Forthnet 2play

Reaction score
5
Simera me eidopoiisan oti egine i sindesi me tin forthnet kai to epiveveosa me tin aderfi mou stin ellada... apo 12 apriliou katathesi aitisis, me 2 maiou energopoiisi (oute 3 evdomades) nomizo oti i telas kai i ON efagan trelli skoni... molis epistrepso ellada tha sas po kai entiposeis apo tin taxitita tis forthnet tora pou anavathmistike kiolas...

PS. sorry gia ta greeklish alla eimai se germaniko ipologisti!

Reaction score
1
Απάντηση: Forthnet 2play

εχει μονο ενα σπλιτερακι στο πακετο
Αυτο που ειναι που χρειαζεται για να εχω και τηλεφωνο και adsl? Γιατι τωρα οταν βαζω το τηλεφωνο στην μπριζα "πεφτει" η adsl.

Reaction score
1
Απάντηση: Forthnet 2play

Για να τελειωνουμε αυτο το δινουν ή το αγοραζουμε?

edit: sorry ειχα ξεχασει την απαντηση του fanisz που ειχε πει οτι δινουν μονο spliter. οποτε το αγοραζουμε ετσι?

Reaction score
5
nai filtrakia poulane pantou... nomizo exoun fthina ta oteshop...
simera epistrefo ellada (eimai monaxo kai perimeno antapokrisi gia to apogevma...) kai tha exo to proto test tis 10mbit...

PS. opos episis kai to telos ton greeklish...

Reaction score
5
λοιπον... ειναι γεγονος... οπως τα ειπα, εχω κανονικα 10Mbit συνδεση συμφωνα με το ρουτερ... απο 2 μαιου, δηλαδη 14 εργασιμες μετα την αιτηση μου...
η φορθνετ πεταει σε απιστευτες ταχυτητες και τορρεντ και download και σελιδες...

Ενα μεγαλο μπραβο λοιπον στη φορθνετ για την εξυπηρετηση, ταχυτητα ενεργοποιησης και ταχυτητα συνδεσης!!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Forthnet 2play

λοιπον... ειναι γεγονος... οπως τα ειπα, εχω κανονικα 10Mbit συνδεση συμφωνα με το ρουτερ... απο 2 μαιου, δηλαδη 14 εργασιμες μετα την αιτηση μου...
η φορθνετ πεταει σε απιστευτες ταχυτητες και τορρεντ και download και σελιδες...

Ενα μεγαλο μπραβο λοιπον στη φορθνετ για την εξυπηρετηση, ταχυτητα ενεργοποιησης και ταχυτητα συνδεσης!!!!
Καλώς μας ήρθες.........θέλω κι εγώ Forthnet.:-( .......αλλά πρέπει να περιμένω μέχρι τις 15-9-2007.........η Forthnet είναι το 1ο ιδιόκτητο δίκτυο που έχει ήδη έτοιμες τις γραμμές του(οι εργασίες μόλις τέλειωσαν) στη Ρόδο. :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: .........αλλά το κέντρο(dslam) θα είναι έτοιμο το Σεπτέμβριο...........:pc: :pc: :pc: :pc: :pc:

Reaction score
1
απο 1-3-07 ειναι διαθεσιμο το ιδιοκτητο δικτυο της forthnet στην ηλιουπολη
πηγα 15-2-07 στο π....ο και εκανα αιτηση σκεπτομενος και αφου το επιβεβαιωσα με το καταστημα οτι μεχρι τις 15-3 που θα εχει γινει η συνδεση, θα εχει ενεργοποιηθει το δικτυο, αρα 10 mb"happy_1"

δυστυχως αυτη απλη λογικη δεν υπαρχειwall_1
παιρνω τηλεφωνο στις αρχες μαρτη να δω τι γινετε με την συνδεση
πρεπει να κανω διακοπη της ηδη υπαρχουσας dsl γραμμης με τον οτεwall_1
ναι αλλα εμενα δεν μ ενημερωσαν απο το καταστημα οτι πρεπει να κανω διακοπη της γραμμης μου με αιτηση στον οτε :crazy_1:
ξεκιναμε απο την αρχη λοιπον
διακοπη στον οτε προχωρησε η αιτηση στην forthnet και μετα το πασχα μπηκε η γραμμη
10 ΜΒ????
OXI BEBAIA
1 ΜΒ
οτι ειχα και πριν δηλαδη
και ο λογος
εχω κανει την αιτηση πριν 1-3-07 και τοτε δεν υπηρχε δικτυο στην ηλιουπολη
και γιατι δεν κανουν τωρα την μεταφορα???
δεν τους αφηνει το προγραμα να κανουν αυτη την αλλαγη
ποτε θα σας αφησει το προγραμα, για να με πατε στα 10 ΜΒ??
το δουλευουμε ηταν η απαντηση

το δουλευουν `η μας δουλευουν???:mad_3::pc:

Reaction score
14
ποτε θα σας αφησει το προγραμα, για να με πατε στα 10 ΜΒ??
το δουλευουμε ηταν η απαντηση

το δουλευουν `η μας δουλευουν???:mad_3::pc:

Όταν έμβιο σκεπτόμενο πλάσμα (άνθρωπος) προφασίζεται ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι επειδή δεν το αφήνει
η μηχανή....τρελλαίνομαι! :mad_3: :crazy_1: :pc:

Reaction score
0

Να το χαίρεσαι φίλος και καλά Download :bravo: αλλά όταν λες απίστευτες ταχύτητες για πόσο μιλάμε;

Reaction score
5
απο nokia.com, microsoft.com, nvidia, κλπ (δηλαδη μεγαλα site που εχουν bandwidth) και torrents απο HDbits το DUmeter δειχνει συνεχως 950kb-1.08mb/s...
το router δειχνει 9.994Kbps συνδεση, αρα μπορω να πω οτι με 25ευρω δινουν ΟΤΙ υποσχονται και ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ!!!...

Reaction score
1

.... μπηκε η γραμμη
10 ΜΒ????
OXI BEBAIA
1 ΜΒ
οτι ειχα και πριν δηλαδη
και ο λογος
εχω κανει την αιτηση πριν 1-3-07 και τοτε δεν υπηρχε δικτυο στην ηλιουπολη
και γιατι δεν κανουν τωρα την μεταφορα???
.....
Δεν καταλαβα. Τι σημαινει αυτο? Κι εγω που εχω 2play τρεις βδομαδες αλλα μπαινω (θεωρητικα) στο δικτυο τους σε ενα μηνα, τι θα γινει? Θα περιμενω
το προγραμμα:crazy_2: για την 10αρα?

Reaction score
1
μαλλον την πατησες και εσυ smooth εαν εκανες την αιτηση πριν εγκατασταθει το ιδιοκτητο δικτυο

Reaction score
0
απο nokia.com, microsoft.com, nvidia, κλπ (δηλαδή μεγαλα site που εχουν bandwidth) και torrents απο HDbits το DUmeter δείχνει συνεχως 950kb-1.08mb/s...
το router δειχνει 9.994Kbps σύνδεση, άρα μπορώ να πω ότι με 25ευρω δίνουν ΟΤΙ υπόσχονται και ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ!!!...
:crazy_1::crazy_1::crazy_1::crazy_1: :respect::respect: :crazy_1::crazy_1::crazy_1::crazy_1:
Και εγώ χαίρομαι για τα 80-82KB/Sec που παίρνω από Forthnet. Για να δούμε πότε θα φτάσουν και εδώ πάνω να δούμε και εμείς άσπρη μέρα :happy_9:

Reaction score
0

μαλλον την πατησες και εσυ smooth εαν εκανες την αιτηση πριν εγκατασταθει το ιδιοκτητο δικτυο
Ουφ.......στο τσακ πρόλαβα.....έτοιμος ήμουν κι εγώ να κάνω την αίτηση......θα περιμένω ως το Σεπτέμβριο......:happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:

Reaction score
1
Μόλις συνδέθηκε το 2 play στο πατρικό μου (Κορυδαλλό)

Αδέρφια ένα πράγμα θα σας πω:
Το μηχανάκι "γκαζώνει" συνεχώς στα 12Mbps!!!!

Thank U Forthnet!!!:rei:

Reaction score
0

12Mbit? :shock: ..........10Mbit δεν είναι το κανονικό?

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: Forthnet 2play

12Mbit? :shock: ..........10Mbit δεν είναι το κανονικό?
Και εγώ γι' αυτό το έγραψα...
Μου κάνει φοβερή εντύπωση!!! :bravo:
(βέβαια το τοπικό κέντρο του πΟΤΕ απέχει μόλις 2 τετράγωνα από το σπίτι, άρα μάλλον εξηγούνται πολλά... ;-) )

Reaction score
173

ειναι σταθερα εκει γιατι η Forthnet λεει ''εως'' 10Mbps και αναλογα την αποσταση σου απο το κεντρο

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός