HD-DVD Για όλα τα μέλη του Avsite

Reaction score
1.981
Ένα και για εμένα παρακαλώ.......Τα στοιχεία μου έχουν ήδη σταλεί με πμ!!!

Ευχαριστώ.........:bravo: :bravo:

:happy_4: :happy_4:

Reaction score
0
ΨΑχνω ψαχνω να βρω HD samples να δοκιμάζω (σε ότι έχω στήσει τελος πάντων) και ξαφνου ενα τρελο DVD με υλικό 32 λεπτα !!!!

Δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό και δεν κανει κιόλας σωστα??? Οπότε αν περισέψει κανενα δεν θα πω όχι ... με τρελα μαλιστα

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.527
Ενα και για μενα παρακαλω.
Στελνω π.μ.

Παντα τετοια!!!!!!!!

Reaction score
3
Το dvd είναι διαρκείας 32 λεπτών και μπορεί να αναπαραχθεί μονο σε HD-DVD Player ( όπως λεμε Toshiba) η σε pc ( dvdrom) με το power dvd ( από 6,5 και πάνω)
Αντρέα, νομίζω ότι πρέπει να διευκρινιστεί, (αν έχω καταλάβει σωστά), ότι το δισκάκι είναι ένα απλό DVD όπου το περιεχόμενό του, λόγω ανάλυσης, μπορεί να αναπαραχθεί σε HD-DVD player ή σε PC με DVD-ROM και το PowerDVD που αναφέρεις. Σωστά;

Reaction score
0
Απάντηση: HD-DVD Για όλα τα μέλη του Avsite

Παρακαλώ αν υπάρχει δυνατότητα (καινούργιο μέλος γάρ ), θα το ήθελα και εγώ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Reaction score
0

Ελπίζω να τηρηθεί σειρά προτεραιότητας....:happy_5: :happy_5: :happy_4: :happy_4: :happy_4: :happy_8: :happy_8:

Reaction score
3.085
Ελπίζω να είμαι κι εγώ στη διανομή

Μολονότι δεν έχω ακόμα HD-DVD player, θα ήθελα κι εγώ να συμπεριληφθώ στους τυχερούς.

Ευχαριστώ.

Reaction score
0

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ

Reaction score
1

Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ Ανδρεα. Μαζι με τον πρωτεργατη, Σωτηρη, φερνετε την υψηλη ευκρινεια στα σπιτια μας, πολυ γρηγοροτερα απ'οσο πιστευα οτι χρειαζοταν.

ΥΓ Αντε αντε να καλομαθουμε για να απαιτησουμε και γρηγοροτερη υποστηριξη απ'την εταιρεια διανομης ταινιων:happy_9:

Reaction score
6
Απάντηση: Re: HD-DVD Για όλα τα μέλη του Avsite

Αντρέα, νομίζω ότι πρέπει να διευκρινιστεί, (αν έχω καταλάβει σωστά), ότι το δισκάκι είναι ένα απλό DVD όπου το περιεχόμενό του, λόγω ανάλυσης, μπορεί να αναπαραχθεί σε HD-DVD player ή σε PC με DVD-ROM και το PowerDVD που αναφέρεις. Σωστά;

Το δισκάκι μεν είναι dvd ( για αυτο και χωρα μονο 32 λεπτα) αλλα η δομή του δεν εχει καμια σχέση με αυτο.
Που σημαίνει πως δεν θα δεις σε αυτο τους γνωστούς φακέλους video_ts audio_ts οπως σε ενα απλο dvd.
Για αυτο και δεν μπορεί να παίξει σε DVD player ακομα και αν αυτο εχει την δυνατοτητα να αναπαράγει εικονα μεγαλύτερης αναλύσεις . ( οπως πχ Snazio , Kiss)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.750
Members
38.489