- Reaction score
- 6
Μου φαίνεται δεν διάβασες το παραπάνω post.... ;-)ποιο καλο παιδακι θα το γραψει?
Μου φαίνεται δεν διάβασες το παραπάνω post.... ;-)ποιο καλο παιδακι θα το γραψει?
Άστα να πάνεΑρχίσαμε... ο τελευταίος αγώνας της σεζόν σε HD ...!!! Κλαψ....
Υπομονή πάλι μέχρι τον Μάρτιο...
Μήπως έχεις καμμιά συγγένεια με τον.. Μητσοτάκη...;;;;Αντε ρε γμτ το βλέπω και εγώ επιτέλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πάντως απο την κατάσταση της οθόνης του αυτοκινήτου του Χάμιλτον, μάλλον μπήκε ο περιοριστής των 80χλμ... τα φωτάκια αναβόσβυναν ακριβώς όπως κάνουν όταν μπαίνει στα pits...
No objection there....Μήπως έχεις καμμιά συγγένεια με τον.. Μητσοτάκη...;;;;
Λέω, μήπως.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ο Hamilton το αξίζει το πρωτάθλημα με τα χίλια.... έχει κάνει απίστευτο αγώνα σήμερα παρά τις αναποδιές....
Ναι, ναι!!!!We will be back in Cinema for the 2008 Season!!!!!!
:cool_1::cool_1::cool_1:
Κάνε μια "αγορά" του "Canopus Grass Valley ProCoder 3.00.50" από το softexia.com ;-)Ωραία, τώρα που το γράψαμε πως το κάνουμε ένα ωραίο encode πχ σε h264 σε κάποιο λογικό μέγεθος?
κανένα τιπ, κάποιο πρόγραμμα κάνείς?
Κάνε μια "αγορά" του "Canopus Grass Valley ProCoder 3.00.50" από το softexia.com ;-)
Homepage - http://www.canopus.com/products/ProCoderSW/
Το x264 είναι πιο "ελαφρύ" στο decode, για να καταλάβεις το laptop μου με Intel Centrino 1,7Ghz παίζει χωρίς hardware acceleration σχετικά άνετα (60-70% CPU) τους 300 σε x264 720p, αλλά σε h264 720p "κολλάει" τη CPU στο 100% και φυσικά χάνει frames :-(
Ακριβως.Και η διαφορα στο size ειναι τεραστια.Πχ 2γιγα "καθαρο" Η264 encoded σε x264=700mbs περιπου.Γιατι ολα τα HD .mkv files x264 εχουν τοσο μικρο μεγεθος?????????????rof:
rof: :mad_3: :mad_3:
c:
c:
Αντικρουόμενα μου φαίνονται αυτά τα δύο... είχα την εντύπωση ότι αφόσων βασίζονται στο πρότυπο H264 (ή όπως λέγετε) και τα δύο τότε το ελαφρύ στο decoding=μεγάλο σε μέγεθος και το αντίθετο....deliol said:Το x264 είναι πιο "ελαφρύ" στο decode, για να καταλάβεις το laptop μου με Intel Centrino 1,7Ghz παίζει χωρίς hardware acceleration σχετικά άνετα (60-70% CPU) τους 300 σε x264 720p, αλλά σε h264 720p "κολλάει" τη CPU στο 100% και φυσικά χάνει frames
Καλημερα σε όλους...Κάνε μια "αγορά" του "Canopus Grass Valley ProCoder 3.00.50" από το softexia.com ;-)