- Reaction score
- 0
Χωρίς πλάκες και φόβο τώρα !
Ποιος θα το αγόραξε το Gallo ;
δεν μιλάει κανείς ;
δεν μιλάει κανείς ;
Όποιος θέλει ένα καλό lifestyle ηχείο. Όλοι οι υπόλοιποι έχουν πολλές επιλογές...MKII said:Χωρίς πλάκες και φόβο τώρα !
δεν μιλάει κανείς ;
Mα αγαπητέ το lifestyle ηχείο πρέπει να παιζει πολύ καλά εως άριστα. Για γλάστρα θα το πάρει ο άλλος νομίζετε ?Σπύρος Μπλάτσιος said:Όποιος θέλει ένα καλό lifestyle ηχείο. Όλοι οι υπόλοιποι έχουν πολλές επιλογές...MKII said:Χωρίς πλάκες και φόβο τώρα !
δεν μιλάει κανείς ;
Δηλαδή τα lifestyle ηχεία παίζουν απο πολύ καλά εώς άριστα?MKII said:Mα αγαπητέ το lifestyle ηχείο πρέπει να παιζει πολύ καλά εως άριστα. Για γλάστρα θα το πάρει ο άλλος νομίζετε ?
Τι απόψεις Χριστέ μου .
Επιμένω. Ποια lifestyle ηχεία έχεις ακούσει που είναι καλύτερα από τα gallo και σε τι τιμή.MKII said:Το lifestyle όπως το φαντάζεται ενα νεοπλουτο αμερικανάκι χωρίς κουλτουρα ?
Γιατι επιθετικος ; τιγρέ σαλονάκι δε θα πάρω , ευχαριστώ.
Ο κύριος?MKII said:Χωρίς πλάκες και φόβο τώρα !
δεν μιλάει κανείς ;
Εγώ πάντως θα πειραματιζόμουν σχολαστικά με το Gallo.MKII said:Χωρίς πλάκες και φόβο τώρα !
δεν μιλάει κανείς ;
Εάν υπονοείς ότι γράφω και με άλλα ψευδώνυμα, σφάλλεις. Άλλωστε δεν υπάρχει κανείς που να γράφει τόσο υπέροχα όσο εγώ.n_olympios said:Καλά, κι εσύ μια απ'τα ίδια είσαι.![]()
![]()
Οχι, δεν υπονοώ αυτό. Οσο για το άλλο, συμφωνώ. Ούτε τόσο υπέροχα ούτε τόσο υπέρογκα.RDoherty said:Εάν υπονοείς ότι γράφω και με άλλα ψευδώνυμα, σφάλλεις. Άλλωστε δεν υπάρχει κανείς που να γράφει τόσο υπέροχα όσο εγώ.
Έγραφες αλλού όμωςRDoherty said:Εάν υπονοείς ότι γράφω και με άλλα ψευδώνυμα, σφάλλεις. Άλλωστε δεν υπάρχει κανείς που να γράφει τόσο υπέροχα όσο εγώ.n_olympios said:Καλά, κι εσύ μια απ'τα ίδια είσαι.![]()
![]()
Count your blessings, dear.n_olympios said:Οχι, δεν υπονοώ αυτό. Οσο για το άλλο, συμφωνώ. Ούτε τόσο υπέροχα ούτε τόσο υπέρογκα.![]()
Αντε να σου κάνουμε την χάρη αφού σε "πιέσαμε" πολύ τελευταίαMKII said:B&O is lifestyle + Hi-sound.
Κανενας δεν τα αναφέρει εδώ στο φορουμ του ηχου, γιατι;