Most visitors online was 8878 , on 22 Jan 2026
Θα σου έλεγα ανάλογα πόσο σκονεινός θα είναι ο χώρος προβολής σου. Ας υποθέσουμε ότι έχεις σχεδόν πλήρη συσκότιση, στη θέση σου θα αγόραζα 0 με -1 gain...ερωτηση κανω, μην πηροβολησεις, για εναν προβολεα με 1100 ansi lumens το gain της οθονης ποσο πρεπει να ναι ?
Αφού βρήκες τον υπολογιστή φωτεινότητας, γιατί δε διαβάζεις και το κείμενο που προηγείται κι αφορά την επιλογή οθόνης;πως επιρεαζει το gain της οθονης, κ πως επιλεγουμε οθονη με κριτηριο το gain???
Κέρδος
Το κέρδος (gain) είναι μια παράμετρος που καθορίζει βασικά δύο πράγματα: την κατευθυντικότητα της δέσμης του φωτός που ανακλάται από την οθόνη και (ως εκ τούτου) τη φωτεινότητα της οθόνης. Και τα δύο αυξάνονται όσο αυξάνεται το κέρδος. Για τους σύγχρονους ψηφιακούς προβολείς, ωφέλιμα κέρδη θεωρούνται από 0,9 έως 1,3.
Πρεπει να ξερεις και το μεγεθος της οθονης.ερωτηση κανω, μην πηροβολησεις, για εναν προβολεα με 1100 ansi lumens το gain της οθονης ποσο πρεπει να ναι ?