Full Auto 2 PS3

Reaction score
14
Πωλείται αμεταχείριστο αυτό το καταπληκτικό-extraordinaire παιχνίδι λόγω μεταναστεύσεως..
Πληροφορίες Johnny20 , ώρες ύπνου..
Ευχαριστώ..

Reaction score
14
Καταρχήν να ενημερώσω ότι λόγω της τεράστιας ζήτησης το εν λόγω παιχνίδι δεν είναι άμεσα διαθέσιμο και είμαι σε λίστα αναμονής..
Στο ebay η τιμή του εκτοξεύτηκε στα 110 ευρώ..
Η προσφορά μου λοιπον ισχύει μόνο για τα μέλη του AVsite και μόνο για άτομα που έχουν δώσει ψυχή (και σώμα ??) προς υποστήριξη της τεχνολογικής κορωνίδος της εποχής μας που ακούει στο όνομα.....SONY
Ευχαριστώ για το ελληνικό και διεθνές ενδιαφέρον..
Johnny

Reaction score
0
Απάντηση: Full Auto 2 PS3

Λοιπόν, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή............το παιχνίδι δεν μου ήρθε ακόμα...............τι σημαίνει τώρα αυτό?.....................ότι όσο πιο πολλά βάσανα και κακουχίες τραβάω μέχρι να το πάρω στα χέρια μου ανεβαίνει αυτόματα η τιμή του..............περισσότερες πληροφορίες όταν και αν έρθει...............μπουαχαχαχαχαχαχα :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Reaction score
0
Απάντηση: Full Auto 2 PS3

Ρε παιδιά έχω λύσει στο γέλιο.............ακόμα και μ'αυτά που γράφω εγώ...........:happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7:

Reaction score
14
Και να δείς που θα έρθει και θα σ' αρέσει....

ξέρω και άλλα τέτοια καλά...:happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
4
Πιστευω οτι αργουνε να στο στειλουν γιατι ψαχνουν τον πιτσιρικα που εφτιαξε το παιχνιδι να καψει και αλλο ενα για παρτη σου.......:happy_5:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Full Auto 2 PS3

Πιστευω οτι αργουνε να στο στειλουν γιατι ψαχνουν τον πιτσιρικα που εφτιαξε το παιχνιδι να καψει και αλλο ενα για παρτη σου.......:happy_5:
Λές ε? :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:

Reaction score
0
Και να δείς που θα έρθει και θα σ' αρέσει....
ξέρω και άλλα τέτοια καλά...:happy_5: :happy_5: :happy_5:
Εγώ θέλω να του αρέσει και να ντρέπεται να το πει μετά απ' όλα αυτά :crazy_3:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Full Auto 2 PS3

Εγώ θέλω να του αρέσει και να ντρέπεται να το πει μετά απ' όλα αυτά :crazy_3:
Μα δεν καταλάβατε καλά............το Full Auto 2 το πήρα επειδή μ'αρέσουν τα παιχνίδια του είδους........τώρα αν όντως αποδειχτεί μούφα έχει καλώς(αν έρθει και ποτέ :happy_5: ).........απλά συνεχίζω την πλάκα γιατί θέλω να γελάσω...................:happy_9:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.234
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney