Firefox 4.0

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: Firefox 4.0

Εγώ χρησιμοποιώ IE8, ΙΕ9 και Chrome, ποτέ δεν με βόλεψε ο firefox, πολλές δυνατότητες και add-ons που στο τέλος τον μετατρέπουν σε αργοκίνητο τέρας.

exile

Videocameras
Reaction score
4.534

Τι ωραία που φαίνονται όλα αυτά μέσα aπο τον Lunascape...:116:

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.629

Όου γιες. Ο Firefox είναι κάτι σαν το Exact Audio Copy. Δουλεύει καλούτσικα, αλλά οι περισσότεροι νομίζουν ότι δουλεύει καλά. γιατί αν δεν το νομίζουν δεν θα είναι "in". :114:

Πάντως, το νέο του λουκ είναι πολύ όμορφο, (αφού ήρθε πιο κοντά στο λουκ της Όπερας).

Reaction score
8

Όου γιες. Ο Firefox είναι κάτι σαν το Exact Audio Copy. Δουλεύει καλούτσικα, αλλά οι περισσότεροι νομίζουν ότι δουλεύει καλά. γιατί αν δεν το νομίζουν δεν θα είναι "in". :114:

Πάντως, το νέο του λουκ είναι πολύ όμορφο, (αφού ήρθε πιο κοντά στο λουκ της Όπερας).

+++

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428

Και με αυτον εχω προβλημα στα cookies - δεν μου τα κραταει ο,τι και να κανω, και αναγκαζομαι σε συνεχη logins:101:

O 3.6 ειχε ενα κουμπακι διπλα στα εμπρος/πισω που ανοιγε το μενου οπου ειχες παει πριν στην ιδια σελιδα (οχι αυτο που τωρα ειναι τερμα δεξια επανω και που δειχνει το συνολο των σελιδων) - τωρα που ειναι;

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.629

O 3.6 ειχε ενα κουμπακι διπλα στα εμπρος/πισω που ανοιγε το μενου οπου ειχες παει πριν στην ιδια σελιδα (οχι αυτο που τωρα ειναι τερμα δεξια επανω και που δειχνει το συνολο των σελιδων) - τωρα που ειναι;
1. Ενεργοποίησε τη ράβδο των σελιδοδεικτών (με δεξί κλικ οπουδήποτε στη ράβδο τίτλου του παραθύρου).

2...

Για τα cookies κάτι παίζει με την cache ή τις ρυθμίσεις ασφαλείας. Δοκίμασε να διαγράψεις τα πάντα.

Πλήκτρο Firefox - Επιλογές... - Επιλογές... - καρτέλα Απόρρητο - "εκκαθαρίσετε όλο το πρόσφατο ιστορικό σας" - Χρονικό διάστημα εκκαθάρισης : Όλα - Εκκαθάριση τώρα

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428

Για τα cookies κάτι παίζει με την cache ή τις ρυθμίσεις ασφαλείας. Δοκίμασε να διαγράψεις τα πάντα.

Πλήκτρο Firefox - Επιλογές... - Επιλογές... - καρτέλα Απόρρητο - "εκκαθαρίσετε όλο το πρόσφατο ιστορικό σας" - Χρονικό διάστημα εκκαθάρισης : Όλα - Εκκαθάριση τώρα
Σε μερικα "ωφελιμα" sites συνεχιζεται το ιδιο (επιασε ομως στο παρον!). Μιλ μερσι!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.366

Έρχεται ο Firefox 5!

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να κυκλοφορήσει η πολυαναμενόμενη 4η έκδοση του Firefox και οι συζητήσεις για τον Firefox 5 έχουν ήδη ξεκινήσει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν αποκλείεται να δούμε την πέμπτη έκδοση του δημοφιλούς browser μέσα στο επόμενο τρίμηνο!

Ευτυχώς, φαίνεται ότι η Mozilla δε θα χρειαστεί και πάλι ένα και πλέον χρόνο για να παρουσιάσει νέο browser, όσο χρειάστηκε δηλαδή για να περάσει από τον Firefox 3.6 στον Firefox 4. Αν, τελικά, δεν υπάρξουν καθυστερήσεις όπως αυτές που ταλαιπώρησαν την τελευταία έκδοση, ο Firefox 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Ιουνίου, ενώ δεν είναι καθόλου απίθανο να κυκλοφορήσει και 6η έκδοση μέσα στο 2011.

Όσο για τα χαρακτηριστικά του Firefox 5, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πιο εύκολη αλληλεπίδραση με τα social networks, ενώ φαίνεται ότι αλλάζει και η διαχείριση των tabs, με πιο "χτυπητή" αλλαγή τη δυνατότητα του χρήστη να έχει ανοικτές ταυτόχρονα πολλές σελίδες στο ίδιο παράθυρο. Επίσης, κάθε tab θα μπορεί να έχει το δικό του μενού. Έτσι, αν ένας χρήστης μπαίνει πολύ συχνά στο Facebook, θα μπορεί να έχει ένα πλήρως παραμετροποιήσιμο μενού στο συγκεκριμένο tab.

Τέλος, ο Firefox 5 θα έχει ενσωματωμένο έναν PDF viewer, ενώ ακούγεται ότι έρχεται υποστήριξη και για άλλους τύπους αρχείων.

Πηγή

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Δεν είναι πολύ καλό αυτό, στο πόδι θα τους φτιάχνουν, browser είναι δεν είναι κουλούρι, άντε το βάλαμε στο φούρνο και έγινε.

Reaction score
0

Στον παλιό Firefox όταν τον κλείναμε μας ρωτούσε αν θέλουμε να μας αποθηκεύσει τις καρτέλες που έχουμε ανοιχτές εκείνη την στιγμή, ώστε όταν τον ξανανοίξουμε να μας ανοίξει αυτές τις καρτέλες.
Αν θυμάστε μας έβγαζε το ακόλουθο μύνημα:

Ο καινούργιος Firefox (4.0) δεν μας ρώτάει αν θέλουμε να αποθηκεύσουμε τις ανοιχτές καρτέλες παρά μόνο μας προειδοποιεί ότι πάμε να κλείσουμε χ καρτέλες (2,3,4 κτλ) και βγάζει το ακόλουθο μύνημα:

Αν θέλουμε να μας αποθηκεύει τις ανοιχτές καρτέλες μας και να βγάζει το μύνημα που μας έβγαζε ο παλιός Firefox τότε κάνουμε το εξής:
1)Μπαίνουμε στο about:config (γράφουμε στην μπάρα διευθύνσεων about:config και πατάμε Enter).
2)Γράφουμε στην μπάρα αναζήτησης (πάνω-πάνω) browser.showQuitWarning (κάνετε "αντιγραφή-επικόλληση).
3)Μόλις το βρούμε κάνουμε διπλό κλικ στο "false" ώστε να γίνει "true".

Reaction score
18
Re: Απάντηση: Firefox 4.0

Σε εμένα, δημιουργούσε προβλήματα, στον συνδυασμό του με το πρόσθετο speed dial
και τον απεγκατέστησα (πχ με το ξεκίνημα, μου άνοιγε καρτέλες από το face book και άλλα script από διάφορα sites που είχα αποθηκευμένα στο speed dial)
:613:
Αφού την είχα από-εγκαταστήσει τόσες μέρες (την εκδοση 4) , την ξανά-εγκατέστησα εδώ και μερικές ώρες και από ότι δείχνει, τα προβλήματα, δεν ξανά-μανά εμφανιστήκαν:123:

Reaction score
18

Αν θέλουμε να μας αποθηκεύει τις ανοιχτές καρτέλες μας και να βγάζει το μύνημα που μας έβγαζε ο παλιός Firefox τότε κάνουμε το εξής...
Ο απλός τρόπος, νομίζω ότι είναι, πιο εύκολος
Tools - Options – general –startup- when Firefox starts –τρίτη επιλογή, show my windows and tabs from last time

Reaction score
10

Για οσους εχουν internet-banking της Εθνικης, η εκδοση 4 δεν ειναι συμβατη.
Μου ειπαν οτι περιμενουν αναβαθμιση.

