Δημητρης 777
Spendorious
- Reaction score
- 21.874
Ποιός?Ούτε ο Μάσκ δεν τα συζητάει αυτά που συζητάτε εσείς .![]()
Αυτό το γατάκι?

Ποιός?Ούτε ο Μάσκ δεν τα συζητάει αυτά που συζητάτε εσείς .![]()
Τι σημαίνει η λέξη Μάσκ στα Αγγλικά ;Ποιός?
Αυτό το γατάκι?![]()
Αμερική. Πολλά γαλόνια.Δεν είναι Έλληνας ο άνθρωπος.![]()
Φινλανδός είναι. Αυτοί που λένε τσαπατσούληδες τους Γερμανούς.
Νομίζεις.Ούτε ο Μάσκ δεν τα συζητάει αυτά που συζητάτε εσείς .
Έβαλε 3 κεντρικά ηχεία.O άνθρωπος που σχεδίασε και κατασκεύασε το συγκεκριμένο χώρο
Ε, μην μου χαλάς βρε παιδί μου και εσύ την "ιστορία", θεωρία μου. Είδες τι "χτίσιμο" της έκανα. Δεν σέβεσαι τίποτε. Party pooper.Νομίζεις.
Dolby Atmos έχει βάλει σε όλα τα Τέσλα.
Με σαμπ.
Αυτός, ξέρει.
Οι υπόλοιποι μηχανικοί, την τύφλα τους.
σιγά τα ωά.....υπάρχουν αντίστοιχες παθητικές υλοποιήσεις στα ίδια λεφτά....και μάλιστα από έλληνες κατασκευαστές''Είναι λίγα γι' αυτά που προσφέρουν''![]()
Απάντησα παραπάν' γι' αυτά και για το τι θα έκαμα μ' αυτά τα χρήματα..σιγά τα ωά....
Κάπου υπάρχει μια λίστα, μα δεν έχει ενημερωθεί από το 2015.Μια που μιλάμε για τιμές, έχει βρει κανείς τον τιμοκατάλογο της gethein; Γιατί όλο ask for a quote λένε οι dealers της.
πριν από κάνα χρόνο που είχα ρωτήσει για τα 901Κ εδώ, μου είχαν πει γύρω στα 15 χιλιάρικα το ζεύγος χωρίς τις βάσειςΜια που μιλάμε για τιμές, έχει βρει κανείς τον τιμοκατάλογο της gethein; Γιατί όλο ask for a quote λένε οι dealers της.
Μια που μιλάμε για τιμές, έχει βρει κανείς τον τιμοκατάλογο της gethein; Γιατί όλο ask for a quote λένε οι dealers της.
Τόσο έχει και το ΚΙΙ 3...πριν από κάνα χρόνο που είχα ρωτήσει για τα 901Κ εδώ, μου είχαν πει γύρω στα 15 χιλιάρικα το ζεύγος χωρίς τις βάσεις
Αυτούς τους ξέρετε;
![]()
Prices and availability of our active loudspeakers
Here you will find prices and possibilities for individual special equipment of our active loudspeakers. To the prices →ggntkt.de
Δεν βλέπω να δηλώνουν cardio.Εάν έχουν καλό cardio
Με YAMAHA AV παίζουν αυτοί.