Βαγγέλης Λάμπρου
Επαγγελματίας
- Reaction score
- 277
Μη μου ανησυχείτε.
Είτε μέσω PM, είτε μέσω Post θα χωρέσετε όλοι.
Δεν θέλω άγχος, χαλάρωση θέλω (!!!) ώστε να απολαύσετε το ταξίδι.
Με έχετε φάει με την ερώτηση, τι θα δείτε;
Το άφηνα έκπληξη αλλά αφού δεν μπορείτε να περιμένετε, πάρτε μια γεύση.
Με προσοχή όμως. Μην σαλιαρίζετε μέχρι τη Κυριακή.
Δεν έχουμε αρκετές μέρες μπροστά μας αλλά μη χάσετε και τον ύπνο σας!!!!
Ας σοβαρευτώ.
Η προβολή θα χωριστεί σε δύο μέρη:
Το Α μέρος θα είναι δικές μου επιλογές από αποσπάσματα ταινιών με το ολοκαίνουργιο D-Theater της JVC σε σύνδεση HDMI.
Έχω επιλέξει από τις συνολικά 75 D-Theater κασέτες που έχω αποσπάσματα από τις εξής:
HD JVC Demo Tape, The Beauty of Japan, USA and Spain
Ice Age (κινούμενο σχέδιο)
X-men II
Moulin Rouge
Dare Devil
Planet of Apes
U-571
The Time Machine
i-Robot
House of YES (Συναυλία του συγκροτήματος YES)
Για το D-Theater δεν έχω να πω πολλά. Η ποιότητα της εικόνας και ήχου είναι απίστευτη αφού έχουμε καθαρά ασυμπίεστη εγγραφή και μεταφορά δεδομένων.
Πιστεύω ότι στα 8 μέτρα θα μπούμε κυριολεκτικά μέσα στη ταινία!!!
Το Β μέρος θα είναι επιλογές δικές μου αλλά και του κ.Αριανούτσου που θα περιλαμβάνουν μέρη ταινιών από DVD, Trailers και HD υλικό:
Indiana Jones
The Matrix
Hellboy
The phantom of the opera
Das Boot
Zorba the Greek
Casablanca
Pirates of Caribbean
Jean Michel Zarre, The concert in China
Various Movie Trailers
Υλικό HDTV
Το αφιέρωμα θα κλείσει με απόσπασμα ταινίας, αφιερωμένο στον Ιδρυτή κ. Ανδρέα Καφάτο.
Όπως καταλαβαίνετε το έτερο ήμισυ, που πολλοί ρωτάτε αν θα μείνει ικανοποιημένο, δεν θα καλοπεράσει ακριβώς αλλά θα φύγει από το Τριανόν μόνο οταν τη διαβεβαιώσετε οτι θα της αγοράσετε αντίστοιχο προβολέα.
Μη ρωτήσετε πόσο κοστίζει, θα τρομάξετε.
Ούτως ή άλλως ο προβολέας εγκαταστάθηκε μόνιμα στο Τριανόν και είμαι σίγουρος ότι οι πόρτες του πασίγνωστου κινηματογράφου θα είναι πάντα ανοικτές για τους δηλωμένους σινεφίλ και πιθανότατα πειραγμένους και πορωμένους όπως εμείς.
Κυρίες και κύριοι, τη προσεχή Κυριακή θα είστε από τα ελάχιστα άτομα που θα δείτε πως αλλάζει η κινηματογραφική εποχή στην Ευρώπη και σε λίγα χρόνια και στην Ελλάδα.
Ελάτε να γυρίσουμε την επόμενη σελίδα της Ιστορίας μαζί.
Είτε μέσω PM, είτε μέσω Post θα χωρέσετε όλοι.
Δεν θέλω άγχος, χαλάρωση θέλω (!!!) ώστε να απολαύσετε το ταξίδι.
Με έχετε φάει με την ερώτηση, τι θα δείτε;
Το άφηνα έκπληξη αλλά αφού δεν μπορείτε να περιμένετε, πάρτε μια γεύση.
Με προσοχή όμως. Μην σαλιαρίζετε μέχρι τη Κυριακή.
Δεν έχουμε αρκετές μέρες μπροστά μας αλλά μη χάσετε και τον ύπνο σας!!!!
Ας σοβαρευτώ.
Η προβολή θα χωριστεί σε δύο μέρη:
Το Α μέρος θα είναι δικές μου επιλογές από αποσπάσματα ταινιών με το ολοκαίνουργιο D-Theater της JVC σε σύνδεση HDMI.
Έχω επιλέξει από τις συνολικά 75 D-Theater κασέτες που έχω αποσπάσματα από τις εξής:
HD JVC Demo Tape, The Beauty of Japan, USA and Spain
Ice Age (κινούμενο σχέδιο)
X-men II
Moulin Rouge
Dare Devil
Planet of Apes
U-571
The Time Machine
i-Robot
House of YES (Συναυλία του συγκροτήματος YES)
Για το D-Theater δεν έχω να πω πολλά. Η ποιότητα της εικόνας και ήχου είναι απίστευτη αφού έχουμε καθαρά ασυμπίεστη εγγραφή και μεταφορά δεδομένων.
Πιστεύω ότι στα 8 μέτρα θα μπούμε κυριολεκτικά μέσα στη ταινία!!!
Το Β μέρος θα είναι επιλογές δικές μου αλλά και του κ.Αριανούτσου που θα περιλαμβάνουν μέρη ταινιών από DVD, Trailers και HD υλικό:
Indiana Jones
The Matrix
Hellboy
The phantom of the opera
Das Boot
Zorba the Greek
Casablanca
Pirates of Caribbean
Jean Michel Zarre, The concert in China
Various Movie Trailers
Υλικό HDTV
Το αφιέρωμα θα κλείσει με απόσπασμα ταινίας, αφιερωμένο στον Ιδρυτή κ. Ανδρέα Καφάτο.
Όπως καταλαβαίνετε το έτερο ήμισυ, που πολλοί ρωτάτε αν θα μείνει ικανοποιημένο, δεν θα καλοπεράσει ακριβώς αλλά θα φύγει από το Τριανόν μόνο οταν τη διαβεβαιώσετε οτι θα της αγοράσετε αντίστοιχο προβολέα.
Μη ρωτήσετε πόσο κοστίζει, θα τρομάξετε.
Ούτως ή άλλως ο προβολέας εγκαταστάθηκε μόνιμα στο Τριανόν και είμαι σίγουρος ότι οι πόρτες του πασίγνωστου κινηματογράφου θα είναι πάντα ανοικτές για τους δηλωμένους σινεφίλ και πιθανότατα πειραγμένους και πορωμένους όπως εμείς.
Κυρίες και κύριοι, τη προσεχή Κυριακή θα είστε από τα ελάχιστα άτομα που θα δείτε πως αλλάζει η κινηματογραφική εποχή στην Ευρώπη και σε λίγα χρόνια και στην Ελλάδα.
Ελάτε να γυρίσουμε την επόμενη σελίδα της Ιστορίας μαζί.