Μετα μου ειπαν να δουλευω με explorer προσωρινα, μαλιστα στον 8 πρεπει να δουλευει σε compatibility mode, αλλα και εκει τζιφος.

σκ@τουλες......:618:

Κατα τα αλλα δουευει μια χαρα.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.538

Για οσους εχουν internet-banking της Εθνικης, η εκδοση 4 δεν ειναι συμβατη.
Μου ειπαν οτι περιμενουν αναβαθμιση.
Τα ίδια εδώ... Το Firefox φταίει! :114:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Firefox 4.0

Ο απλός τρόπος, νομίζω ότι είναι, πιο εύκολος
Tools - Options – general –startup- when Firefox starts –τρίτη επιλογή, show my windows and tabs from last time
Δεν είναι το ίδιο.
Κι αν δεν θέλεις να αποθηκεύσεις τις σελίδες αλλά θέλεις να ανοίξει κανονικά (στο επόμενο άνοιγμα) με την αρχική σου σελίδα; Πρέπει να ανοίγεις κάθε φορά το Tools - Options....; Ενώ με τον τρόπο που εξηγώ μόλις πατήσεις το X για να κλείσει ο Firefox σου βγάζει αυτό το μύνυμα και ανάλογα το τι θέλεις πατάς "Αποθήκευση και έξοδος" ή "Έξοδος". Και δεν χρειάζεται να ανοίγεις κάθε φορά το "Tools - Options" κτλ.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.366

Mozilla: Firefox 5 στις 21 Ιουνίου, Firefox 6 στις 18 Αυγούστου!

Δεν θα λέγαμε ότι έχει περάσει αρκετό χρονικό διάστημα από τότε που η Mozilla κυκλοφόρησε και διέθεσε στο κοινό τον Firefox 4. Πλέον όμως η εταιρεία έχει ξεκαθαρίσει πλήρως τα σχεδιά της, όσον αφορά το πρόγραμμα διάθεσης νέων εκδόσεων του φυλλομετρητή.

Συγκεκριμένα, το τρέχον σχέδιο σύμφωνα με την εταιρεία, αναφέρει ότι ο Firefox 5 θα φτάσει στις 21 Ιουνίου του 2011, ενώ ο Firefox 6 στις 18 Αυγούστου. Φυσικά οι ημερομηνίες μπορεί να αλλάξουν για διαφόρους λόγους, αλλά σε αυτές κυρίως στοχεύει η εταιρεία. Κάθε νέα έκδοση του δημοφιλούς φυλλομετρητή, θα περνάει από τις εξής φάσεις: mozilla-central, mozilla-aurora, mozilla-beta.

Το σίγουρο είναι ότι οι εκδόσεις 4,5,6,7 θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2011. Αυτό φαίνεται σχεδόν ακατόρθωτο αν λάβουμε υπόψη την μεγάλη καθυστέρηση της κυκλοφορίας του Firefox 4. Με το πέρασμα του χρόνου θα γνωρίζουμε περισσότερα και θα δούμε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της κάθε έκδοσης.

Πηγή

Reaction score
182

Παντως με τον firefox 4, εχω προβληματα στα παιχνιδια του facebook...

Reaction score
0

προσπαθησα να το γυρισω σε chrome, αλλα τα extensions του firefox ειναι αυτα που δε με αφηνουν να φυγω!
(adblock, noscript, greasemonkey κτλ)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.302
Members
38.679
Νεότερο μέλος
knazito