- Reaction score
- 144.388
Γιατί έτσι πρέπει.Ειναι Front firing αυτα και εχουν και ρυθμιστικα πισω για τα bass .Γιατι γιατρε μου τοσο απορροφηση ?
Να με συγχωρείς, βαριέμαι να τα ξαναγράψω.
Γιατί έτσι πρέπει.Ειναι Front firing αυτα και εχουν και ρυθμιστικα πισω για τα bass .Γιατι γιατρε μου τοσο απορροφηση ?
Γεράματα..Να με συγχωρείς, βαριέμαι να τα ξαναγράψω.
Γιατί έτσι πρέπει.
Σωστή παρατήρηση έχουν 1.5cm διαφορά ύψουςΉρθαν τα ηχεία μπροστά (όπως και έπρεπε) αλλά έχουν διαφορετικό ύψος μεταξύ τους νομίζω.. Πρέπει να είναι στο ίδιο ύψος..
Τώρα αν είναι πολύ μικρή η διαφορά και δεν βλέπω εγώ καλά.. οκ
Όποτε να αγοράσω το streamer της Yamaha;Η focusrite τις αναλογικές εισόδους της δεν τις περνάει ένα a/d->d/a πριν τις βγάλει στις αναλογικές εξόδους;
Εαν βάλουμε την μετατροπή από την οπτική της τηλεόρασης στο dac, θα έχουμε d/a-->a/d-->d/a... χαιεντάδικο.
Το είδα για παραπάνω από 1,5 πόντο..Σωστή παρατήρηση έχουν 1.5cm διαφορά ύψους
Πρέπει να σκεφτώ μια κατασκευή για να το τοποθετήσω σε σωστό ύψος επάνω στη σύνθεση ..
Διαβασε το manual να δεις εαν μπορει να κανει bypass το μετατροπεα της καρτας σου απο την line in .Σωστή παρατήρηση έχουν 1.5cm διαφορά ύψους
Πρέπει να σκεφτώ μια κατασκευή για να το τοποθετήσω σε σωστό ύψος επάνω στη σύνθεση ..
Όποτε να αγοράσω το streamer της Yamaha;
Τι είναι καλύτερο;
Να τα κάνεις ενα txt και να το ανεβάσεις στο pastebin ή όποιο άλλο.Να με συγχωρείς, βαριέμαι να τα ξαναγράψω.
Αν συνδέσω την τηλεόραση μέσω jack 3,5mm stereo σε δυο Jack XLR απευθείας στα δυο μόνιτορ θα δουλέψει;Βάλε ένα απλό καλωδιάκι jack 3,5mm stereo (ακουστικά τηλεόρασης) σε 2 jack mono 6,3mm(focusrite) να δοκιμάσεις με 5 ευρά και βλέπεις. Ακόμα και τελείως χάλια να είναι, απλά θα σου μείνει ένα καλώδιο.
![]()
Καλώδιο jack stereo 3,5mm σε 2 jack mono TOPP PRO ACY02LU015 1,5m
Καλώδιο jack stereo 3,5mm σε 2 jack mono 1,5m.www.musicmania.com.gr
Μηπως είναι καλύτερο τελικά να μη χρησιμοποιήσω τη focusrite και να μου προτείνεται κάποιο dac από τις αγγελίες του φόρουμ;Διαβασε το manual να δεις εαν μπορει να κανει bypass το μετατροπεα της καρτας σου απο την line in .
Στην τηλεοραση ριξε μια ματια αν υπαρχει ρυθμιση του συχρονισμου ,delay , στον ηχο .
Αν οντως δουλευουυν 2 μετατροπεις λογικα θα σου δημιουργει καποιο delay με την tv .
Ισως ειναι ποιο σημαντικο αυτο απο την ηχητικη ποιοτητα .
Δεδομενο περνουμε βεβαια το χαμηλοτερο δυνατο κοστος για τις λειτουργιες που θελουμε να εχουμε
Ναι αλλά ένταση πως θα ρυθμίζεις;Αν συνδέσω την τηλεόραση μέσω jack 3,5mm stereo σε δυο Jack XLR απευθείας στα δυο μόνιτορ θα δουλέψει;
![]()
Καλώδιο Audio 3,5mm Jack Stereo – 2xXLR Male. 1,8M K4YWMM0180 Adamhall
Καλώδιο Audio 3,5mm Jack Stereo – 2xXLR Male. 1,8M K4YWMM0180 Adamhall Made in Germanywww.artmusic.gr
Ωραία λύση σίγουρα αλλά μηπως να πάω εδώ:Ναι αλλά ένταση πως θα ρυθμίζεις;
Μόνο από το τηλεκοντρολ της tv
Και πιθανολογώ πως θα έχεις λίγο φύσημα με τον ενισχυτή ακουστικών από τη μία και τα focal χωρις ρυθμιση gain από την άλλη.
Κοίτα και αυτή τη λύση αν δε θες να περασει ο ήχος της tv από την focusrite
Επιλογέας 2 εισόδων (focusrite - tv) και volume control
ok αλλά, δε θες να ακούς και από τον υπολογιστή?Ωραία λύση σίγουρα αλλά μηπως να πάω εδώ:
TV->Dac->monitors?
Αν συνδεθεί ο Mac με hdmi στη tv δε θα ακούω;ok αλλά, δε θες να ακούς και από τον υπολογιστή?
Εκτός αν πάρεις ένα dac που να έχει:
τότε οκ, είσαι εντάξει με τη μέγιστη δυνατή ποιότητα και ευελιξία.
- οπτική είσοδο (tv)
- usb είσοδο (mac)
- volume control
Με hdmi λογικά θα ακούς, ναιΑν συνδεθεί ο Mac με hdmi στη tv δε θα ακούω;
Στην ουσία το αντίλαμβανομαι σαν κυρία πηγή την τv
μέσω hdmi γιa Mac-PS4
Ταινίες Netflix
Μουσική Spotify premium
έξοδο
Μέσω optical σε dac-monitors