- Reaction score
- 14
Ευχαριστώ Χρήστο !!
Μα έχει τόση δύναμη η βιομηχανία πορνό??
Απίστευτο μου φαίνεται..
Μα έχει τόση δύναμη η βιομηχανία πορνό??
Απίστευτο μου φαίνεται..
Κωνσταντίνε παίζει dvd+r που δοκίμασα 5-6 τίτλους...στους υπότιτλους δεν εμφάνιζε όλη την λίστα αλλά από εικόνα τα πήγε πολύ καλά..Υπάρχει όμως κάτι που δεν μ' αρέσει κι αν αληθεύει τότε είναι πρόβλημα.
Όπου κι αν διάβασα τεχνικά χαρακτηριστικά του (επίσημο site ή review), γράφουν ότι δεν αναπαράγει τα DVD+R & DVD+RW. :-?
giorgio-n για κοίταξέ το σε παρακαλώ και πες μας.
Ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Αλλά κάποιος πρέπει να τραβήξει το αυτί στις εταιρείες γιατί ή δεν ξέρουν τι γράφουν ή δεν ξέρουν τι παίζουν τα μηχανήματα που φτιάχνουν.Κωνσταντίνε παίζει dvd+r που δοκίμασα 5-6 τίτλους...στους υπότιτλους δεν εμφάνιζε όλη την λίστα αλλά από εικόνα τα πήγε πολύ καλά..
Σε αμερικάνικα δισκάκια έχει ελάχιστες διαφορές (προς το χειρότερο) απο την κίνηση του dvd..Απο κινηση πως παει;
:happy_5::cool_4::happy_4:Λογικά σε 1080ρ θα τρέχω γύρω-γύρω απο τον προβολέα απο την χαρά μου για αυτό που θα βλέπω !!
Ωχ , τι φωτιές μου ανάβεις τώρα...... ούτε που το φαντάζεσαι....Για κανε και κανα πειραμα:happy_6: :happy_6: :happy_6:
HDDVD Toshiba. This unit can play .ts
Procedure:
[1] transfer *.ts to *.mpg (by VideoRedo Plus v. 2.2.1.445)
[2] ULEAD Movie Factory 5.0 v. 5.0.0001.0 create HDDVD
[3] burning under: Ahead Nero 7 v. 7.2.3.2
AC3 is working good on HDDVD.
Και το "καις" σε κανονικο dvd disc ενοειται απλα "ξεγελαμε" το player :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9:
"Πειραιάς-Πασαλιμάνι-ΠΑΟ θρησκεία θύρα 13??"Eχεις ακουσει τα νεα forma ηχου?
Το συνδεσες αναλογικα σε οτι αφορα τον ηχο με το AV σου?
Ποσες εξοδους αναλογικες εχει το player? 5.1 η 6.1 ?
Το HD DVD σου φερει τα codecs των καινουριων forma ηχου η απλα παιζει High definition εικονα μονο?
Oι ταινιες που πηρες ειναι 1080p αλλα ειναι και true HD dolby η ειναι το παλιο dolby ???
Καλοριζικο και απο μενα... :cool_4:
Ωχ , τι φωτιές μου ανάβεις τώρα...... ούτε που το φαντάζεσαι....
Θα σου στείλω και πμ για λεπτομέρειες... (έμπλεξες κι εσυ αν δεν το κατάλαβες...χα,χα,χα)
pou ta brikes pali??:happy_9::happy_9::happy_9::happy_9::happy_9::crazy_1::crazy_1::crazy_1::crazy_1::crazy_1::smoking::smoking::smoking::cool_4::cool_4::cool_4::cool_4::happy_8::happy_8::happy_8::happy_8::happy_8::happy_6::happy_6::happy_6::happy_6::crazy_3::crazy_3::crazy_3:"happy_1""happy_1""happy_1""happy_1":happy_5::happy_5::happy_5::happy_5::happy_5::respect::respect::respect::respect::respect:Για κανε και κανα πειραμα:happy_6: :happy_6: :happy_6:
HDDVD Toshiba. This unit can play .ts
Procedure:
[1] transfer *.ts to *.mpg (by VideoRedo Plus v. 2.2.1.445)
[2] ULEAD Movie Factory 5.0 v. 5.0.0001.0 create HDDVD
[3] burning under: Ahead Nero 7 v. 7.2.3.2
AC3 is working good on HDDVD.
Και το "καις" σε κανονικο dvd disc ενοειται απλα "ξεγελαμε" το player :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9:
Παλι ο Αντρεας φταιει?Τέλος, το καλώδιο HDMI που αναφέρεται στο κουτί του Toshiba ότι υπάρχει μέσα στη συσκευασία, στη δική μου περίπτωση τουλάχιστον, έλαμπε διά της απουσίας του! Αντρέαααααααααα!
Αυτό μπορεί εύκολα να το δει ο Αντρέας, απλά βάζοντας το δικό μου δισκάκι (+R) με το βίντεο από την Έκθεση, (γραμμένο σε TEAC). Αν το παίζει, τότε μειώνονται και οι πιθανότητες ασυμβατότητας δίσκων που γράφτηκαν από άλλες μάρκες drive.Δεν αποκλείεται βέβαια, το Ε1 να μην παίζει +R δισκάκια καμμένα από κάποιο άλλο drive για pc.