Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Αντρέα, η απορία μου έγκειται στο αν θα χρειαστεί να έχει το PC μας κάποιο HD-DVD Rom ή το υπάρχον DVD Rom μας καλύπτει.Για αυτο και δεν μπορεί να παίξει σε DVD player ακομα και αν αυτο εχει την δυνατοτητα να αναπαράγει εικονα μεγαλύτερης αναλύσεις . ( οπως πχ Snazio , Kiss)
Με ένα απλο dvdrom και φυσικα χρησιμοποιώντας το powerDVD μπορει να αναπαραχθεί.Αντρέα, η απορία μου έγκειται στο αν θα χρειαστεί να έχει το PC μας κάποιο HD-DVD Rom ή το υπάρχον DVD Rom μας καλύπτει.
Αλήθεια, γιατί τα players τύπου Snazio, Kiss κλπ δεν θα μπορούν να το παίξουν;
Από που το παίρνουμε? Πείτε μου με p.m αν θέλεται.Θα ήθελα και εγώ ένα παρακαλώ. Από που το παίρνουμε??
Στέλνεις PM στον Ανδρέα, (Cinemusic) με τα στοιχεία σου...Από που το παίρνουμε? Πείτε μου με p.m αν θέλεται.
Ανδρέα σου αξίζουν πραγματικά συγχαρητήτρια γι' αυτό που κάνεις!Μείνετε συντονισμένοι , γιατι οπως εχω πει και στην αρχη του τοπικ ,θα υπάρξουν και αλλα τετοια demo.
thanks a lot.....keep on the good work!!!!!!!!!!!!!!!!:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:Μολις σήμερα το πρωι έφυγε η πρώτη παρτίδα με τα HD-DVDs.
Οι πιο γρήγοροι ταχυδρόμοι ισως καταφέρουν απο αυριο να σας τα παραδώσουν.
Παρακάτω παραθέτω την λιστα με τα ονόματα αυτών που τους εχει αποσταλεί.
teo1974
JohnnyWalker
dimi.geo
giorgio-n
jimazz
anton1383a
babis-gap
geova
johnny20
milios
warezaek
gsmeros
pankap
Κ Διονυσατος
DIMITRIS K.
Stergios Giotas
Kiteman
georg9
Αυριο θα αποσταλεί το δεύτερο γρουπ .
Σε αυτό το σημείο θα θελα να πω κάποια πραγματάκια για αυτό το δισκάκι που αφορούν σε αυτή την περίπτωση πιο πολύ αυτους που είναι ήδη κάτοχοι HD-DVD player.
Το συγκεκριμένο δισκάκι τρεχει στα 29,97 , παρόλα αυτά καποια από τα κλιπάκια του είναι 25 αρια που έχουν μετατραπεί σε 29,97 ( αυτό έπρεπε να γινει για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί το authoring)
Αυτό εχει ως αποτέλεσμα στα κλιπακια που εχουν υποστεί την μετατροπή να υπαρχουν κάποια μικρα σπασιματάκια στην κινηση πραγμα , που οπως λεω και στην αρχη μπορει να γινει αντιληπτό μονο σε HD-DVD player.
Για αναπαραγωγή από pc με το power dvd αυτό το φαινόμενο δεν γινετε αντιληπτό.
Και βέβαια οσον οφορα τα κλιπακια που είναι εν γένει στα 29,97 και δεν έχουν υποστεί μετατροπή, η κίνηση είναι άψογη.
Θα μου πειτε γιατι δεν επέλεξες να είναι όλα 29,97 ( η 25f);
Γιατι τα άτιμα τα 25 αρια που επέλεξα εχουν τοσο εκπληκτική εικονα σε βαθος και λεπτομέρεια που πιστευω πως ακομα και με αυτά τα μικρα σπασιματάκια (που σημειωτέων είναι πολύ πιο αμελητέα σε σύγκριση με την κίνηση των BD)
αξίζει τον κοπο να τα δείτε.
Η κάτοχοι των HD-DVD players πιστεύω πως θα με επιβεβαιώσουν εκτος εάν υπάρχει κατι άλλο στις ρυθμίσεις των player που δεν το ξερω.
Μείνετε συντονισμένοι , γιατι οπως εχω πει και στην αρχη του τοπικ ,θα υπάρξουν και αλλα τετοια demo.