace pou anaferi o Deliol giati hthes to parangilame otan erthi sigoura tha dokimaso !!!Το συγκεκριμένο Feed στις 10Ε το "κατέβασα" και εγώ και μου έκανε και εμένα σπασίματα. Βέβαια είδα ότι το σήμα του δεν ήταν το καλύτερο δυνατό (κίτρινες μπάρες). Αν κρίνω από άλλα HD feeds (F1, κάτι ματσάκια εσωτερικού χώρου στον Thor 1W) στα οποία η εικόνα ήταν άψογη με το σήμα "στα πράσινα", μάλλον εκεί ρίχνω το φταίξιμο.
Off topic μάλλον, αλλά θα ρωτήσω μήπως και γνωρίζει κανείς. Διάβασα στο Αγγλικό αντίστοιχο forum ότι "παίζεται" να υποστηρίξουν 4:2:2 νέοι HD δέκτες. Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικά; Όχι τίποτα άλλο, αλλά θα γεμίσουμε κουτιά και ποιός ακούει τη γυναίκα...
Γιωργο λεει τιποτα η θα παει αδικα το download ????? ( 12.5GB )Κυκλοφορεί στα Newsgroups το τελευταίο GP σε wmvhd από γιαπωνέζικο κανάλι!!!! :cool_4::cool_4::cool_4:
Δε ξέρω ρε συ, περιμένω ν'ανέβει όλο και μετά να το τσιμπήσω. Σήμερα αύριο δηλαδή :happy_9::happy_9:Γιωργο λεει τιποτα η θα παει αδικα το download ????? ( 12.5GB )