Στους επαΐοντες αυτά. Εγώ περαστικός ήμουν , είδα φως και μπήκα!Κανένας για επιλογή σαμπ;;;;
Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Στους επαΐοντες αυτά. Εγώ περαστικός ήμουν , είδα φως και μπήκα!Κανένας για επιλογή σαμπ;;;;
Ποιος προενισχυτής θα χρησιμοποιηθεί για ενσωμάτωση-ρύθμιση σαμπ/ηχείων;Κανένας για επιλογή σαμπ;;;;
Ελπίζω να είναι σφραγισμένη κατασκευή.Πίσω από τα χαλιά έχει πετροβάμβακα
Ήταν τώρα πάει το άφησα το σπίτιΠοιος προενισχυτής θα χρησιμοποιηθεί για ενσωμάτωση-ρύθμιση σαμπ/ηχείων;
Ελπίζω να είναι σφραγισμένη κατασκευή.
Ποιος προενισχυτής θα χρησιμοποιηθεί για ενσωμάτωση-ρύθμιση σαμπ/ηχείων;
Τελικοί Τσακίρηδης ελεκτρα και για προ παίζω κατά βάση με Ντακ( m2 tech) στο υπάρχον σαμπ που δε ταίριαζει θα έλεγα και πολύ με τα χαρμπεθ, το χω συνδέσει από τα ηχεία
Ελπίζω να είναι σφραγισμένη κατασκευή.
Τι θα πρότεινες;Αυτά που αναφερεις δεν εχουν δυνατότητες ενσωμάτωσης-ρύθμισης subs
Κάποιος θα έπρεπε να εξηγήσει το όνειρο αν δεν ήταν...ονείρωξη.Σε φαντάζομαι σε μια δημοπρασία των εικονιζόμενων ηχομηχανών ,να αναλάμβανες τον ρόλο του- βοηθού της Δέσποινας - Αλί, που κουνούσε το χαλί.![]()
Κόκκινο ;Στους επαΐοντες αυτά. Εγώ περαστικός ήμουν , είδα φως και μπήκα!
Επιστρέφουμε τώρα σε...άλλα όνειρα,όπου οι πρωινές ώρες είναι καλές για τον απολογισμό τους,αφού θα μας είναι ακόμα...φρέσκα.Εφόσον δεν ήμουν μέλος της όλης ΄΄παρέας΄΄ που αποφάνθηκε,εξακολουθώ να γυρεύω μετρητικά δεδομένα...Τα SHL5 δεν έχουν άσχημη ηλεκτρομηχανική συμπεριφορά στο κάτω όριο απόκρισης,όμως άμα συνδυαστούν με κάποια τεμάχια sub εξακολουθώντας να δέχονται σήμα full range,ανάλογα με το πρόγραμμα και τις συνεχόμενες στάθμες κατά την αναπαραγωγή,πιθανότερο είναι να καταπονούνται αδίκως.Όταν δε συμβαίνει κάτι τέτοιο,αυτομάτως καταργείται η όποια προβλεπόμενη ηλεκτρομηχανική συμπεριφορά και σε ανώτερες οκτάβες.Κανένας για επιλογή σαμπ;;;;
Ορίστε και ΄΄ανήθικες΄΄ προτάσεις να προσβάλουν ιερά και όσια της...παραδοσιακής ακροαματικοφιλίας.Κάποιον προενισχυτή με cross, delay και δυνατότητα ισοσταθμισης
Κάποιον προενισχυτή με cross, delay και δυνατότητα ισοσταθμισηςΤι θα πρότεινες;
Έχω macpro καλημέρες..υπάρχει περίπτωση στο setup να εισβάλει κανένα pcάκι ως πηγή?
Μπορντωροδοκόκκινο !Κόκκινο ;![]()
Κάλλιστα!Μπορντωροδοκόκκινο !
Δεν μπορεί να σου προτείνει κάνεις σοβαρός sub χωρίς μετρήσεις του χώρου σου φίλε.Κανένας σοβαρός;