F1 season 2007 chat

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.797
Re: F1 season 2007

Ο περισσότερος κόσμος που συζητάω για τη F1, την έχει βαρεθεί, γιατί δεν υπάρχουν πια συγκρούσεις. Όπως είπε κι ο GTX, έχει περιοριστεί η πιθανότητα λάθους, ειδικά στην εκκίνηση και στις πρώτες στροφές.
Είναι λίγο "βάρβαρο" , αλλά τα ατυχήματα είναι πιο δημοφιλή από τις προσπεράσεις για παράδειγμα. Από την άλλη υπάρχει το θέμα της ασφάλειας των οδηγών που προέχει και καλά κάνει. Είναι μπερδεμένα τα πράγματα...
Χρειάζονται ατυχήματα χωρίς τραυματισμούς!:crazy_1:

Επαναλαμβάνω ότι μιλάω γενικά για τους οπαδούς(φανατικούς και μη) της F1 κι όχι για το τι πιστεύω εγώ κατ' ανάγκη.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.797

Η αλήθεια να λέγεται πάντως, ο Schumi αυτόν τον αγώνα θα τον κέρδιζε και κοιμώμενος και ελπίζω ο Kimi να βρει τις ισορροπίες που θέλει σύντομα γιατί το Μάσσα δεν τον πάω μία, παρ' ότι Φεραρικός.
Εγώ από την άλλη έχω μείνω κάπως μετέωρος φέτος, ως φανατικός Σουμαχερικός...
Τον Alonso ποτέ δεν το συμπάθησα, ασχέτως ικανοτήτων.
Ο Kimi δε μου έκανε ποτέ ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Με εκνευρίζει αυτό το άψυχο στυλ του χαρακτήρα του. Λίγο παραπάνω νεύρο, λίγο τσαγανό βρε παιδάκι μου! :happy_5:
Μεταξύ Hamilton και Μassa επιλέγω Massa, που τον έχω συμπαθήσει από πέρσι.

GTX

Reaction score
39

Εγώ τί να πω ρε παιδιά πάντα Mclaren ήμουν αφού παρακολουθώ φανατικά από την εποχή Mika, γενικά πάντα υποστήριζα πιο πολύ τον οδηγό παρά την ομάδα. Έτσι όπως γίναν τα πράγματα φέτος με έχουν σκοτώσει τελείως, στη Mclaren πήγε αυτός που αντιπαθώ και ο οδηγός που γουστάρω πήγε στην ομάδα που τόσα χρόνια έχω μάθει να μισώ wall_1:crazy_1::crazy_1:

Reaction score
0

Εγώ το Σουμάχερ τον πήγαινα πάρα πολύ όταν ήταν στη Benneton. Δε με πείραζε που ήταν "βρώμικος", τον γούσταρα απίστευτα γιατί με ένα αυτοκίνητο μια κλάση κάτω (μετριοπαθώς) χόρευε την τότε Williams-Renault στο ταψί.
Στη Ferrari συνέχισα να τον υποστηρίζω αλλά με την ομάδα κυρίως "δέθηκα" μετά το τρακάρισμά του στο Silverstone και την επική πορεία του Irvine προς τον παρ' ολίγον τίτλο το 2000.
Μετά κάπου άρχισε η ρουτίνα, πήρε το 3ο, το 4ο.....7ο. Είχα βαρεθεί.
Τον Κίμι τον συμπάθησα εξαρχής, ειδικά το 2003 τον είχα υποστηρίξει και στεναχωρήθηκα που έχασε τον τίτλο γιατί του άξιζε.
Οπότε φέτος που ήρθε στην -ας πούμε- ομάδα μου και έχει ταχύτατο αυτοκίνητο έχω μεγάλες προσδοκίες από αυτόν.

ΥΓ. Καλά για τον Αλόνσο δεν το συζητάω, δεν τον αντέχει κανείς. Πολύ χάρηκα για την τρίτη του θέση χθες μέσα στην Ισπανία και μάλιστα κάτω από τον team-mate του.

GTX

Reaction score
39

Όσο για την κατάντια που έχει υποστεί η F1 τα τελευταία χρόνια εγώ πιστεύω οτι για να δούμε πρωτάθλημα της προκοπής πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα. Πρώτα και καλύτερα πρέπει να περιοριστεί αυτή η χαζή εξάρτηση που έχουν τα μονοθέσια από την αεροδυναμική, είναι χαζό πια να σπάει ένα αεροδυναμικό κομμάτι και το αμάξι να μην είναι οδηγίσιμο, να επανέλθουν τα sleeks και τα αυτοκίνητα να αποκτήσουν μηχανική πρόσφυση, τότε μόνο θα δούμε προσπεράσεις. Τώρα το μόνο που μπορούν να κάνουν και αυτό με δυσκολία είναι να ακολουθούν ο ένας τον άλλο και να περιμένουν λάθος από τον μπροστινό γιατί μόλις βγούν από το slipstream για προσπέραση εκτός και αν το ένα αμάξι είναι πολύ πιο γρήγορο ή ελαφρύ προσπέραση δεν παίζει. Πόσες φορές ακόμα θα δούμε φέτος να ακολουθεί ο ένας τον άλλο στην ευθεία να βγαίνει ο πίσω για προσπέραση και τελικά πριν τη στροφή να ξαναμπαίνει πίσω αφού δεν καταφέρνει να φτάσει ούτε δίπλα στον άλλο. Καλό μάλλον θα κάνει η κατάργηση του TC του χρόνου αλλά δε το βλέπω αρκετό, θα δούμε περισσότερο οδηγική ικανότητα και ίσως περισσότερες προσπεράσεις λόγω λαθών αλλά δεν περιμένω τίποτα φοβερό. Χαζό επίσης βλέπω το πάγωμα των κινητήρων και τον περιορισμό των στροφών. Τι με νοιάζει αν το κόστος είναι μεγάλο για τις ομάδες ή αν θα μπορούν να υπάρχουν μικρές ομάδες, και που υπάρχουν (που δεν υπάρχουν πια έτσι, μη γελιόμαστε πάνε οι εποχές τις Jordan και της Minardi) τί προσφέρουν??? Πάντα οι κόντρες και το ενδιαφέρον γύρω από τις μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες θα επικεντρώνεται. Άρα αφήστε τους να κάνουν εξελίξεις να βλέπουμε τουλάχιστον τεχνολογία. Άσε που σα να μην έφταναν όλα αυτά έχουμε και καινούριες υπερσύγχρονες πίστες όπως αυτή της Κίνας και του Bahrain που μόνο βαρετούς αγώνες έχουν προσφέρει μέχρι τώρα, από όλες τις καινούριες μόνο της Τουρκίας αξίζει. Και σα να μην έφταναν και όοοοολα αυτά κάθε τόσο μας παίρουν το SPA και καταργήσαν τη Suzuka έλεος πια με αυτά τα οικονομικά συμφέροντα ρε Bernie. Γιατί παρ'όλα τα προβλήματα αν η πίστα είναι καλή το θέαμα υπάρχει, πότε είδαμε κακό GP στο SPA ε??? Ποτέ!!! Eau Rouge FTW :bravo::bravo:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.797

Πρώτα και καλύτερα πρέπει να περιοριστεί αυτή η χαζή εξάρτηση που έχουν τα μονοθέσια από την αεροδυναμική, είναι χαζό πια να σπάει ένα αεροδυναμικό κομμάτι και το αμάξι να μην είναι οδηγίσιμο, να επανέλθουν τα sleeks και τα αυτοκίνητα να αποκτήσουν μηχανική πρόσφυση, τότε μόνο θα δούμε προσπεράσεις.
:bravo: +1

Οι πολλές και συνεχείς τροποποιήσεις των κανονισμών, οδηγούν τις ομάδες στην υιοθέτηση νέων τρόπων για να "κρατάνε" τη μέση ταχύτητα του γύρου στα ίδια, ή και καλύτερα επίπεδα. Και τελικά η αεροδυναμική έχει απορροφήσει όλους τους περιορισμούς των άλλων τομέων.

Χαζό επίσης βλέπω το πάγωμα των κινητήρων και τον περιορισμό των στροφών. Τι με νοιάζει αν το κόστος είναι μεγάλο για τις ομάδες ή αν θα μπορούν να υπάρχουν μικρές ομάδες, και που υπάρχουν (που δεν υπάρχουν πια έτσι, μη γελιόμαστε πάνε οι εποχές τις Jordan και της Minardi) τί προσφέρουν???
:bravo: +10

Όποιος μπορεί, όποιος δε μπορεί ας το αφήσει το σπόρ.
Όπως θέλω επιστροφή του turbo . Θέλω τρελά νούμερα! :happy_5:
Η F1 είναι η προσωποποίηση της υπερβολής. Η υπερβολή δεν έχει όρια!

Και επίσης έχω βαρεθεί αυτό το "ρητό" που ισχύει όπου μας συμφέρει:
"Στην F1 δοκιμάζονται λύσεις που σε μερικά χρόνια θα εφαρμοστούν στα δικά μας αυτοκίνητα."
Θα βγάλουμε δηλαδή τις μίζες και θα φωνάζουμε το γείτονα να μας σπρώξει για να βάλουμε μπρος;;;
Θα αλλάζουμε λάστιχα και μοτέρ μετά από κάθε εκδρομή;
Θα καίμε μισό λίτρο καύσιμο το χιλιόμετρο;

Κάποια πράγματα βοηθούν στην εξέλιξη, κάποια άλλα όμως καθόλου. Η F1 είναι η τεχνολογική υπερβολή του αιώνα μας και το θέαμα είναι ο πρωτεύων στόχος της.

Reaction score
4.855

Ίσως έχουμε κινούμενα πατώματα σε μερικά χρόνια στα αμάξια μας....:))))

Reaction score
0

Η αλήθεια είναι πως έχει χαθεί το μέτρο στην φόρμουλα ...
και δεν εννοώ το μέτρο που μπαίνει στα λάστιχα, στα αεροδυναμικά, στον κινητήρα, στις στροφές, στα ελαστικα κλπ, κλπ, κλπ
Εννοώ έχει χαθεί το μέτρο στα μέτρα ... προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κάνουν ελκυστικό το θέαμα και συνεχίζουν σε έναν δρόμο ο οποίος δεν οδηγεί πουθενά παρά μόνο στην απαξίωση.

Εχουν βάλει όρια στην τεχνολογία, ωραία, επειδή η F1 κινείται ούτως η άλλως στο όριο της τεχνολογίας προσπαθούν να τους φέρουν όλους πιο κοντά μειώνοντας τις τεχνολογικές αποστάσεις. Εδώ όμως συμβαίνει το εξής παράδοξο:

Έχοντας οριοθετήσει τεχνολογικά τα πάντα οι διαφορές (μεταξύ των κορυφαίων ομάδων) γίνονται πολύ μικρές και οι πίστες πολύ λίγες και προβλέψιμες για να κριθεί το αποτέλεσμα αγωνιστικά μέσα στην πίστα από τον οδηγό ... επειδή ούτως η άλλως η F1 κινείται στα όρια της φυσικής (και της φυσικής αντοχής)! Λογικό είναι να μην μπορείς να στρίψεις σε πέταλο με 300χλμ χωρίς να στείλεις τον οδηγό αδιάβαστο ...

70% Μονοθέσιο, 20%Στρατηγική, 10%Οδηγός ... και το 10% του οδηγού δεν απαιτεί ιδιαίτερη φαντασία ... κάνε αυτό που κάνεις απλά κάν'το τέλεια... οτιδήποτε λιγότερο είναι χαμένη θέση/βαθμοί!

Εγώ όμως προσωπικά δεν θέλω να σπαταλήσω 3 ώρες από την ζωή μου να χαζέψω μία μάχη Intel - AMD σε επεξεργαστική ικανότητα ... μου αρκούν τα highlights 5 λεπτά και τα αποτελέσματα.

Οι κορυφαίες ομάδες (2-3 κάθε χρόνο) πλησιάζουν τη σωστή μίξη τεχνολογίας - στησίματος - οργάνωσης και στο βαθύ τέλος οδηγικής ικανότητας με αποτέλεσμα το θέαμα να χαρακτηρίζεται επιεικώς booooring ... περιμένουμε να διαλυθεί καμιά ανάρτηση από την απίστευτη περσινή απόφαση για τα ελαστικά (θυμάστε τον Κίμι στον τελευταίο γύρο τι έπαθε), να πάρει κανένας φωτιά και μέχρι εκεί ... αγωνιστικά ΤΙΠΟΤΑ.

Είτε οδηγεί ο Σουμάχερ είτε το ξαδερφάκι μου στο PS3 το ίδιο και το αυτό!

Θυμάστε πριν 3-4 χρόνια στην Ferrari που από τα Pits ελέγχαν τις στροφές του κινητήρα σε κάθε στροφή? Σαν να έβαζαν τον πιλότο να τρώει τα G στο μονοθέσιο και ένα πιτσιρικά στο playstation να οδηγάει ...

Και όλα αυτά νομίζω ξεκινήσαν με την Williams με την απίστευτη εκείνη ανάρτηση που είχε φτιάξει και έστριβε 2 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα στο γύρο από όλους πριν από 15 χρόνια ... χαχαχαχα ... μέχρι και ο Mansell είχε πάρει πρωτάθλημα τότε!
Από εκεί και μετά ... άρχισαν τα ζόρια ... με αποκορύφωμα πιστεύω την απαγόρευση των σλικ .... νομίζω ότι αν επιτρεπόντουσαν τα σλικ θα δινόταν μεγαλύτερη ευελιξία εντός πίστας ...

Ισως η λύση να είναι να φύγουν από τις πίστες και να βγουν στις Εθνικές ...
Κάτι σαν το WRC ή το Νυρμπουρινγκ (Long)

Πάντως για να τα λέμε όλα η F1 ποτέ δεν φημιζόταν για τον έντονο ανταγωνισμό εντός πίστας, περισσότερο είναι το glamour και ο μύθος που χτίζεται γύρω από τη φόρμουλα παρά ο έντονος συναγωνισμός (αν εξαιρέσεις τα χρόνια του Senna vs Prost)

Μέχρι να ξανάρθουν τέτοιες μέρες ...

Mica + McLaren FTW

[youtube]fklYljCi0HM[/youtube]

GTX

Reaction score
39

Κάποια ενδιαφέροντα που διάβασα στο άρθρο του Adam Cooper στο Autosport (sorry δε βάζω link γιατί θέλει συνδρομή για να το ανοίξεις).

Ο Kimi παρ'όλο που αισθανόταν πολύ καλύτερα με το αυτοκίνητο, τις βελτιώσεις και το setup του, μετά το τελευταίο testing στη Βαρκελώνη την Παρασκευή στο testing του GP πίστευε οτι το αμάξι του είχε προβλήματα και χρειάστηκε αρκετή πειθώ και να πείσει τους ανθρώπους της Ferrari να αλλάξει αυτοκίνητο για το quali και τον αγώνα. Βασικά το Σάββατο και στο GP έτρεξε με το T-car που βασικά ήταν το αυτοκίνητο που είχε στο testing. Χρειάστηκε αρκετή πειθώ γιατί απ'οτι λένε τα 2 αυτοκίνητα δεν είχαν καμία διαφορά μεταξύ τους. Πάντως το Σάββατο όντως τα πράγματα ήταν καλύτερα για τον Kimi και το κακό του quali και η διαφορά του από το Massa οφείλεται στο οτι μάλλον είχε εναν γύρο παραπάνω καύσιμο από τον Massa και σε κάποιο λάθος που έκανε στον τελευταίο γύρο του quali (σε αυτόν που βασικά μέτραγε :mad_2:).

Η ειρωνεία είναι οτι αν δεν είχε αλλάξει το αμάξι, είναι πολύ πιθανό οτι δε θα αντιμετώπιζε τα τεχνικά προβλήματα (στην καλωδίωση) και τουλάχιστον δε θα είχε DNF.

Στο θέμα της αποχώρησης του φυσικά, που σε πολλούς δεν κάθισε καλά αναφέρει οτι ο Kimi έφυγε αφού φυσικά είχε πάρει άδεια από την ομάδα και αφού είχε συμμετάσχει σε ένα μικρό post-race brief με τους μηχανικούς του. Ο λόγος που έφυγε ήταν γιατί ήθελε να προλάβει να δει τον τελικό Finland - Canada του παγκόσμιου πρωταθλήματος ice-hockey :happy_5: (το ice hockey στη Φινλανδία είναι πιο δημοφιλές ακόμα και από το ποδόσφαιρο). For the record η Φινλανδία έχασε :happy_5::happy_5::happy_5:

Γενικά πάντως η συμπεριφορά του δεν ήταν και οτι καλύτερα αν αναλογιστεί κανείς, οτι για την πάρτη του οι μηχανικοί την Παρασκευή δουλεύαν στο μονοθέσιο του για να μεταφέρουν τον κινητήρα και τα σχετικά στο T-car μέχρι τις 3 το βράδυ και οτι την Κυριακή ο Shumacher έφυγε από την πίστα στις 8 το βράδυ αφού συμμετείχε σε όλα τα post-race briefs.

Θα το πω άλλη μια φορά, εμένα μου την έσπασε η εμφάνιση του Shumi στην πίστα, ειδικά όταν δε μας λένε τί ακριβώς κάνει, δε του έχουν δώσει κάποια θέση στην ομάδα (που να δικαιολογεί την παρουσία του) και κατά την άποψη μου είναι οτι το μόνο που κάνει είναι να ρίχνει την ψυχολογία του οδηγού που η Ferrari για να τον αποκτήσει έχει δώσει τα περισσότερα χρήματα που έχουν δωθεί ever. Ενώ αντίθετα ενισχύει την ψυχολογία του Massa ο οποίος σε κάθε συνέντευξη του δεν ξεχνάει να μας πει οτι τον βλεπει σαν μέντορα και πόσο πολύτιμες ήταν οι συμβουλές που του έδωσε για το GP. Μη μου πείτε οτι το ίδιο έπρεπε να κάνει και ο Kimi όταν ο ίδιος ήταν σοβαρός ανταγωνιστής του τα περασμένα χρόνια και όταν δεν πήρε συμβουλές ούτε από τον συμπατριώτη του (Mika) όταν πρωτοδήγησε για την Mclaren.

Απ'οτι λέει το άρθρο πάντως ο Shumi θα είναι και στο Μονακό :crazy_1:

Reaction score
7.258
Νυχτερινό Grand Prix στη Σιγκαπούρη!

Απο το pathfinder.gr

"Οι φήμες για διεξαγωγή νυχτερινού αγώνα στη Formula 1 είναι γνωστές εδώ και αρκετό καιρό, όπως γνωστές είναι και οι προσπάθειες που έχει καταβάλλει η Σιγκαπούρη για τη διοργάνωση ενός Grand Prix στο έδαφός της, κάτι που θα της έφερνε τεράστια προβολή και θα ανέβαζε το παγκόσμιο προφίλ της.
Ε λοιπόν οι φήμες παύουν να είναι τέτοιες και από ό,τι φαίνεται οι προσπάθειες της ασιατικής χώρας για αγώνα F1 απέδωσαν καρπούς, αφού από την επόμενη χρονιά όχι μόνο θα διεξάγει Grand Prix, αλλά αυτό θα πραγματοποιείται στους δρόμους της πόλης μετά τη δύση του ήλιου.
Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί προς το τέλος του 2008 και σχετικά με αυτόν ο ισχυρός άνδρας της Formula 1, Μπέρνι Έκκλεστοουν τόνισε: Επειδή θα είναι νυχτερινός αγώνας περιμένουμε ότι σύντομα θα καθιερωθεί ως ένας από τους πιο δραματικούς και ατμοσφαιρικούς της χρονιάς."

GTX

Reaction score
39

Κοιμούνται λίγο στο Pathfinder ε? :happy_5:
Η ανακοίνωση έγινε το Weekend του GP ή πιο πριν αν δεν κάνω λάθος, μας ξέφυγε να το γράψουμε εδώ.

Πάντως μέσα στις βλακείες που ακούσαμε από τον Πουρναράκη είπε και κάτι σωστό. Ο Bernie ήρθε στην Ελλάδα έκανε μια βόλτα στο Ελληνικό είπε οτι θέλει να κάνει GP εδώ και μεις τον γράψαμε στα @@ μας. Εύγε!!!

GTX

Reaction score
39

Αυτός ο Max Mosley έχει βαλθεί να μην αφήσει ούτε ένα άτομο να παρακολουθεί F1 :mad_3::mad_3::mad_3::mad_3::mad_3:

Ακούστε τί μ@λ@κίες (sorry αλλά έχω φορτώσει) προτείνουν για τους κανονισμούς από το 2011 και μετά.

Next month's edition of F1 Racing reveals that these rules are for a turbo-compounded 2.2-litre V6, to run on bio-fuel and produce around 770bhp.
Maximum revs will be limited to 10,000rpm, and engines would be required to last five Grands Prix. Traction control, four-wheel drive and a 13-second per lap power boost facility are also being considered.

Sources have suggested that this regulations could extend as far as there being a single supplier of chassis for F1

Αν τα κάνουν όλα αυτά, εγώ αντί για F1 θα αρχίσω να βλέπω κόντρες στα Λιμανάκια...:crazy_1::crazy_1::crazy_1:

GTX

Reaction score
39

Γιάννη, βάλε καμιά φώτο ρε συ!!! :happy_5::happy_5::happy_5:

Reaction score
51

Γιάννη, βάλε καμιά φώτο ρε συ!!! :happy_5::happy_5::happy_5:
Είπαμε....
Σε κάθε GP θα έχουμε παρουσίαση φωτογραφική και ίσως και βιντεακια.
Και σχόλια βεβαίως.....

Έχετε βάλει σχόλια (και πρέπει να βάλω και εγώ) οπότε είμαστε ΟΚ.....

Στο τέλος της σεζόν θα κάνουμε επιλογή της καλύτερης φωτό (τόσο εδώ όσο και στα pit babies.....Εκεί θα διαλέξουμε τηνομορφότερη και την ασχημότερη...χιχιχι)

Reaction score
0

Φίλε Γιάννη,

Γιατί δεν τις βάζεις δυο-τρεις σε κάθε post ?

Eχω βαρεθεί να βλέπω την Alfa Romeo!!!! :happy_9: :happy_9: :happy_9:

Ούτε διαφήμιση :mad_3: να πληρώνανε ...

Reaction score
51

Φίλε Γιάννη,

Γιατί δεν τις βάζεις δυο-τρεις σε κάθε post ?

Eχω βαρεθεί να βλέπω την Alfa Romeo!!!! :happy_9: :happy_9: :happy_9:

Ούτε διαφήμιση :mad_3: να πληρώνανε ...
Γιατί αν βάλω 2-3 σε κάθε post τότε στην κάθε σελίδα θα υπήρχαν πολύ περισσότερες με αποτέλεσμα να καθυστερεί το άνοιγμα της σελίδας......

Χώρια που θα έχανα τον μισθό από την Alfa Romeo για το promotion της Α159!!! :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

GTX

Reaction score
39

Το τελευταίο GP ήταν τόσο μούφα που βλέπω δε λέει να γράψει κανείς :happy_5::happy_5::happy_5:

Μα είναι δυνατόν να γίνει τόσο ξενέρωτο GP στο Μονακό??? Κρίμα...

Τα μόνα άξια λόγου είναι τα εξής:

Ο βλάκας ο Kimi κατέστρεψε μόνος του κάθε ευκαιρία για καλό αποτέλεσμα και πολύ πιθανόν για πρωτάθλημα, θα μου πείτε έχουμε ακόμα δρόμο αλλά τόσο κοντά που είναι μεταξύ των 4 στη βαθμολογία δε το κόβω πολύ εύκολο, θέλει τουλάχιστον ένα DNF από τον καθένα. Είναι τόσο ξεροκέφαλος που ενώ του είμαι ο Shumi θα πας εκεί και θα σταματήσεις πάνω στη στροφή αυτός εκεί να κάνει το δικό του, έπρεπε να σπάσει και την ανάρτηση πρώτα για να είναι πιο πειστικός :happy_5::happy_5::happy_5:

Η Ferrari στο Μονακό δεν την παλεύει με το μακρύτερο μεταξόνιο.

Η Mclaren προτίμησε να δώσει τη νίκη σε αυτόν που πληρώνει πιο ακριβά και όχι σε αυτόν που είναι μπροστά στη βαθμολογία. Δε το λέω για κακό αυτό, πιθανόν είναι η σωστή επιλογή. Πάντως ακόμα και στο quali ενώ ο Hamilton είχε έναν ακόμα γύρο με το που πήρε ο Alonso την pole και είχαν σίγουρο το 1-2 δεν αφήσαν τον Hamilton να τα δώσει όλα στον τελευταίο αυτό γύρο. Στην εκκίνηση φυσικά ο Hamilton μπήκε αμέσως πίσω από τον Alonso και φυσικά μετά το δεύτερο γύρο των pitstops γίναν τα διάφορα για τα οποία μάλιστα η FIA κάνει έρευνα για να δεί αν υπήρξαν team orders...καλά χαιρετίσματα σίγα μη τους κάνουν τίποτα, αν μάλιστα τους κάνουν θα είναι για ακόμα πιο πολύ κράξιμο.

Reaction score
5

Εγώ ένα έχω να πω:

Ευχαριστώ τον Vint Cerf, τον Larry Roberts, τον Bob Metcalfe, τον Doug Engelbart, τον Tim Berners-Lee και όλους τους 'πατέρες' και 'δημιουργούς' αυτού του υλικού και συνάμα άυλου δικτύου που ονομάζουμε INTERNET.

Τους ευχαριστώ μεταξύ άλλων, γιατί παρ'ότι βρίσκομαι σε υπανάπτυκτη χώρα όσον αφορά τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ΔΕΝ χρειάζεται να υπομένω τον κάθε άσχετο Πουρναράκη για να δω λίγο F1.
Κατεβάζω την επόμενη μέρα την μετάδοση του ITV, και επιτέλους βλέπω και -προπαντός- ακούω σωστά πράγματα από σοβαρούς ανθρώπους. Μέσα από την πίστα, κατευθείαν από τους πρωταγωνιστές.

:respect: :bravo: :rei:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.925
Members
38.627
Νεότερο μέλος
hatzopou