Happening #1 - Κωδικός: Ήλθον, Ειδον και με τράβαγαν να φύγον

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Μη μου ανησυχείτε.
Είτε μέσω PM, είτε μέσω Post θα χωρέσετε όλοι.
Δεν θέλω άγχος, χαλάρωση θέλω (!!!) ώστε να απολαύσετε το ταξίδι.
Με έχετε φάει με την ερώτηση, τι θα δείτε;
Το άφηνα έκπληξη αλλά αφού δεν μπορείτε να περιμένετε, πάρτε μια γεύση.
Με προσοχή όμως. Μην σαλιαρίζετε μέχρι τη Κυριακή.
Δεν έχουμε αρκετές μέρες μπροστά μας αλλά μη χάσετε και τον ύπνο σας!!!!

Ας σοβαρευτώ.
Η προβολή θα χωριστεί σε δύο μέρη:

Το Α μέρος θα είναι δικές μου επιλογές από αποσπάσματα ταινιών με το ολοκαίνουργιο D-Theater της JVC σε σύνδεση HDMI.
Έχω επιλέξει από τις συνολικά 75 D-Theater κασέτες που έχω αποσπάσματα από τις εξής:

• HD JVC Demo Tape, The Beauty of Japan, USA and Spain
• Ice Age (κινούμενο σχέδιο)
• X-men II
• Moulin Rouge
• Dare Devil
• Planet of Apes
• U-571
• The Time Machine
• i-Robot
• House of YES (Συναυλία του συγκροτήματος YES)

Για το D-Theater δεν έχω να πω πολλά. Η ποιότητα της εικόνας και ήχου είναι απίστευτη αφού έχουμε καθαρά ασυμπίεστη εγγραφή και μεταφορά δεδομένων.
Πιστεύω ότι στα 8 μέτρα θα μπούμε κυριολεκτικά μέσα στη ταινία!!!

Το Β μέρος θα είναι επιλογές δικές μου αλλά και του κ.Αριανούτσου που θα περιλαμβάνουν μέρη ταινιών από DVD, Trailers και HD υλικό:

• Indiana Jones
• The Matrix
• Hellboy
• The phantom of the opera
• Das Boot
• Zorba the Greek
• Casablanca
• Pirates of Caribbean
• Jean Michel Zarre, The concert in China
• Various Movie Trailers
• Υλικό HDTV

Το αφιέρωμα θα κλείσει με απόσπασμα ταινίας, αφιερωμένο στον Ιδρυτή κ. Ανδρέα Καφάτο.

Όπως καταλαβαίνετε το έτερο ήμισυ, που πολλοί ρωτάτε αν θα μείνει ικανοποιημένο, δεν θα καλοπεράσει ακριβώς αλλά θα φύγει από το Τριανόν μόνο οταν τη διαβεβαιώσετε οτι θα της αγοράσετε αντίστοιχο προβολέα.
Μη ρωτήσετε πόσο κοστίζει, θα τρομάξετε.

Ούτως ή άλλως ο προβολέας εγκαταστάθηκε μόνιμα στο Τριανόν και είμαι σίγουρος ότι οι πόρτες του πασίγνωστου κινηματογράφου θα είναι πάντα ανοικτές για τους δηλωμένους σινεφίλ και πιθανότατα πειραγμένους και πορωμένους όπως εμείς.

Κυρίες και κύριοι, τη προσεχή Κυριακή θα είστε από τα ελάχιστα άτομα που θα δείτε πως αλλάζει η κινηματογραφική εποχή στην Ευρώπη και σε λίγα χρόνια και στην Ελλάδα.
Ελάτε να γυρίσουμε την επόμενη σελίδα της Ιστορίας μαζί.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Το αφιέρωμα θα κλείσει με απόσπασμα ταινίας, αφιερωμένο στον Ιδρυτή κ. Ανδρέα Καφάτο.

Προσεχε κακομοιρη μου τι θα μου σκαρωσεις γιατι δεν θα ειμαι μονος :lol:

Reaction score
0
Δύο θέσεις για μένα παρακαλώ.

Ευχαριστώ - και καλή θέαση :D
Στέργιος

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
[align=center]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ 1ο ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΗ 1η ΣΕΛΙΔΑ[/align]

[align=center]Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΣ[/align]

[align=center]ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ 10:00 ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ[/align]

[align=center]Παρακαλώ πολύ όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή και δεν βλέπουν το όνομα τους στη λίστα να το γράψουν από κάτω ΑΜΕΣΑ[/align]

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Να σας θυμήσω:
- Οσοι δεν μου έχετε στείλει ονοματεπώνυμο και δεν είναι γραμμένο δίπλα στο user name σας, παρακαλώ να το κάνουν άμεσα.
- Μαζευτήκαμε περίπου 100 άτομα. Νομίζω οτι την Κυριακή ο αριθμός θα είναι άνω των 100 συμμετοχών.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ για την αγάπη και το πάθος για τη μεγάλη εικόνα.
Χαίρομαι που έχω δίπλα μου τόσους φίλους και συνάδελφους του ίδιου σπόρ.
Καιρός να τους μυήσουμε όλους όσους μείνανε απέξω αυτη Κυριακή.

Οσους από εσας δεν ξέρω ειλικρινά θέλω να σας γνωρίσω έναν-έναν.
Σας παρακαλώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ θέλω να συστηθούμε. Για αυτό ελατε ένα τέταρο νωρίτερα.

Το γράφω αυτό γιατί είμαστε κοντά στα 40-50 μέλη και θα μου δώσει ιδιαίτερη χαρά να σας χαιρετίσω εναν-εναν και να σας ευχαριστήσω προσωπικα για τη παρουσία σας τη πρόσκληση μου.

Με συγκίνησε πάρα πολύ η αθρώα συμμετοχή σας και το κάλεσμα μου, μέσω του AV-Site και του Τριανόν, σε μια εκδήλωση που με καθήλωσε πριν από τέσσερις ακριβώς Κυριακές.

Με συγκινήσατε βραδιάτικα και έχασα το γνώριμο στυλάκι μου..

Λοιπόν μπορεί ενα μηνα πριν να έπαθα τη πλάκα μου αλλά και εσείς φέρτε μαζί σας κανένα Pampers, γιατί αυτη τη Κυριακή έφτασε η σειρά σας.
Enjoy!

Reaction score
7

Μαλλον το βιντεακι απο τα βαφτισια σου θα ειναι....
Σε ασπρομαυρο φιλμ και βουβό βεβαια... :mrgreen:

Reaction score
6

Μαλλον το βιντεακι απο τα βαφτισια σου θα ειναι....
Σε ασπρομαυρο φιλμ και βουβό βεβαια... :mrgreen:
Θα έχει υποστεί ένα μικρό ρετουσάρισμα και upscaling στα 1080i φυσικά.... Όσο για τον ήχο, μάλλον κάτι θα γράψει ο Vangelis ειδικά για την περίσταση.... :lol:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Απο λογια καλους σας βλεπω.
Οταν φτανουμε στο επιμαχο σημειο ομως....(εχετε χαρη που δεν μπορω να γραψω περισσοτερα) :lol:

Reaction score
6
Μάλλον δεν πρόσεξες καλά τι γράψαμε.....

Θα έχει υποστεί ένα μικρό ρετουσάρισμα και upscaling στα 1080i φυσικά.... 8)

[scroll] :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Τα λόγια είναι περιττάαααα...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: [/scroll]

V

VIDEOMIX

Guest
Βαγγέλη, ελπίζω να έχεις πρόσβαση στον projector, διοτι θέλω να κάνω μια καταγραφή με παγωμένο πλάνο.

Reaction score
11
Βαγγέλη,
Είχα στείλει κράτηση για δύο άτομα (user:pank). Τελικά θα έρθουν εκτός της συζύγου και δύο ακόμα φίλοι. Σύνολο 4 άτομα.
Ονοματεπώνυμο : Παναγής Κων/νος
ευχαριστώ

Reaction score
1
Αν και το καταλαβα τωρα.ερχομαι και εγω ,λιγο μακρια ειμαι βεβαια αλλα μπρος τα καλοι τι ειναι ο [δρομος].Την ωρα να μας πειτε μονο γιατι εγω πρεπει να φυγω κατα τις 20.00,
Ατομα 2 εγω και η γυναικα μου,,Μονο αν παιξει γκουσγκουνης να μας το πειτε να την στειλω αλλου...

V

VIDEOMIX

Guest
12 το μεσημέρι της Κυριακής.
Δεν θα έχει Γκουσγκούνη, αλλα θα έχει γυμνό τον Ανδρέα στα.... βαπτίσια του!!!!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.129
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop