FTTH νέα

minas

Πισιά
Reaction score
4.180
Αυτη τη στιγμη το κρατος επιδοτει και οι τιμες στην ινα ειναι αυτες... Αν σταματησει βλεπουμε...Βεβαιως αν η πλειονοτητα της πελατειακης βασης μετακινηθει σε 2 χρονια στην ινα, ισως να μη χρειαζεται επιδοτηση και να παραμεινουν εκει γυρω οι τιμες...
Ρεαλιστικά, η επιδότηση δεν έριξε τις τιμές (όπως γίνεται σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις κρατικών επιδοτήσεων).
Και παλαιότερα είχαμε καλές τιμές FTTH (πχ Inalan, ιδιόκτητο Nova) και τώρα σημείο αναφοράς είναι ο νέος τιμοκατάλογος της ΔΕΗ, αν και ακόμα είναι λίγο πιο επιθετική για να συγκεντρώσει πελατεία.
Στο FTTH και το κόστος λειτουργίας είναι μικρότερο, αφού δεν υπάρχει ενεργός εξοπλισμός στις καμπίνες, και οι βλάβες είναι λιγότερες.

Reaction score
1.370
Απορία οφτόπικ:
Εγώ γιατί πληρώνω 31,9 για 100άρα, όχι οπτική?
(ναι, έχω και το κινητό στην κοσμοτέ και μού λένε ότι χωρίς αυτό θα πλήρωνα περισσότερο)
Αγαπητέ ήμουν στην ίδια ακριβώς κατάσταση με τις ίδιες χρεώσεις. Πήγα στο cosmote fiber 300 με 29 ευρώ και κάτι. Βέβαια μέσα είναι και η έκπτωση του pass των 200 ευρώ. Ισχύει ότι ανέφεραν οι προλαλήσαντες. Εγώ προτίμησα cosmote γιατί στο παρελθόν είχα προβλήματα με άλλους παρόχους που βέβαια εξαφανίστηκαν από την αγορά. Αυτή τη στιγμή η ΔΕΗ έχει την καλύτερη προσφορά.

Reaction score
2.059
Εκανα και γω speedtest αλλα επειδη εχω επιλεξει στα 5ghz καναλι 80MHZ και οχι 160 πιανω εως 460/255 mbps στο wifi. Ενω στα 300(πριν την αναβαθμιση) επιανα και γω 300 φευγα download και 155 upload.

Αυτο που βλεπω ομως ειναι οτι εχω Jitter! στην γραμμη 1 ΟΛΟΚΛΗΡΟ ms , το ιδιο και πριν με τα 300. Η μαμα μου πχ στη θεσσαλονικη εχει 0 και εδω στο screenshot ο φιλος 0. Γιατι το κανανε αυτο σε μενα τον πιουριστα οδιοφαιλ?

Reaction score
1.370
Εκανα και γω speedtest αλλα επειδη εχω επιλεξει στα 5ghz καναλι 80MHZ και οχι 160 πιανω εως 460/255 mbps στο wifi. Ενω στα 300(πριν την αναβαθμιση) επιανα και γω 300 φευγα download και 155 upload.

Αυτο που βλεπω ομως ειναι οτι εχω Jitter! στην γραμμη 1 ΟΛΟΚΛΗΡΟ ms , το ιδιο και πριν με τα 300. Η μαμα μου πχ στη θεσσαλονικη εχει 0 και εδω στο screenshot ο φιλος 0. Γιατι το κανανε αυτο σε μενα τον πιουριστα οδιοφαιλ?
Τι dac έχεις;;;😂

Reaction score
2.059
Τι dac έχεις;;;😂
Αναλογα τα κεφια. Ποτε παιζω το bluesound node nano με το dac του ποτε με οπτικη στο dac του roksan attessa. Και απο την ωρα που μου αλλαξανε σε fiber το μοντεμ πηγε σε μερος που δεν βολευει το ethernet και παιζω με wifi :laugh:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
33.347
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Δυστυχώς, εδώ που μένω τώρα δεν έχει φτάσει η ίνα και δεν υπάρχει καν χρονοδιάγραμμα. Η ίνα πήγε εκεί που ήμουν όταν έφυγα...
Το έχω ξαναδεί αυτό σε άλλο είδος έργου πριν 20 χρόνια. >:(:headbang:

Reaction score
3.149
Αυτή η αναβάθμιση από ΟΤΕ είναι για 3 μήνες. Μετά θα πληρώσετε όσο κοστίζει η 500αρα αν τη θέλετε.
Εγώ ένα ξέρω που μιλάω με αρκετό κόσμο.
Όλοι περιμένουν τη διαθεσιμότητα από dei fiber και όταν υπάρχει θα γράψουν όλοι στα @@ τους τον cosmote Telekom.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
106.950
Κάποια στιγμή θα δώσει πιστεύω.

Reaction score
25.195
Για την ώρα δεν δίνει , αυτό βέβαια δεν είναι αποτρεπτικό για νέα σπίτια/οικογένειες που δεν είχαν ήδη νούμερο, αλλά για όσους το ψευτοχρησιμοποιουν από τη στιγμή που δεν προσφέρει πολύ οικονομικό πρόγραμμα ο ΟΤΕ για να χρησιμοποιείς το τηλέφωνο μόνο δεν συμφέρει

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
96.801
Η ΔΕΗ όμως δεν δίνει τηλέφωνο, έτσι δεν είναι;
Υπάρχουν VoIP εταιρείες για τηλεφωνία. Με έξτρα χρέωση.

abcd

Super Moderator
Reaction score
106.950
Τι γκρινιάρης θεέ μου, όλα τον ενοχλούν!

Καλά κάνει και σε γ@μ@ε1 ο Κούλης! :fuckyou:

Reaction score
25.195
Ποιος χρειάζεται σταθερό τηλέφωνο, για προσωπική-οικογενειακή χρήση στις μέρες μας;
Η πεθερά μου πχ , η μάνα μου , κάποιες δημόσιες υπηρεσίες κλπ.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.994
Προφανώς.

Στο σπίτι το έχω καταργήσει όμως εδώ και μια 6ετία όταν πέρασα σε wifi internet και δεν με πείραξε καθόλου.

Το μόνο που με στεναχώρεσε είναι ένα ωραίο κλασικό τηλέφωνο επιτοίχιο από μαύρο βακελίτη, που κράτησα απλώς για διακοσμητικό πλέον.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.299
Τι γκρινιάρης θεέ μου, όλα τον ενοχλούν!

Καλά κάνει και σε γ@μ@ε1 ο Κούλης! :fuckyou:
Κούλη δαγκωτό, τη επόμενη τετραετία με έταξε ότι θα μου φέρει γρήγορο ίντερνετ στο εξωτικό Κερατσίνι :lolsign:
Πέραν της πλάκας, έσκαψαν και με έφεραν οπτικές όξω από το σπίτι, τώρα περιμένω τη nova να κάνω ανανέωση σε οπτική και να δω το φως το αληθινό!!

Staff online

• abcd
  • Zizik
    Safety Last
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.649
Members
38.475