foobar 2000 απορια....

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Λοιπον παλλικαρια ενα προβλημα που αντιμετωπιζω και ψαχνω την λυση.......

Εχω εγκατεστημενα Windows 7 με Wasapi και αυτο που αντιμετωπιζω ειναι οτι οταν θελω να παιξω αρχεια 16 η 24 καθε φορα πρεπει να πηγαινω στο output και να το αλλαζω,δηλαδη παιζει 16 αν το επομενο αρχειο ειναι 24 αρι μου βγαζει ενδειξη οτι δεν υποστηριζει την δειγματοληψια....αν τωρα το αλλαξω απο το output τοτε παιζει μια χαρα.
Μηπως ξερετε πως το φτιαχνουν η τελος παντων what the fuck συμβαινει???????/

Εεεεεεε?????

Reaction score
28

Εχω εγκατεστημενα Windows 7 με Wasapi και αυτο που αντιμετωπιζω ειναι οτι οταν θελω να παιξω αρχεια 16 η 24 καθε φορα πρεπει να πηγαινω στο output και να το αλλαζω,δηλαδη παιζει 16 αν το επομενο αρχειο ειναι 24 αρι μου βγαζει ενδειξη οτι δεν υποστηριζει την δειγματοληψια....αν τωρα το αλλαξω απο το output τοτε παιζει μια χαρα.

Εεεεεεε?????
Εγω που το παιζω με xp δεν εχω τετοιο προβλημα !

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Εεεεεεε?????
Ή κάτι δεν έχεις κάνει καλά στις ρυθμίσεις του Foobar ή το usb transport σου δεν την παλεύει!

Τα ανέκδοτα με τα Mac σε άλλο thread παρακαλώ. :136:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: foobar 2000 απορια....

Ναστε καλα βρε παιδια.......με σωσατε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: foobar 2000 απορια....

Ή κάτι δεν έχεις κάνει καλά στις ρυθμίσεις του Foobar ή το usb transport σου δεν την παλεύει!

Τα ανέκδοτα με τα Mac σε άλλο thread παρακαλώ. :136:
Καλημερα κυριε στραταρχα μου εξ Κρητης........
ιδιες ρυθμησεις ειχα πριν με τα ΧΠ απλα η μονη αλλαγη ειναι οτι τωρα χρησιμοποιω Wasapi...τι στα διαλα εγινε?????
Και usb transport πριν και τωρα εχω το ιδιο το AMR CD 77 (νομιζω οτι ειναι καλουτσικο...εεε???)

Ξεχασα ομως να πω οτι αν στο output βαλλω DS και οχι Wasapi τοτε παιζει κανονικα χωρις να πρεπει να αλλαξω στο output την δειγματοληψια..

Reaction score
10
Μήπως ο δέκτης δεν υποστηρίζει αρχεία υψηλής ανάλυσης? Γιατί στο site τους βλέπω ότι το USB input παίρνει μέχρι 16/44. Δεν το συνδέεις σε άλλη είσοδο?

Reaction score
140
Έχεις το τελευταίο τελευταίο f oobar2000 v1.0.2 ?
Γιατί με το που βγήκε το 1 είχε κάποια bugs

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Άμα το αφήσεις μόνιμα 24bit τι κάνει ?
Παιζει κανονικα τα Hi resolution και δεν παιζει τα 16μπιτα......τι να πω......δηλαδη αν στο καπακι βαλλω ενα ασμα 16αρι λεει οτι δεν υποστηριζεται και δεν ανοιγει.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Μήπως ο δέκτης δεν υποστηρίζει αρχεία υψηλής ανάλυσης? Γιατί στο site τους βλέπω ότι το USB input παίρνει μέχρι 16/44. Δεν το συνδέεις σε άλλη είσοδο?
Μα πριν βρε Μιχαλαρα τα επαιζε κανονικα ...εννοω με XP Windows

Reaction score
1.188

Παιζει κανονικα τα Hi resolution και δεν παιζει τα 16μπιτα......τι να πω......δηλαδη αν στο καπακι βαλλω ενα ασμα 16αρι λεει οτι δεν υποστηριζεται και δεν ανοιγει.
Αλλον player δοκίμασες; Για να εντοπίσουμε το πρόβλημα. Αν φταίει ο player ή αν φταίνε τα 7άρια και το wasapi

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Vlasi, τρελό αγόρι, αν το USB input του AMR υποστηρίζει μεχρι 16/48, εσύ στο Foobar έχεις επιλέξει ως έξοδο την "WASAPI USB AMR" και προσπαθήσεις να παίξεις οτιδήποτε παραπάνω από 16/48, είναι φυσικό να σου πετάει error το Foobar!
Το DirectSound ξέχνα το.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Αλλον player δοκίμασες; Για να εντοπίσουμε το πρόβλημα. Αν φταίει ο player ή αν φταίνε τα 7άρια και το wasapi
H πλακα ειναι οτι ο KM player που ουσιαστικα ειναι για ταινιες τα παιζει ολα νερακι και τα 16 και τα 24 με audio renderer to USB Dac

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Vlasi, τρελό αγόρι, αν το USB input του AMR υποστηρίζει μεχρι 16/48, εσύ στο Foobar έχεις επιλέξει ως έξοδο την "WASAPI USB AMR" και προσπαθήσεις να παίξεις οτιδήποτε παραπάνω από 16/48, είναι φυσικό να σου πετάει error το Foobar!
Το DirectSound ξέχνα το.

Mα πριν βρε παλλουκαρι γιατι τα επαιζε με τα XP και δεν ειχα κανενα προβλημα????
Δηλαδη οτι και να του εβαζα τα επαιζε κατευθειαν το παπαριδικο!!!!

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: foobar 2000 απορια....

Mα πριν βρε παλλουκαρι γιατι τα επαιζε με τα XP και δεν ειχα κανενα προβλημα????
Δηλαδη οτι και να του εβαζα τα επαιζε κατευθειαν το παπαριδικο!!!!
Γιατί δεν έπαιζες bit-perfect στα XP. Στα έκανε resample πριν τα στείλει στη USB.. :116:

Τώρα ακούς σωστά - αλλά μέχρι εκεί που σηκώνει η USB του AMR.
Ο περιορισμός της USB αυτό το νόημα έχει, αλλιώς δε θα ψάχναμε 24/192 USB transports..

Πάρε ένα M2Tech να βρεις την υγεία σου (θα στέλνεις από αυτό SPDIF στο AMR). :126:

Reaction score
1.188
Απάντηση: foobar 2000 απορια....

Πάντως η ΑMR στο site της στις προδιαγραφές δεν γράφει τι είδους σήμα μπορεί να δεχτεί μέσω USB. Μάλλον ούτε οι ίδιοι δεν θα ξέρουν. :142: (Πού να βρεις τον κινέζο να σου εξηγήσει τι τσιπάκι χρησιμοποίησε...)

Πάντως το πιο πιθανό είναι ότι στα XP εφόσον δεν χρησιμοποιούσες (???) asio drivers ότι υλικό και να έπαιζες αυτό μετατρέπονταν σε 48/16

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: foobar 2000 απορια....

Γιατί δεν έπαιζες bit-perfect στα XP. Στα έκανε resample πριν τα στείλει στη USB.. :116:

Τώρα ακούς σωστά - αλλά μέχρι εκεί που σηκώνει η USB του AMR.
Ο περιορισμός της USB αυτό το νόημα έχει, αλλιώς δε θα ψάχναμε 24/192 USB transports..
Βλασάρα έτσι είναι.Αν το usb σου χει όριο στο 16bit σου πετάει error αν παίξεις 24 bit.Οπότε για 24 πρέπει να βρείς άλλο τρόπο συνδεσιμότητας.
Αν το pc σου δέν έχει optical ή coaxial το m2tech είναι ότι πρέπει.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.578
Members
38.576
Νεότερο μέλος
Eleni Sousani