Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Ποιοι είναι ρε παιδιά οι καλιμπρέιτορς που χαλάνε τα συστήματα...μπορούμε να τους μάθουμε και εμείς....
![]()
Εδώ και λίγες μέρες το μόνο που κάνεις είναι να προσπαθείς να μειώσεις τον Κεφάλα , επειδή πάει και κάνει ρυθμίσεις στο Ζizik.
Στους pioneer το εμπρός αριστερά.Δεν θυμάμαι αν και οι υπόλοιποι ενισχυτές ισοσταθμίζουν βάση αυτού.Για να κάνω μια ερώτηση κρίσεως...
Ποιο είναι το ηχείο αναφοράς για τη ρύθμιση ενός πολυκανάλου συστήματος;
(Όποιος απαντήσει λάθος, είναι καραγκιοζέιτορ)...
βλέπειςΟι συντονιστές και οι διαχειριστές του forum μπορούν να κρίνουν , άνετα και εύκολα.
Και του danas τα θέματα διαβάστηκαν πολύ , αλλά τα διάβαζε ο κόσμος για να γελάει.
Αν κάνω λάθος , δεν έχω κανένα πρόβλημα να το παραδεχτώ.
Εσύ το 'έχεις κάνει ποτέ?
Εδώ και λίγες μέρες το μόνο που κάνεις είναι να προσπαθείς να μειώσεις τον Κεφάλα , επειδή πάει και κάνει ρυθμίσεις στο Ζizik.
κυριε κυριεΓια να κάνω μια ερώτηση κρίσεως...
Ποιο είναι το ηχείο αναφοράς για τη ρύθμιση ενός πολυκανάλου συστήματος;
(Όποιος απαντήσει λάθος, είναι καραγκιοζέιτορ)...
]το ποιος γελα και κλαει δεν με αφορα ,όπως ειχε γραψει και ο μανωληςΑργύρη μπορεί μα μην έγραψες ονομαστικά,αλλά οι πολλοί για τον Κώστα νομίζουν ότι μιλάς
Αν νομιζουν ότι εγω όταν χρησιμοποιω πληθυντικο
και απευθύνομαι στον οποιο κωστα ......μαλλον εχουμε θεμα συνενοησης , σωστα ?
ο εντικος είναι για τον Χ κωστα
και ο πληθυντικος για τους επαγγελματιες
το λυσαμε ? ΤΕΛΟΣ ο κωστας,
.Οπότε μιας και δεν είσαι ο Άινστάιν(ούτε και κανάς άλλος εδω μέσα) για να έχει λάθος η πλειοψηφία κομμάτι χλωμο.
λαθος η πλειοψηφια ? ποια πληοψηφια ? ο αρβανιτακης ο αβγδ και ο βετ εξέφρασαν την γνωμη τους ,αυτοι είναι η πλειοψηφια ?
Άρα ξανασκέψου αν κάνεις κάτι λάθος εσύ και τι πραγματικά μπορεί να προσφέρει αυτό το θέμα.Γιατί υπό την μορφή του,δηλαδή με γενικόλογα και αοριστίες μόνο μπέρδεμα βλέπω προς τα λοιπά μέλη.
αν θεωρεις γενικολογο και αοριστια ότι
η προτροπή ενασχόλησης με το συστημα μας είναι τα πιο πανω .............
Αν γνωρίζεις πρόσωπα και γεγονότα εξέθεσε τα.Αν όχι τότε μάλλον θα αρχίσουν να σε κοροϊδεύουν.Αν φυσικά δεν σε ενοχλεί το τελευταιό πάω πάσο.
Στον Pioneer VSX-D2011 που έχω, υπάρχει ηχείο αναφοράς το εμπρός αριστερά.Και μιας και εχω μανουάλια στο υπογειο από εποχης ΑΧ10 και παλιοκλασεδες
πουθενα δεν ειχα διαβασει για ηχειο αναφορας,
Ατυχες παραδειγμα για αυτο που ηθελες να πεις..γιατι αν το πλυνεις μονος σου ειναι χαοτικη η διαφορα..Εγω παντως το αμαξι προτιμω να το πλενω στο πλυντηριο ,οχι με κουβαδακι στο πεζοδρομιο!
Και δεν προκειται ν'αγορασω επαγγελματικο πιεστικο!
Θεολογίας.Φυσική προφανώς,αλλά με τι μετεκπαιδεύσεις;
Στην Ακουστική.Αλήθεια,τι είδους σπουδές υποστηρίζουν το αντικείμενο;
Εννοώ,πως μπορεί κάποιος να πιστοποιηθεί εκτός της εμπειρίας;
Φυσική προφανώς,αλλά με τι μετεκπαιδεύσεις;
Οκ,ευχαριστώ.