Games news and rumors

Reaction score
0
Αν και δεν είμαι ειδικός, νομίζω όλα τα πρότυπα υποστηρίζουν 50fps τουλάχιστον(pal) και 60(ntsc) , ανάλογα την ανανέωση της οθόνης ανά sec (refresh rate)...
http://www.xsreviews.co.uk/glossary/display/refresh-rate-explained/

Όταν ακούς για interlaced τρόπο μετάδοσης βέβαια, έχουμε μισό frame εικόνας σε κάθε ανανέωση της οθόνης , οπότε ένα πλήρες θέλει 2 refresh, και 25-30 full frames το δευτερόλεπτο.

Reaction score
164
Το pal υποστηρίζει 50 fields per second, όχι 50 frames per second.
Το link που μου έδωσες μιλάει για refresh rates, η απορία μου είναι για τα frame rates. Μάλλον πρέπει να κάνω ξεχωριστό θέμα γιατί τα παιχνοδοθέματα δεν τα διαβάζουν οι ειδικοί. Θα νομίζουν ότι τσακωνόμαστε πάλι! :happy_5:

Reaction score
0
Μάλλον πρέπει να κάνω ξεχωριστό θέμα γιατί τα παιχνοδοθέματα δεν τα διαβάζουν οι ειδικοί. Θα νομίζουν ότι τσακωνόμαστε πάλι!
Βασιλη θα μπορουσες να "ξεκαθαρισεις" λιγο το τοπιο ?:prof:
Θα βοηθουσε φανταζομαι πολλους.
Ιncluding me.:cool_4:

Reaction score
164
Ειλικρεινά δεν ξέρω την απάντηση Ανδρέα. Απλά κάτι μου μυρίζει εδώ... Πολλά fps ακούω και δεν ξέρω πώς τα βλέπουν. Φοβάμαι ότι τα "βλέπουν" όπως κάποιοι "έβλεπαν" διαφορά ανάμεσα στα 100fps και στα 150fps σε μόνιτορ με refresh... 100Hz. Ή όπως "βλέπουν" βελτίωση από τα 80 στα 300fps σε TFT με refresh 72Ηz:happy_8:

Reaction score
0
Απάντηση: Games news and rumors

Όντως ρε παιδιά...................ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω τη διαφορά 24fps και 50/60fps.:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:

Reaction score
1
24fps είναι το filmάδικο καθεστώς που υπάρχει πολλές δεκαετίες , ενώ τα 60 fps προκύπτει περισσότερο απο την αδυναμία της LCD οθόνης να δείξει σωστά κινούμενη εικόνα με λιγότερα ή περισσότερα frames , βέβαια αυτό έχει ξεπεραστεί αρκετά ...

Reaction score
62
Παίδες στο θέμα μας σ' αυτό το thread. Γιατί σε λίγο ο τίτλος του θα είναι άσχετος με το περιεχόμενο!!

Reaction score
62
Silent Hill 5 ετοιμάζει η Konami!! Ο δημιουργός της πετυχημένης σειράς τρόμου Akira Yamaoka δεν αποκάλυψε όμως τίποτα για το παιχνίδι, πέρα του ότι θα ένει πιό κοντά στη νοοτροπία του Silent Hill 2. Όσον αφορά τα φορμά, που θα κυκλοφορήσει, ον Yamaoka δήλωσε πως σίγουρη είναι μόνο η κυκλοφορία του για το playstation 3, όπου γεννήθηκε και η σειρά, αλλά εξετάζουν και το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει και για xbox360.

Reaction score
62
Νομίζω δεν χρειάζεται συστάσεις!!! Ο crash Bandicoot επιστρέφει σε ενα ακόμα τρελλό platform!!! Έχει ανακοινωθεί η κυκλοφορία του για Wii τον Οκτώβριο, αλλά θα βγεί και στις άλλες κονσόλες!!!

Reaction score
0
Δε ξέρω ρε γμτ, δεν έχω παίξει κανένα Halo αλλά και τα παλιά και αυτό τώρα μου φαίνονται σαν το Quake/Doom του φτωχού :happy_5::happy_8::happy_8:
Το έχουν πεί άπειρες φορές οι devs πως τα γραφικά είναι απλά εκεί για να μην ματώνουν τα μάτια των Alpha Testers. Στο Alpha στάδιο testing ενός παιχνιδιού τεστάρετε αποκλειστικά η engine του. Οπότε δεν υπάρχει κάτι να συζητήσουμε. Και η Beta θα βγεί για να τσεκαριστεί το Online και αυτό μόνο για ένα μήνα (λιγότερο κι όλας).

Reaction score
62
Νέο Call of Duty ανακοίνωσε η Activision!! Δεν έκανε γνωστές όμως περισσότερες λεπτομέρειες, πέρα του ότι θα ονομάζεται Call of Duty 4: Modern Warfare. Μείνετε συντονισμένοι για νεότερα!!

GTX

Reaction score
39
Το έχουν πεί άπειρες φορές οι devs πως τα γραφικά είναι απλά εκεί για να μην ματώνουν τα μάτια των Alpha Testers.
Δεν ήξερα οτι εσκεμμένα δεν έχουν βάλει τα καλύτερα δυνατά γραφικά. Άρα σε αναμονή του final version :cool_4:

Το σχόλιο μου πάντως δεν ήταν μόνο για τα γραφικά, όπως είπα βέβαια δεν έχω παίξει κανένα Halo.

Reaction score
14
Δεν ήξερα οτι εσκεμμένα δεν έχουν βάλει τα καλύτερα δυνατά γραφικά. Άρα σε αναμονή του final version :cool_4:

Το σχόλιο μου πάντως δεν ήταν μόνο για τα γραφικά, όπως είπα βέβαια δεν έχω παίξει κανένα Halo.

..χάνεις....

Reaction score
62
Ευχάριστα νέα για τους κατόχους του Wii και τους φανατικούς της σειράς Alone in the dark, μιάς και το alone in the dark 5, πέρα από το Ps3, xbox360 και pc, θα κυκλοφορήσει και για την κονσόλα της Nintendo!!

Reaction score
62
Sin City παιχνίδι ετοιμάζει η Red Mile Entertainmen!! Δεν έχει όμως τίποτα περισσότερο αποκαλυφθεί προς το παρών, πέρα του ότι ο Frank Miller θα βάλει κι αυτός το χεράκι του. Αναμένεται με αγωνία το αποτέλεσμα!!

Reaction score
0
Κάποια Rumors για το GT5 ... πολύ καλά αν είναι αλήθεια !!!

- All cars and tracks from GT4 will be included in GT5
- More cars and tracks should be downloadable
- 4 driving views
- Car damage
- All Ferrari+ F1 cars
- Porsche and Lamborghini brands to be confirmed
- Indianapolis may feature
- A game will be release before Gran Turismo 5, this is presumed to Gran Turismo 5 Prologue
- New city tracks
- Online drivers 12-20
- Dynamic weather during races

Εδώ περισσότερα ...
http://ps3forums.gr/forum/viewtopic.php?p=1177&sid=52d668c5b6bbad42d2feab4be2060836#1177

Reaction score
0
Κάποια Rumors για το GT5 ... πολύ καλά αν είναι αλήθεια !!!

- All cars and tracks from GT4 will be included in GT5
- More cars and tracks should be downloadable
- 4 driving views
- Car damage
- All Ferrari+ F1 cars
- Porsche and Lamborghini brands to be confirmed
- Indianapolis may feature
- A game will be release before Gran Turismo 5, this is presumed to Gran Turismo 5 Prologue
- New city tracks
- Online drivers 12-20
- Dynamic weather during races

Εδώ περισσότερα ...
http://ps3forums.gr/forum/viewtopic.php?p=1177&sid=52d668c5b6bbad42d2feab4be2060836#1177
Όταν βάζουμε quote που έχει πεί κάποιος χριστιανούλης βάζουμε το αρχικό link (http://www.e-mpire.com/forums/showpost.php?p=1543552&postcount=37 ) και όχι το link του καρα-φανμποίστικου site που το επαναδημοσίευσε με σκοπό να μαζέψουμε members.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.306
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale