Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Όπως τα λες δηλαδή,όταν το σύστημα μου είναι άρρωστο,δεν θα βρω γιατρό,θα βρω κάποιον που κάτι του είπε ένας που ήξερε ένα γιατρό,κλπ..Οπότε καταλαβαίνεις προφανώς ότι κάποιος που έχει φάει τα νιάτα του στα θρανία δεν πρόκειτε να κάτσει να ασχοληθεί με το καλιμπράρισμα το δικό μου και το δικό σου.
Προφανώς και θα πάει σε μια μεγάλη εταιρία για να τριφτεί στο ανάλογο τμήμα ή θα φτίαξει κάτι δικό του,π.χ. Κυριακάκης και Όντισι.
Στην "αρρώστια" κλπ.... μπορεί να κάνει διάγνωση και ένας "έμπειρος" (με γνώση) χομπίστας.... μέσα από μετρήσεις κλπ.... η "θεραπεία" είναι το δυσκολότερο κομμάτι!Όπως τα λες δηλαδή,όταν το σύστημα μου είναι άρρωστο,δεν θα βρω γιατρό,θα βρω κάποιον που κάτι του είπε ένας που ήξερε ένα γιατρό,κλπ..Λαμπρά.
Όχι ακριβώς.Όπως τα λες δηλαδή,όταν το σύστημα μου είναι άρρωστο,δεν θα βρω γιατρό,θα βρω κάποιον που κάτι του είπε ένας που ήξερε ένα γιατρό,κλπ..
Λαμπρά.
Εσύ αν αρρωστήσεις (κούφια η ώρα,κουνιέμαι κι από την θέση μου) θα πας σε εμπειρικό για διάγνωση;Την "αρρώστια"..... μπορεί να κάνει διάγνωση και ένας "έμπειρος" (με γνώση) χομπίστας.... μέσα από μετρήσεις κλπ.... η "θεραπεία" είναι το δυσκολότερο κομμάτι!
Πόσο χρόνο διαρκούν;Όχι ακριβώς.
Πέραν των πανεπιστημιακών υπάρχουν και οι με πιστοποιήσεις όπως το isf που ανέφερε ο Zizik.Εξαιρετική λύση γιατί τα foundations αυτά κάνουν σεμινάρια στο συγκεκριμένο θέμα.
Συγνώμη αλλά δεν βρισκόμαστε σε θέμα με την υγεία.... για ήχο μιλάμε!Εσύ αν αρρωστήσεις (κούφια η ώρα,κουνιέμαι κι από την θέση μου) θα πας σε εμπειρικό για διάγνωση;
Και τι θα σου μετρήσει;Την πίεση;Κι αν πονάνε τα κοκκαλάκια σου και θες αξονική;(Ξανακούφια η ώρα,θα μιλάω στο πρώτο ενικό,που έχω φάει πολλές και δεν με νοιάζει..)
Δεν θα παω μετά σε ντοτόρε κανονικόνε;
Τζαμπα χρήμα και κόπος δεν θα είναι στον εμπειρικό;
Χίλια συγνώμη,είχα την εντύπωση πως ο ήχος είναι κι αυτός επιστήμη κι έχει ειδικά εκπαιδευμένο κόσμο.Συγνώμη αλλά δεν βρισκόμαστε σε θέμα με την υγεία.... για ήχο μιλάμε!
Μωρέ δεν ψοφάς,αλλά είσαι με τον φόβο του EAR,κατάλαβες;Επιστήμη είναι, αλλά δε θα πεθάνεις αν τσιρίζει λίγο το tweeter.![]()
Και που έμαθαν;Επάνω μας;Στο ISF δε θα πάμε εμείς που δεν ξέρουμε πού πάν' τα τέσσερα, είναι για ανθρώπους που ήδη ξέρουν απο καλιμπράρισμα.
Καμιά αντίρρηση,να τα εκμεταλλευτούμε.Κάποιοι επιστήμονες εκεί έξω.... έβγαλαν ελεύθερα και μη (μετρητικά) προγράμματα και τα έδωσαν στον χομπίστα να τα εκμεταλλευτεί καταλλήλως.... πόσο ποιο απλά να το πω!![]()
Και που έμαθαν;Επάνω μας;
Έστω καμιά βόλτα έξω από το τμήμα ακουστικής;
Προφανώς αστειεύομαι,δεν έχω κάτι με κανέναν,ούτε γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα.
Και φυσικά όταν είναι στα όρια του χόμπι και χωρίς πληρωμή,λέμε και χίλια ευχαριστώ και έχουμε και υποχρέωση και δικαίως.
Όταν όμως κάτι είναι στο περίπου,δεν είναι κάπως;
Δεν θα αναρωτιόμαστε συνεχώς για το real thing;
Δεν εχεις κι αδικο..Ατυχες παραδειγμα για αυτο που ηθελες να πεις..γιατι αν το πλυνεις μονος σου ειναι χαοτικη η διαφορα..
(Στα είπα,από hc δεν έχω ιδέα..Καταλαβαίνεις πως θα υπάρξει καταιγίδα βλακωδών ερωτήσεων όταν θα είναι να στήσω,προειδοποιώ.Μην βγάλεις την ουρά σου απ' εξω,θέλω συμμετοχήΤο ISF είναι μόνο για εικόνα.
Αγοράζεις ένα πιστοποιημένο πχ. μικρόφωνο (δηλαδή καλιμπραρισμένο) και συμβατό με το πρόγραμμα... και κάνεις άριστα την δουλειά που θέλεις!Καμιά αντίρρηση,να τα εκμεταλλευτούμε.
Να τα εμπιστευτούμε όμως και σαν την υπέρτατη αλήθεια;
Ή περίπου;![]()
Έπρεπε να περάσουν δυο ώρες από το πρώτο μήνυμα που ανέφερε πλύσιμο αυτοκινήτου για να εμφανιστεί επιτέλους μια σοβαρή φωτογραφία...κάποιοι έχουν χάσει τη φόρμα τους τελευταία...Δεν εχεις κι αδικο..
![]()
Το ίδιο λέμε,ιδρώσαμε να το καταλάβουμε.Αγοράζεις ένα πιστοποιημένο πχ. μικρόφωνο (δηλαδή καλιμπραρισμένο) και συμβατό με το πρόγραμμα... και κάνεις άριστα την δουλειά που θέλεις!Κάποτε λέγανε.... Από το τίποτα καλή και η Παναγιώτενα!
![]()