GRAN TURISMO 5,official thread. Release Date USA & EU:24/11/10

Reaction score
49
Απάντηση: GRAN TURISMO 5, official thread

Πλήρωσα 680€ την 1η μέρα της κυκλοφορίας του PS3 γιατί θα έπαιζα (σε εύλογο χρονικό διάστημα) Gran Turismo......Πλήρες....Όχι άπαχο (GT5 Prologue)
Θα έχουν περάσει 3 χρόνια και ακόμα δεν θα το έχω στα χέρια μου.......

Ακόμα και σήμερα, αν αγόραζα το PS3 Slim (που κάνει και περισσότερα πράγματα) γλυτώνοντας 380€ (!!!!!!) θα έπρεπε να περιμένω σχεδόν 8 μήνες (σιγά μην κυκλοφορήσει ταυτόχρονα σε Ιαπωνία και Ευρώπη)
Μπορεί να είναι άπαικτο (γραφικά κλπ που έχουμε δει σε βίντεο) αλλά τελικά τείνει να γίνει........άπαιχτο....................

Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Η στάση από την Sony και τον Yamauchi.
Ειλικρινά έχω τσαντιστεί πολύ....

Reaction score
4

Αν βγει τον μαρτιο (που δεν το βλεπω) θα ειναι 3 χρονια απο την κυκλοφορια του ps3.
Μαλλον θελουν να μοσχοπουλησουν πρωτα στο PsP.

Reaction score
4

Τέτοιες τακτικές (και πρόβλήματα) έχουν οδηγήσει σε κλείσιμο πολλές μεγάλες εταιρείες.
Προβλέπω κάτι ανάλογο και για την PD... άλλο τίτλο έχει να βγάλει τα σπασμένα?

Reaction score
164

Πλήρωσα 680€ την 1η μέρα της κυκλοφορίας του PS3 γιατί θα έπαιζα (σε εύλογο χρονικό διάστημα) Gran Turismo......Πλήρες....Όχι άπαχο (GT5 Prologue)
Θα έχουν περάσει 4 χρόνια και ακόμα δεν θα το έχω στα χέρια μου.......

Ακόμα και σήμερα, αν αγόραζα το PS3 Slim (που κάνει και περισσότερα πράγματα) γλυτώνοντας 380€ (!!!!!!) θα έπρεπε να περιμένω σχεδόν 8 μήνες (σιγά μην κυκλοφορήσει ταυτόχρονα σε Ιαπωνία και Ευρώπη)
Μπορεί να είναι άπαικτο (γραφικά κλπ που έχουμε δει σε βίντεο) αλλά τελικά τείνει να γίνει........άπαιχτο....................

Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Η στάση από την Sony και τον Yamauchi.
Ειλικρινά έχω τσαντιστεί πολύ....
Καλά να πάθεις, γιατί δεν με ακούς!
Θα είχες τελειώσει το 2, θα ετοιμαζόσουν για το 3 και δεν θα περίμενες...
:136:

Reaction score
4

Τέτοιες τακτικές (και πρόβλήματα) έχουν οδηγήσει σε κλείσιμο πολλές μεγάλες εταιρείες.
Μα θα τα βγαλουν τα λεφτα τους και με το παραπανω, τωρα απο το GT5 στα 50 εκ Psp που εχουν πουλησει και απο ανοιξη για το Ps3.
Οταν βγει κανεις δεν θα θυμαται τιποτα και ολοι θα πανε να το παρουν.
Απλα ειναι το σπασιμο των νευρων που μας κανουν.

Reaction score
0

Δεν είναι ανεξάρτητη, δεν έχει τέτοια θέματα.

Τέσπα, περιμένουμε.

Reaction score
49

Αν βγει τον μαρτιο (που δεν το βλεπω) θα ειναι 3 χρονια απο την κυκλοφορια του ps3.
Μαλλον θελουν να μοσχοπουλησουν πρωτα στο PsP.

Όντως 3 χρόνια.....
Από την τσαντίλα μου μπερδεύτηκα και νόμιζα πως είχα αγοράσει το PS3 το 2006!!! :138:

(από την άλλη χαίρομαι γιατί μέχρι τον Μάρτιο έχω εγγύηση :138: )

Reaction score
49

Μπα...Δεν έχουν πρόβλημα...
Είναι η Sony από πίσω....
Ή μάλλον εντός-εκτός και επί τ' αυτά :126:

Reaction score
49

Καλά να πάθεις, γιατί δεν με ακούς!
Θα είχες τελειώσει το 2, θα ετοιμαζόσουν για το 3 και δεν θα περίμενες...
:136:

Λογικό....
Ως arcade και θα είχα τελειώσει και λογικό είναι να το είχα στα χέρια μου αφού απαιτεί λιγότερο χρόνο εξέλιξης :126: :138:

Reaction score
49

Μα θα τα βγαλουν τα λεφτα τους και με το παραπανω, τωρα απο το GT5 στα 50 εκ Psp που εχουν πουλησει και απο ανοιξη για το Ps3.
Οταν βγει κανεις δεν θα θυμαται τιποτα και ολοι θα πανε να το παρουν.
Απλα ειναι το σπασιμο των νευρων που μας κανουν.

Για ποιο σπάσιμο νεύρων μιλάς?
Αν είχα τον Yamauchi μπροστά μου θα είχαμε παίξει τις μπουνιές...... :141:

:138:

Reaction score
164

Λογικό....
Ως arcade και θα είχα τελειώσει και λογικό είναι να το είχα στα χέρια μου αφού απαιτεί λιγότερο χρόνο εξέλιξης :126: :138:
Καλά άλλαξε πλευρό και περίμενε!
Σου αφιερώνω το "Μόνο στα όνειρα" :142:

Reaction score
164

Για το forza όχι.
Για το GT5, όλα τα τμήματα του video σε πίστα είναι τα in game :126:
Σε κάθε βίντεο για το GT βλέπουμε και τα in game τμήματα
:142: Ποια είναι τα In game; Οδηγεί κανένας βλέποντας το αυτοκίνητο από... ψηλά ή από το πλάι; Προσπερνάει ποτέ το αυτοκίνητο την κάμερα του παίχτη; :142:
Βρε Δημητρό...

Και για να τελειώνει η συζήτηση, θα τα ξαναπούμε όταν μου δώσεις ένα τέτοιο και ένα τέτοιο link! :138:

Reaction score
0

Replay πρέπει να είναι αυτό το βίντεο. In-engine σίγουρα, αλλά όχι καθαρό gameplay.

Reaction score
164

Replay πρέπει να είναι αυτό το βίντεο. In-engine σίγουρα, αλλά όχι καθαρό gameplay.
To replay, και μάλιστα με ένα αυτοκίνητο, έχει τεράστια διαφορά από καθαρό gameplay. Δεν χρειάζεται υπολογιστική ισχύς για να υπακούει το αυτοκίνητο στους χειρισμούς, ούτε για να υπολογίζονται όλοι οι παράμετροι της εξομοίωσης real time.

Reaction score
0

To replay, και μάλιστα με ένα αυτοκίνητο, έχει τεράστια διαφορά από καθαρό gameplay. Δεν χρειάζεται υπολογιστική ισχύς για να υπακούει το αυτοκίνητο στους χειρισμούς, ούτε για να υπολογίζονται όλοι οι παράμετροι της εξομοίωσης real time.
Ναι, δε διαφωνώ καθόλου. Απλά είπα ότι τα κομμάτια της πίστας μου φάνηκαν σαν replay. Δεν είναι gameplay αλλά δεν είναι και βιντεο που έφτιαξαν σε υπερυπολογιστή.

Reaction score
4

Ελα ελα φαγωθηκες πια :137:
Ειπαμε το forza ειναι πολυ πολυ κοντα με το gran turismo...... το 2 ομως :143:

Reaction score
49

:142: Ποια είναι τα In game; Οδηγεί κανένας βλέποντας το αυτοκίνητο από... ψηλά ή από το πλάι; Προσπερνάει ποτέ το αυτοκίνητο την κάμερα του παίχτη; :142:
Βρε Δημητρό...

Και για να τελειώνει η συζήτηση, θα τα ξαναπούμε όταν μου δώσεις ένα τέτοιο και ένα τέτοιο link! :138:

Tην απάντηση στην έδωσαν ήδη Βασίλη....
Και είναι....

Αν παίξεις GT και στο καπάκι δεις το replay του παιχνιδιού σου θα δεις πως τα γραφικά είναι πανομοιότυπα......
Ίδιες αντανακλάσεις, περιβάλλον κλπ.

Έχουμε διαφορετική άποψη στο θέμα.
Βολέψουν με το Forza και εγώ θα βολευτώ με το GT.
Το μόνο πλεονέκτημα που δίνω στο forza είναι η εύρεση του τίτλου στα ράφια πιο νωρίς από το GT.-

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss