Games news and rumors

Reaction score
62
Άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες για την κυκλοφορία του Mario Kart για το Wii. Και, σύμφωνα με τις ίδιες φήμες, θα κυκλοφορήσει σύντομα!! Το νέο Mario Kart, όσον αφορά τα γραφικά, θα είναι στο ίδιο μοτίβο, που έχουμε συνηθήσει τη σειρά, αλλά πιό εντυπωσιακά απο ποτέ!! Ο άσσος στο μανίκι όμως είναι ο χειρισμός του!! Το χειριστήριο στην ουσία θα εξομοιώνει ένα τιμόνι και στρίβοντας το αριστερα και δεξιά, θα οδηγούμε το kart. Επίσης είναι πολύ (εώς σίγουρο) πιθανό να υποστηρίζει online gaming!!! Εγώ τουλάχιστον, ως φαν του είδους, το αναμένω με αγωνία!!

Reaction score
0
Άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες για την κυκλοφορία του Mario Kart για το Wii. Και, σύμφωνα με τις ίδιες φήμες, θα κυκλοφορήσει σύντομα!! Το νέο Mario Kart, όσον αφορά τα γραφικά, θα είναι στο ίδιο μοτίβο, που έχουμε συνηθήσει τη σειρά, αλλά πιό εντυπωσιακά απο ποτέ!! Ο άσσος στο μανίκι όμως είναι ο χειρισμός του!! Το χειριστήριο στην ουσία θα εξομοιώνει ένα τιμόνι και στρίβοντας το αριστερα και δεξιά, θα οδηγούμε το kart. Επίσης είναι πολύ (εώς σίγουρο) πιθανό να υποστηρίζει online gaming!!! Εγώ τουλάχιστον, ως φαν του είδους, το αναμένω με αγωνία!!
Αν το gameplay του πλησιάζει αυτό του αντίστοιχου παιχνιδιού για DS τότε θα μιλάμε για παιχνιδάρα!

Reaction score
62

Παιχνίδι με θέμα το Star Wars επτοιμάζει η Lucasarts, για το Wii. Για το πώς θα παίζει κανείς, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φαντασία,μιας και εύκολα βγαίνει το συμπέρασμα ότι το wiimoote θα εξομοιώνει ένα lightsaber. Το θέμα είναι το πέτε θα κυκλοφορήσει, μιάς και η εταιρία κρατάει σιγή ιχθύος!!! Όπως και να έχει, ετοιμαστείτε να νοιώσετε jedi!!

Reaction score
0
Παιχνίδι με θέμα το Star Wars επτοιμάζει η Lucasarts, για το Wii. Για το πώς θα παίζει κανείς, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φαντασία,μιας και εύκολα βγαίνει το συμπέρασμα ότι το wiimoote θα εξομοιώνει ένα lightsaber. Το θέμα είναι το πέτε θα κυκλοφορήσει, μιάς και η εταιρία κρατάει σιγή ιχθύος!!! Όπως και να έχει, ετοιμαστείτε να νοιώσετε jedi!!

Μου' ρχεται να κλαψω απο την συγκινηση.:cool_4:

:rei:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Games news and rumors

Σοβαρός λόγος για να πάω προς Wii μεριά..........:crazy_3:

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Re: Games news and rumors

Σοβαρός λόγος για να πάω προς Wii μεριά..........:crazy_3:
αν αυτός ειναι σοβαρός λόγος για να πας προς wii μεριά φαντάσου να δεις και τα υπόλοιπα games...

οπως και να'χει ελπιζω να ειναι καλύτερο απο το Prince of Persia το οποίο ειναι το κορυφαίο παιχνιδι για wii (αλλα δεν μου έχει έρθει ακομα το RE4...) :bravo::bravo:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Games news and rumors

αν αυτός ειναι σοβαρός λόγος για να πας προς wii μεριά φαντάσου να δεις και τα υπόλοιπα games...

οπως και να'χει ελπιζω να ειναι καλύτερο απο το Prince of Persia το οποίο ειναι το κορυφαίο παιχνιδι για wii (αλλα δεν μου έχει έρθει ακομα το RE4...) :bravo::bravo:
Εγώ είμαι <πορωμένος> με το Star Wars............και θα ήθελα να δώ πώς είναι να χειρίζεσαι το lightsaber με το Wiimote.........."happy_1" :crazy_3: "happy_1" :crazy_3: "happy_1" ...όχι πως τα Prince of Persia και Resident Evil 4 με αφήνουν αδιάφορο.......και thanks για τα μεγάλα γράμματα....."happy_1".....και σοβαρά τώρα εγώ τα βάζω γιατί με βολεύουν περισσότερο στην όραση....:crazy_1:.......αλλά για να λέμε την αλήθεια αν δεν τα έβλεπα από τον Δημητρό θα είχα ακόμα τα κανονικά.....:happy_8:

Reaction score
14
θα μπορούσε να είναι η ταφόπλακα των πωλήσεων του ps3...

http://media.xbox360.ign.com/media/734/734817/vids_3.html

τα videos ειδικά στις σελίδες 3,4,5,6 είναι για να απολαμβάνουν οι κάτοχοι 360 , για να ετοιμάζονται για αγορά οι φυσιολογικοί χρήστες ps3 και για να ξεστραβώνονται οι κολλημένοι..:crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:

Reaction score
14
:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: ......γελάω μόνος μου....
σελίδες 5,6....δεν έχω λόγια....

Reaction score
0
Τα γραφικά του είναι πολύ κάτω του GOW , (ενώ έχουν πέσει πολλά λεφτά και προσπάθεια ), οπότε μάλλον δείχνει ότι μέχρι εκεί ήταν το xbox360 και το μέλλον είναι στο ps3.

ΥΓ
Και ένα video για τους fan του star wars ... γνωστό το video αλλά κάθε φορά μου έρχετε στο μυαλό, πραγματικά φοβερό.
http://youtube.com/watch?v=dhiLCYobqvo

Reaction score
14
:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: ...
Να'σαι καλά....

Reaction score
4
Βριζουμε την Σονυ (και καλα κανουμε) για τα παιχνιδια που δεν εχει αλλα και το 360 μας γκαστρωσε με αυτο το Halo που ουσιαστικα θα κυκλοφορησει 2 χρονια μετα απο την κυκλοφορια της κονσολας.
Αν βαλουμε οτι και το μοναδικο παιχνιδι που εκανε την διαφορα ηταν το GOW αλλα και αυτο στον χρονο πανω εμφανιστηκε.

Θα το λιωσω παντως οταν βγει και με βλεπω σε καμια ουρα με τα 15χρονα...:happy_5:

Reaction score
164
Τα γραφικά του είναι πολύ κάτω του GOW , (ενώ έχουν πέσει πολλά λεφτά και προσπάθεια ), οπότε μάλλον δείχνει ότι μέχρι εκεί ήταν το xbox360 και το μέλλον είναι στο ps3.

ΥΓ
Και ένα video για τους fan του star wars ... γνωστό το video αλλά κάθε φορά μου έρχετε στο μυαλό, πραγματικά φοβερό.
http://youtube.com/watch?v=dhiLCYobqvo
Τρικυμία εν κρανίω.

Reaction score
0
Όταν μετά από τόσα χρήματα, προσπάθεια και αναμονή βγαίνει ένα παιχνίδι με "μέτρια" γραφικά όπως λένε σχεδόν όλοι , για εμένα σημαίνει ότι το 360 δεν μπορεί να κάνει πολλά παραπάνω ...
(άποψή μου τουλάχιστον )

ΥΓ
Μην χαλάμε τα topic ρε παιδιά ... αν κάνω λάθος κάπου και πρέπει να απαντήσετε, κάντε το σύντομα μεν , αλλά πείτε και κάτι εκτός από σαχλαμάρα ή γελάκια αν είναι δυνατόν.

Reaction score
164
Δηλαδή το παιχνίδι αρχίζει και τελειώνει στα τα γραφικά;
Και επειδή κρίνεις (χωρίς να το έχεις δει ή παίξει) ότι τα γραφικά είναι χειρότερα από το GOW (που επίσης δεν έχεις παίξει), βγάζεις το συμπέρασμα ότι το 360 είναι μέχρι εκεί.
Και επειδή το ps3 μας έχει φλομώσει στην πατάτα, επίσης βγάζεις το συμπέρασμα ότι του ανήκει το μέλλον...
Από την πόλη έρχομαι...

Reaction score
0
Μην ασχολείστε, μην απαντάτε. Don't feed the troll.

Ignore list και ηρεμία στο μυαλό unforgiven:D

Reaction score
62
Στο θέμα μας. Αυτό το tread άνοιξε για πληροφόρηση. Blizard σε παρακαλώ, τέλειωσέ το, γιατί πρόκειται για ενημέρωση του κόσμου και όχι για αντιπαράθεση. Αν έχεις κάποια αντίρρηση κάπου, είσαι ελεύθερος να ανοίξεις ένα δικό σου....
Ευχαριστώ πολύ!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.306
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale