Focal kanta οδηγούμενο από naim

Reaction score
2.324
Όσον αφορά την naim και αν το πάρουμε εταιρικό - οπαδικά υπάρχει και ο statement που θα οδηγήσει τα πάντα και δεν έχει γενικότερα αντίπαλο. Στα focal δε, θα τους πετάξει τα μάτια έξω. Αυτά για την naim.

Reaction score
379
Θέλουν να δείξουν ότι και με μικρό ενισχυτή μπορούν να παίξουν, είναι θέμα μάρκετινγκ.

Reaction score
29.517
Όσον αφορά την naim και αν το πάρουμε εταιρικό - οπαδικά υπάρχει και ο statement που θα οδηγήσει τα πάντα και δεν έχει γενικότερα αντίπαλο. Στα focal δε, θα τους πετάξει τα μάτια έξω. Αυτά για την naim.

Τι είναι αυτό ? επίδειξη ισχύος?
Εχουμε χορτάσει από τέτοια .
Κάτι άλλο έχεις να μας δείξεις?

T

Tadakis

Guest
να και κάτι άλλο που 'σκίζει' τα focal.

έλεος δηλαδη με τα naim. Καλά είναι αλλά όχι και τόσο για να φανατίζεται κάποιος μαζί τους...

Reaction score
2.324
Τι είναι αυτό ? επίδειξη ισχύος?
Εχουμε χορτάσει από τέτοια .
Κάτι άλλο έχεις να μας δείξεις?
Τι νσ δείξουμε δλδ? Επίδειξη χροιών? Λέγεται power amplifier διότι επιδεικνύει ισχύ. Τώρα για μουσικούς ενισχυτές και γλυκόηχα ρεύματα μην ρωτάτε εμένα. Ευτυχώς δεν έχω πέσει σε αυτή την λούμπα. Εξαιρείται η περίπτωση να πάει κάποιος σε vintage κατάσταση... κόρνες, λάμπες κλπ. λόγω design ή απωθημένου.
[DOUBLEPOST=1508333693][/DOUBLEPOST]
να και κάτι άλλο που 'σκίζει' τα focal.

έλεος δηλαδη με τα naim. Καλά είναι αλλά όχι και τόσο για να φανατίζεται κάποιος μαζί τους...
10 τεμάχια crown για home cinema είναι μια καλή επιλογή όταν έχεις τον χώρο.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Έχουμε μια εταιρία που αποδεδειγμένα, τεχνικά και όχι φιλοσοφώντας, παράγει, εδώ και δεκαετίες, προβληματικά μηχανήματα με ακριβώς το ίδιο κύκλωμα και τα χρεώνει δυσανάλογα.

Βγάζει λοιπόν έναν ενισχυτή 150.000 ευρώ (?) για να δηλώσει τι?
Κοιτάξτε τι μπορώ να κάνω?
Αν όντως μπορείς, που δεν αμφιβάλω αφού πλέον το κάνει ο καθένας, κάνε το και με το μηχάνημα των 3000 ευρώ με το σχεδιασμό της δεκαετίας του '70.

Απευθύνεται προφανώς σε Αμερικανάκια με λογική του <<ελάτε να δείτε τι έχω>>.
Και κακός ασχολούμαστε με κάτι τέτοιο. Σπατάλη αλουμινίου και μόνο είναι.

Υ.Γ.
Ελπίζω τουλάχιστον στον Statement να έχουν προσθέσει στην έξοδο δυο πυκνωτές και δυο αντιστάσεις αξίας 3 ευρώ και να μην σου λένε: <<Για να μην λαμπαδιάσει ο ενισχυτής πάρτε και το καλώδιο ηχείων της εταιρίας μας>>!!!

Reaction score
270
Εγω απλά απορώ πως έβαλαν να δείξουν τέτοιο ηχείο με το μετριότατο (πλην τίμιο; Ε όχι δα και στη τιμή τους!!) maim.
Επαιξε διαφημιση και μαρκετινκ οπως παντα για αυτο τα βαλανε
[DOUBLEPOST=1508789941][/DOUBLEPOST]
Επαιξε διαφημιση και μαρκετινκ οπως παντα για αυτο τα βαλανε
Θελουν τρια και τεσσερα χιλιαρικα για αυτα τα μηχανακια αν ειναι δυνατον .απορω με τι λογικη γινεται η κοστολογιση.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.842
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo