FTTH νέα

Reaction score
3.181
Η ΔΕΗ όμως δεν δίνει τηλέφωνο, έτσι δεν είναι;
Κι εγώ έχω τηλέφωνο κι έχω να το χρησιμοποιήσω πάνω από 5 χρόνια,έχει αραχνιάσει. Κι έχω απεριόριστα σταθερά-κινητα , για μένα άχρηστο.
Ας έρθει η ΔΕΗ στο Π.Φαληρο και να δεις τα ασύρματα από το μπαλκόνι.

Reaction score
25.892
Στην Ιαπωνία χρόνια πίσω (20 πες)οι ταχύτητες του δικτύου ξεπερνούσαν κατά πολύ τις δυνατότητες του wifi της εποχής. Βασικά ξεπερνούσαν και τις 100αρες ethernet συνδέσεις ακόμα και το δωρεάν δίκτυο ενός ξενοδοχείου με 100αδες δωμάτια.
Καμία εντύπωση δε μου κάνει τιποτα πλέον σε αυτά τα νησιά. Οι κάτοικοι τους είναι δώρο του γαλαξία στην γήινη ανθρωπότητα

TGD

Thread Gravedigger
Reaction score
10.922

Reaction score
3.127
Παιδιά, έβαλα το Vodafone Home double play FTTH 300 Plus και μετράω ταχύτητα στο speedtest.net.
Μου βγάζει 85Mbps, ενώ το πρόγραμμα ( Vodafone Home double play FTTH 300 Plus) υποτίθεται δίνει 300Mbps.
(εδώ να σημειώσω ότι ο εγκαταστάτης το 'χε μετρήσει μόλις το εγκατέστησε και ήταν 300Mbps)
Και μου 'ρθε email που λέει να μετρήσω ταχύτητα και αν εγκρίνω να τους στείλω το οκ:

καλείσθε να πραγματοποιήσετε εντός πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την λήψη του παρόντος μηνύματος έναν έλεγχο ταχύτητας (speed test) προκειμένου να ελέγξετε την ενεργοποίηση της υπηρεσίας. Εφόσον η υπηρεσία που λαμβάνετε από τον πάροχο ανταποκρίνεται στα χαρακτηριστικά της υπηρεσίας που επιλέξατε παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε την ενεργοποίηση της ή άλλως να προβάλλετε αντίρρηση παρέχοντας σχετική αιτιολόγηση.
Κανονικά δεν πρέπει να πω ότι η ταχύτητα είναι πολύ χαμηλότερη από τα 300Mbps;
Και να προβάλλω αντίρρηση;

Reaction score
4.809
Κανονικά η μέτρηση πρέπει να γίνει με ethernet σε pc χωρίς κάτι άλλο συνδεδεμένο στο ρουτερ.
Τα 85 μπορεί να είναι και το όριο του κινητού π.χ

Reaction score
3.127
Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό αλλά, λέω, θα το αναφέρανε στο μήνυμα.
Άρα πολύ πιθανό στο ρούτερ μου να φτάνει 300 και να πέφτει στη διαδρομή από ρούτερ ως pc.
Χρησιμοποιώ ασύρματο USB WiFi Stick.

Reaction score
3.659
Έλεος
προφανώς μετράμε με gigabit ethernet κάρτα δικτύου στον υπολογιστή μας, με το καλωδιο δικτύου κουμπωμένο στον router του παρόχου

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.364
Members
38.549
Νεότερο μέλος
dimitris.tamp