GRAN TURISMO 5,official thread. Release Date USA & EU:24/11/10

Reaction score
4
Απάντηση: GRAN TURISMO 5,official thread. Release Date USA & EU:24/11/10

Ζημιές δεν βλέπω να έχει...
πρέπει να τις ενεργοποιήσει κανείς απο κάποιο μενού?

Reaction score
11.755
Όχι όταν ξεκινάς και είσαι μικρό level, δεν έχει ζημιές. Όταν φτάσεις 20 έχει. Επίσης αρχές Δεκέμβρη θα βγάλουν patch που θα ενεργοποιήσει τις ζημιές και στο arcade.

Από διπλώματα πως πάτε;

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.569
Σήμερα μου έστειλαν mail από το Πλαίσιο, με κάποιο κωδικό, με τον οποίο μου κάνουν δώρο ένα αυτοκίνητο (νομίζουν ότι είναι το R8, χωρίς να είναι σίγουροι).

Μήπως εσείς ως ειδήμονες γνωρίζετε πού μπαίνει αυτός ο κωδικός, ώστε να ξεκλειδώσει το δώρο?

Συγχωρήστε μου την άγνοια...:121:

Reaction score
152

να ηταν το πραγματικο,ε;
too good to be true....

Reaction score
11.755
Για Κάντε με add στο νετ, Petros_Greece λέγομαι. Πείτε και ποιος είστε στο add, για να αποδεχτώ. Αν κάποιος με είχε κάνει προχτές, έγινε ένα λάθος χτες και να με ξανακάνει.

Άντε να μαζευτούμε κάποια στιγμή μέσα στο Σ/Κ σε ιδιωτική συνάντηση να οδηγήσουμε παρέα.

Reaction score
49
Απάντηση: Re: GRAN TURISMO 5,official thread. Release Date USA & EU:24/11/10

Για Κάντε με add στο νετ, Petros_Greece λέγομαι. Πείτε και ποιος είστε στο add, για να αποδεχτώ. Αν κάποιος με είχε κάνει προχτές, έγινε ένα λάθος χτες και να με ξανακάνει.

Άντε να μαζευτούμε κάποια στιγμή μέσα στο Σ/Κ σε ιδιωτική συνάντηση να οδηγήσουμε παρέα.

ksino1100
DIMI1352

Βάλτε και τα δύο :126:

Reaction score
49

Γιατί το κάνεις αυτό;

Το πρώτο είναι το επίσημο (ksino1100) :107:
Εδώ γίνεται η εγκατάσταση των παιχνιδιών που ασχολούμαι σοβαρά μαζί τους. Δηλ είναι ο λογαριασμός που στο GT5 θα συμπεριλαμβάνει την πραγματική δουλειά: διπλώματα, events κοκ
Λεπτομέρεια: σημαιούλα Ελλάδας

Το δεύτερο είναι ημιεπίσημο (DIMI1352) :121:
Είχε δημιουργηθεί όταν αγόρασα την κονσόλα & χρησιμοποίησα email διεθνές & διεύθυνση κατοικίας στην Ιαπωνία!! Αυτό είχε γίνει για να έχω πρόσβαση στον Ιαπωνικό server για να κατεβάσω (τότε) το GT HD που έπαιζε μόνο στον Ιαπωνικό server
Λεπτομέρεια: σημαιούλα Japan

Το τρίτο είναι το μαφιόζικο (A156SW) :138:
Δημιουργήθηκε για κομπίνες. Τσάμπα saves για πλήρη ξεκλειδώματα των παιχνιδιών. Όπως το γνωστό save του GT5 Prologue που είχα ανεβάσει & εδώ.
Μαφιόζικο δεν είπα? Λογικό δεν είναι να έχω βάλει πάλι διεθνές email & διευθύνσεις Αγγλίας?
Λεπτομέρεια: σημαιούλα Αγγλίας

ΟΚ Πετράν? :137:

Reaction score
2.477

Restore Body Rigidity.

Πότε το κάνεις αυτό . ? Σου χρεώνεται και αρκετές μονάδες.

Κάτι δεν πάει καλά με τις ζημιές.

Ενώ το αυτοκίνητο εξωτερικά επαναφέρει τις ζημιές του , χρειάζεται OverHaul Engine και Restore Body Rigidity.

Reaction score
49

Σήμερα μου έστειλαν mail από το Πλαίσιο, με κάποιο κωδικό, με τον οποίο μου κάνουν δώρο ένα αυτοκίνητο (νομίζουν ότι είναι το R8, χωρίς να είναι σίγουροι).

Μήπως εσείς ως ειδήμονες γνωρίζετε πού μπαίνει αυτός ο κωδικός, ώστε να ξεκλειδώσει το δώρο?

Συγχωρήστε μου την άγνοια...:121:

Λοιπόν......
Δεν ήξερα τι να σου απαντήσω μέχρι χθες που το χρειάστηκα και εγώ

Κάνεις log in στο Playstation network.
Μπαίνεις στο Playstation Store.
Πάνω δεξιά υπάρχει αυτό:

Πας στο 2ο εικονίδιο από αριστερά, εκεί που λέει Redeem Codes
Πατάς Χ και θα εμφανιστεί μια νέα σελίδα που θα γράψεις τους κωδικούς που σου έστειλε το Πλαίσιο με email.
Έχει αναλυτικές οδηγίες εκεί.
Ουσιαστικά κατεβάζεις το υλικό και όταν ανοίξεις το GT5 θα βρεις στο γκαράζ σου (στα special cars) το νέο όχημα.

Εγώ είχα ένα αυτοκίνητο λόγω προπαραγγελίας στο Πλαίσιο και λόγω Collectors Edition άλλα 5
Το R10 από το Πλαίσιο και τα άλλα 5 λόγω collectors

Reaction score
11.755
Έπαιξα χτες για πρώτη φορά με G25 σε προβολέα στις 80 ίντσες. Το παιχνίδι με τη G25 και το συμπλέκτη είναι αλλού, σε τέτοιο βαθμό που δεν ξέρω αν θέλω να ξαναπαίξω σπίτι μου με το παλιό Driving Force Pro πια...

έξοδα πάλι....

Reaction score
4

Συμφωνώ. Ακόμα και στον ταπεινό μου Epson στις 106'' είναι απίστευτο....
Σαν να είσαι εκεί....

Ερώτηση... Τα 1000 αυτοκίνητα, τα εχει δει κανείς?
Ο μπρόδερ είναι ήδη αρκετα πάνω απο το level 20 αλλά οχι τα μισά, ούτε το 1/5 δεν εχει δει ακόμα....

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef