- Reaction score
- 14
Πωλείται αμεταχείριστο αυτό το καταπληκτικό-extraordinaire παιχνίδι λόγω μεταναστεύσεως..
Πληροφορίες Johnny20 , ώρες ύπνου..
Ευχαριστώ..
Πληροφορίες Johnny20 , ώρες ύπνου..
Ευχαριστώ..
Αλλα 20 ευρα απο εμενα για να γραψει και review δεκα σελιδες :crazy_3:Δίνω 10€. Για να το κρατήσει. :happy_5:
:cool_4:Πάντως τα έβγαλε τα λεφτά του ...Τόσο γέλιο έριξες...
Σοβαρολογώ...
Λές ε? :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:Πιστευω οτι αργουνε να στο στειλουν γιατι ψαχνουν τον πιτσιρικα που εφτιαξε το παιχνιδι να καψει και αλλο ενα για παρτη σου.......:happy_5:
:cool_4:Λές ε? :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:
Εγώ θέλω να του αρέσει και να ντρέπεται να το πει μετά απ' όλα αυτά :crazy_3:Και να δείς που θα έρθει και θα σ' αρέσει....
ξέρω και άλλα τέτοια καλά...:happy_5: :happy_5: :happy_5:
Μα δεν καταλάβατε καλά............το Full Auto 2 το πήρα επειδή μ'αρέσουν τα παιχνίδια του είδους........τώρα αν όντως αποδειχτεί μούφα έχει καλώς(αν έρθει και ποτέ :happy_5: ).........απλά συνεχίζω την πλάκα γιατί θέλω να γελάσω...................:happy_9:Εγώ θέλω να του αρέσει και να ντρέπεται να το πει μετά απ' όλα αυτά :crazy_3:
Ποιό είδος σου αρέσει δηλαδή; Τα unplayable; :happy_5:το Full Auto 2 το πήρα επειδή μ'αρέσουν τα παιχνίδια του είδους:happy_9:
ναι.........:happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:Ποιό είδος σου αρέσει δηλαδή; Τα unplayable; :happy_5: