- Reaction score
- 2
Ταινιες που θα βρουμε ?
Έχει σε όλες τις ηπείρους και σε πολλές χώρες πλην της δικής μας.....Ταινιες που θα βρουμε ?
Ωχ , τι φωτιές μου ανάβεις τώρα...... ούτε που το φαντάζεσαι....
Θα σου στείλω και πμ για λεπτομέρειες... (έμπλεξες κι εσυ αν δεν το κατάλαβες...χα,χα,χα)
Δεν έχω πάει ακόμα αλλά νομίζω οτι έχει... Ελπίζω να είναι νορμάλ οι τιμές του.. Γιατί είναι πολύ δύσκολο για έναν έμπορο να χτυπήσει τιμές amazon αμερικής με 19-26 δολλάρια...Σε τι αναλυση γραφεται στο απλο Dvd (ta .ts εχουν τα περισοοτερα 1080ι kai 720p) ?
Tο House of Laser στη Γλυφαδα δεν εχει τιτλους HD-DVD ?
Οταν ερθω να δω το hd-dvd που πηρες.........κοιτα να δουλευει με dvi..!!!!.:crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:Χτες το απόγευμα, επισκέφτηκα τον Αντρέα στην Ηχοέκφραση παρέα με μισή ντουζίνα dvd +R δισκάκια όλων των κατηγοριών με σκοπό να τα δοκιμάσουμε στο Toshiba E1. Είχα πάρει και τη πιστωτική κάρτα μαζί μου καλού κακού, και όπως αποδείχτηκε τελικά, έκανα πολύ καλά!
Όπως καταλαβαίνετε, έφυγα από την Ηχοέκφραση με ένα ολοκαίνουριο Ε1 παραμάσχαλα .....
Σε μένα με component και 1080i σήμα αποδίδει ονειρεμένη κίνηση
Οταν ερθω να δω το hd-dvd που πηρες.........κοιτα να δουλευει με dvi..!!!!.:crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:
Ακου component....
Σχετικα με τα πρασινα-κιτρινα-μπλε καραβακια στο Αιγαιο....:crazy_1: :mad_1: :happy_4:
καλοριζικο ρε......:cool_4:
Keep up the good workΦίλε Παναγιώτη καλορίζικο !
Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να ευχαριστήσω τον Σωτήρη Οικονόμου για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ βοήθειά του ως τώρα... Χίλια ευχαριστώ..
Εγώ πάντως το αποφάσισα...ΔΕΝ θα πάρω ούτε μια ταινία απο Ελλάδα..Είναι κοροιδία... Πήγε φίλος μου χθες σε ένα κατάστημα που έχει blu-ray και hd-dvd και οι τιμές είναι απο 40 ευρώ και πάνω!!!!!Ταινιες που θα βρουμε ?
Ευτυχώς που βρήκες κάποιες νορμάλ τιμές...Τα BR δισκάκια τουλάχιστον έχουν 29 ευρώ στο mediamarkt και εδώ 30.
http://www.videosun.gr/dvd.asp?tab2=2
Βέβαια το καλύτερο όπως είπαν εδώ τα παιδιά πρέπει να είναι το play.com, με δωρεάν μεταφορικά.
http://www.play.com/DVD/Blu-ray/CART/5-/RegionHome.html?cur=258
(πάντα για "pal", αφού από Αμερική-Ηongkong κλπ είναι φυσικά πολύ πιο φτηνά)
Τι να κάνουμε, το Toshiba είναι ένα κανονικότατο HTPC, πρέπει να μάθετε να παίζετε με τους δικούς του κανόνες!
χαχαχαχα!!!!!"happy_1" "happy_1" :crazy_3: :happy_5: :crazy_3:Δυστυχώς, πάλι η χαρά μου δεν κράτησε πολύ. Με το που έβαλα το Van Helsing, διαπίστωσα ότι είχα την ίδια ακριβώς κακή κίνηση με αυτήν που είχα και με το HTPC και 720p μέσω DVI. To τελικό συμπέρασμα λοιπόν: Component και πάλι component, τουλάχιστον στο δικό μου setup, ούτε καν το συζητώ!