HD-DVD Για όλα τα μέλη του Avsite

Reaction score
19
Ανδρέα με την ησυχία σου, όποτε μπορέσεις :)

Στο ενδιάμεσο έριξα λίγο ψάξιμο και βρήκα τον παρακάτω οδηγό που παίζει με τα VideoReDo και Ulead DVD Movie Factory 5 αλλά απ'ότι κατάλαβα κάνει μόνο για video MPEG2 και με αρκετές αλχημείες αν το video είναι ιδιότροπο:
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=705146

Μόλις έκαψα το πρώτο μου δισκάκι (το superman από εδώ http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=34584) και έπαιξε.
Κάνει βέβαια πάρα πολλά κοψίματα αλλά τώρα ξεκινά το ψαχούλεμα!

Με vc-1 τι γίνεται;

Reaction score
6
Απάντηση: HD-DVD Για όλα τα μέλη του Avsite

Και γω αυτόν τον οδηγό χρησιμοποίησα με τις αλχημείες που ειναι απαραίτητες.
Για το vc1 προς το παρον δεν υπάρχει τιποτα.
Τα HD-DVD authoring προγράμματα που κυκλοφορούν αυτο τον καιρο δουλεύουν μονο με mpeg2 και HD-wmv.
Για να σου κανει σπασίματα δεν κανεις σωστα μια αλχημεία.

Πάντως εάν θες την γνώμη και όποιον αλλον ενδιαφέρει το HD-DVD authoring το Movie Factory 5 είναι για τα μπάζα και καλύτερα να μη το πάρετε και πολύ σοβαρα.
Ο μονος λόγος που το χρησιμοποίησα είναι λογο έλλειψης καλυτέρου.
Εχει προβλημα με την ανάλυση ( 1920X1080) καθώς δεν την αντιλαμβάνεται και για αυτό πρεπει να patchαρεις to mpeg2 πριν το ρίξεις στο πρόγραμμα.
Εγω προσωπικά εκανα πολλες υποχωρήσεις σε σχεση με το τελικό authoring ( αυτό που θα δεiς όταν παρεις το δισκακι) και αυτό γιατι το πρόγραμμα έχει λάθη.

Αλλα προγράμματα που κανουν την ιδια δουλεια είναι το scenarist ( ακαταλαβίστικο ακομα και στην dvd version του.)
Επισης και το Cyberlink producer 4.0. ( έχει ωραίο interface αλλα λιγοτερα εργαλεια ακομα και από το Ulid).
Υπαρχουν και κανα δυο ακομα αλλα δεν μπόρεσα να τα βρω ( το ένα μαλιστα δουλευει νομίζω μονο σε Mac)

Reaction score
0

Reaction score
6

Σωστός, αυτό ελεγα.
Και εγω από τοι ειχα διαβάσει, μου είχε δώσει πολύ θετική εντύπωση.

Reaction score
0
Αντρεα αν υπαρχει και ενα για μενα θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα.Ευχαριστω.

Reaction score
14
:respect: :respect: :respect: :respect: :respect:
στον Ανδρέα !!!!
Μόλις είδα το dvd (hd-dvd) που μου έστειλε !!
Έπαιξε ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ στο Toshiba hd-dvd player και για να θυμίσω reviewers σε περιοδικά τεχνολογίας " η οθόνη του προβολέα πλημμύρησε από την χρωματική πανδαισία και λεπτομέρεια, που μόνο η εικόνα υψηλής ευκρίνειας μπορεί να μας προσφέρει...""happy_1"
Σοβαρά τώρα , θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φίλο μου Ανδρέα για μια υπέροχη δουλειά πολύ καλοφτιαγμένη και φροντισμένη..
Και πέρα από τα απίστευτα hd clips από ταινίες υπάρχει και μια έκπληξη..
hd-dvd με ελληνικούς υπότιτλους δεν υπάρχουν ακόμα αλλά εδώ θα πάρετε hd-dvd με ελληνικό soundtrack !!!! Δεν θα πω περισσότερα , μόνο το ότι είναι το κερασάκι στη τούρτα ..
Μία παρατήρηση μόνο για τους κατόχους Toshiba που προς το παρόν ( μέχρι το firmware update) έχουν έξοδο 29.97fps μα όχι και 25 , το δισκάκι είναι πολύ σωστά φτιαγμένο σε 29.97 αλλά τα clips που είχαν native 25 και ο Ανδρέας τα μετέτρεψε σε 29.97 για να παίζουν , αυτά και μόνο αυτά έχουν σπασίματα στη κίνηση..
Περιμένουμε και παρατηρήσεις από κατόχους 360hd-dvd drive που λογικά δεν το έχουν αυτό το πρόβλημα..
Άπειρα μπράβο λοιπόν στον Ανδρέα Cinemusic και τον ευχαριστώ πάρα πολύ !!
Ξέρουμε όλοι ότι θέλει μεγάλη προσπάθεια και υπομονή ( και κόστος βέβαια
) για να φτάσει αυτή η δουλειά σε τόσο κόσμο !!!!
Όπως με την ευκαιρία να πω άπειρα ευχαριστώ και στον Σωτήρη Οικονόμου για την υπερ-πολύτιμη βοήθεια του καθώς και στον Κωνσταντίνο Διονυσάτο !!
:cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4:

Reaction score
5
:respect: :respect: :respect:

Όπως με την ευκαιρία να πω άπειρα ευχαριστώ και στον Σωτήρη Οικονόμου για την υπερ-πολύτιμη βοήθεια του καθώς και στον Κωνσταντίνο Διονυσάτο !!
:cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4:
Any given time my friend :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4:

Reaction score
6

Παρασκευή πρωί ταχυδρομώ τα πακετάκια για τους

jpaudio
dimM
xcad
qnikos
Aggelos
Χρυσόστομος Μ.
Gbeg
Vask
elpa02
platon
antonis72

Reaction score
3
Παρακαλώ, αλλά γιατί; Δεν θυμάμαι να έκανα κάτι για να με ευχαριστείς.
Μια βοήθεια παρακαλώ, λίγο να θυμηθώ....

Reaction score
6

Να βοηθήσω;;

hd-dvd με ελληνικούς υπότιτλους δεν υπάρχουν ακόμα αλλά εδώ θα πάρετε hd-dvd με ελληνικό soundtrack !!!! Δεν θα πω περισσότερα , μόνο το ότι είναι το κερασάκι στη τούρτα ..
Τωρα κατάλαβες που το πάει ο Γιώργος;:cool_4:

Reaction score
3
Δυστυχώς δεν πάει το μυαλό μου πουθενά. Σήμερα δεν είμαι και πολύ On.
Θα το καταλάβω άμα το δω, αλλά ακόμα δεν μου έχει έρθει.

Reaction score
14
Γάτα ο Ανδρέας.....:respect: :respect:

Για αυτό ΚΑΙ για το dvd της κοπής που έχεις αφήσει στην Ηχοέκφραση για εμένα..( και που δεν έχω αξιωθεί ο βλάκας να πάω να το πάρω ακόμη..)
:cool_4: :cool_4:

Reaction score
3
.......για το dvd της κοπής που έχεις αφήσει στην Ηχοέκφραση για εμένα..( και που δεν έχω αξιωθεί ο βλάκας να πάω να το πάρω ακόμη..)
:cool_4: :cool_4:
Άμα ήξερα ότι δεν θα το έχεις πάρει ακόμα, θα στο ταχυδρομούσα.

Reaction score
0
Μου ήρθε σήμερα το δισκάκι!! Θα το δω σε λιγο!!! Αντρέα οτι και να πω είναι λίγο. Ευχαριστώ πολύ..:cool_4::cool_4::cool_4::cool_4::cool_4:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.750
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88