Firefox 4.0

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.352
Απάντηση: Firefox 4.0

Κατεβαίνουν κάτω άμα θες.

abcd

Super Moderator
Reaction score
111.352

Δείτε μεγαλύτερη τη φωτο εδώ.

abcd

Super Moderator
Reaction score
111.352

Μία εικόνα=χίλιες λέξεις!:109:

Πάτα εδώ.

Reaction score
1.188

Μετέφεραν τα tabs στο πάνω μέρος για να μοιάζει με τον Google Chrome.
Επίσης όταν πατάς δεξί κουμπί σε ένα link το "Άνοιγμα δεσμού σε νέα καρτέλα" ήρθε πρώτο στο menu που εμφανίζεται, όσπως είναι και στο Google Chrome και όχι στην δεύτερη γραμμή όπως ήταν μέχρι τώρα.
Ο συγχρονισμός των bookmarks κλπ. είναι κάτι που το έφερε το Google Chrome και τώρα υπάρχει και στον firefox 4
Αρα όλες οι αλλαγές καλοδεχούμενες αφού πήραν τα θετικά στοιχεία του Google Chorme

abcd

Super Moderator
Reaction score
111.352

...και δεν έχουν κανένα κόμπλεξ να αντιγράφουν τα καλά στοιχεία του Google Chorme, ή οποιουδήποτε άλλου!

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.621

Ναι αλλά πάσχουν από ένα ψιλοτουρμπολάγκ. Σήμερις ενημέρωσα το Ubuntu αλλά Firefox 4 γιοκ. :114:

Reaction score
12.122
Και ποιος του είπε ότι θέλουμε τις αλλαγές; Π.χ. έχω 5 καρτέλες ανοιχτές. Κάνω δεξί κλικ πάνω σε μια από αυτές να την αποθηκεύσω στα bookmarks και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ η επιλογή "Bookmark this tab" αλλά 4-5 άλλες άχρηστες.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.621

Το δεξί κλικ είναι ολδ-φάσιονεδ. Τσίμπα το αυτί της καρτέλας και σύρε το πάνω στο κουμπί των bookmarks. (Όπως στην Opera. O Γκούγκλας δεν το κάνει)... :105:

Reaction score
1.188
Απάντηση: Re: Firefox 4.0

Και ποιος του είπε ότι θέλουμε τις αλλαγές; Π.χ. έχω 5 καρτέλες ανοιχτές. Κάνω δεξί κλικ πάνω σε μια από αυτές να την αποθηκεύσω στα bookmarks και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ η επιλογή "Bookmark this tab" αλλά 4-5 άλλες άχρηστες.
Πατάς το γκριζαρισμένο αστεράκι στην γραμμή διευθύνσεων να γίνει κίτρινο. A la Google Chrome κι αυτό! :103:

Reaction score
26.349

αν εχω συνηθισει chrome τι λογο εχω να βαλω αλεπου 4?
την 3 την ειχα βγαλει λογω ταχυτητας και πορων, εδω πλεον τι παιζει?
για τον chrome βεβαια ειχαν πει και κατι για θεματα ασφαλειας...

Reaction score
1.188

Η αλεπού είναι και πιο γρήγορη και πιο ασφαλής από τον Chrome. Καρατσεκαρισμένο!

Reaction score
18
Re: Απάντηση: Firefox 4.0

Σε εμένα, δημιουργούσε προβλήματα, στον συνδυασμό του με το πρόσθετο speed dial
και τον απεγκατέστησα (πχ με το ξεκίνημα, μου άνοιγε καρτέλες από το face book και άλλα script από διάφορα sites που είχα αποθηκευμένα στο speed dial)
:613:

Reaction score
0

Δεν μου συνεργάζεται με το download manager γιαυτό και δεν το κράτησα. Φαινόταν αρκετά καλό πάντως

Reaction score
1.188

Download manager IDM τον χρησιμοποιούσα και τον χρησιμοποιώ και τώρα με το Firefox 4.0
Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα συνεργασίας τους. Για ψάξε το λίγο....

abcd

Super Moderator
Reaction score
111.352
Απάντηση: Re: Firefox 4.0

...IE9, μακράν καλύτεροι...

Όχι ότι δεν σε πιστεύω, αλλά μου φαίνεται περίεργο να είναι καλύτερος από την αλεπού!

Ποια τα υπέρ και τα κατά; Τα έχεις δοκιμάσει;

Εκτός αν σε βόλεψε ο IE9.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Βασικά δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος να δουλεύει κάποιος με FF σήμερις, εκτός αν έχει συνηθίσει με τα addons κλπ οπότε πάω πάσσο. Αντίθετα υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να μην τον επιλέξεις.
Φυσικά πάντα θα υπάρχουν οι "απλοί" (βλ. άσχετοι με το αντικείμενο) χρήστες που απλά τους είπαν "να μη δουλεύουν με IE" ή ότι "ο FF είναι καλύτερος", αλλά αυτοί δικαιολογούνται.

Ενδεικτικά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.293
Members
38.675
Νεότερο μέλος
rikos1316