HD Meeting in ... Athens

Reaction score
89
επιλογη νο2 ειναι κ επικαιρη χιχιχιιιιι!!! Ειδικα απτο ρετιρε του public αμα τη ριχνεις απαπααα κολαση σκετη κ μονο που το σκεφτομαι :142::142:

Reaction score
89
δε τα βλεπω τα γεροντεια ζεστα για μολοτοφ σημερα χαχαχααααα!!! :136::136::136:

παω να σας παρω τιποτα πολυβιταμινες γιατι αρχιζουν απεργιες συντομα κ τα φαρμακεια!! :138:

Reaction score
1
Απάντηση: HD Meeting in ... Athens

Κεντρο εγώ με την καμμία πιά ! Την περασμένη Πέμπτη που κατέβηκα στα public να πάρω μερικά παιχνίδια για τον γιο μου, μου ήρθε να κάνω εμετό από τη βρώμα της ατμόσφαιρας !!!!!! :141:

Reaction score
89
Re: Απάντηση: HD Meeting in ... Athens

Κεντρο εγώ με την καμμία πιά ! Την περασμένη Πέμπτη που κατέβηκα στα public να πάρω μερικά παιχνίδια για τον γιο μου, μου ήρθε να κάνω εμετό από τη βρώμα της ατμόσφαιρας !!!!!! :141:
μωρη κολωνακιοτισσα αλλη φορα θα κλεισω στην εκαλη να δουμε κ το ΓΑΠ να κανει ποδηλατο χαχαχαααααα!!!!!! :142:

εσυ αμα στα 100 μετρα ακτινα δεν εχει μεντια μαρκ δε πας για καφε μου φαινεται :143::143:

Reaction score
1

Και να αφιερώσω και ένα τρογουδάκια στους αδελφούς Hi def Κρήτες και στον μύστη της HD απόλαυσης JD, στην επόμενη μάζωξη να πιούν κάτι στην υγειά μας...

[YOUTUBE]jkvAXnFOgdc[/YOUTUBE]

Reaction score
89
το κανουμε αυριο ηχοδομη αντεεε!! ειναι κ στο χαλανδρι μεσα στο πρασινο!! εχει κ δεντρα για την ακτινοβολια απτον ηλιο :142::142:

θα ανεβει κανεις πανω τι λετε??

Reaction score
89

Και να αφιερώσω και ένα τρογουδάκια στους αδελφούς Hi def Κρήτες και στον μύστη της HD απόλαυσης JD, στην επόμενη μάζωξη να πιούν κάτι στην υγειά μας...
ερε γλεντια!!!! δωσε δωσε στειλε κι αλλα!! :142::142::142:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425

:142::142:

Reaction score
59

κερναω καφεδακι στας εξοχας !!!

δεν φερω καμμια ευθυνη αν οι αθηναιοι παθουν υρεροξυγονωση απο τον ολοκαθαρο αερα !

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425

Καλα τα λες φιλτατε αλλα ..

public den blepo:143::143:

Reaction score
59

Καλα τα λες φιλτατε αλλα ..

public den blepo:143::143:
με ισχυρα κυαλια μπορεις να δεις στο μεσον της πολης μια οικοδομη

ε ευτο ειναι το public ( στα μπετα ειναι ακομα ) !!!!:137:

Reaction score
4.255

κερναω καφεδακι στας εξοχας !!!

δεν φερω καμμια ευθυνη αν οι αθηναιοι παθουν υρεροξυγονωση απο τον ολοκαθαρο αερα !

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχχχχχχχ :107:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: HD Meeting in ... Athens

Μετράς τους αναστεναγμούς;
αυτο δεν ηταν αναστεναγμος σιδηροδρομος ηταν:142:
απλα ηταν προσφατο κ το θυμομουν:138:

Reaction score
80
Απάντηση: Re: HD Meeting in ... Athens

το κανουμε αυριο ηχοδομη αντεεε!! ειναι κ στο χαλανδρι μεσα στο πρασινο!! εχει κ δεντρα για την ακτινοβολια απτον ηλιο :142::142:

θα ανεβει κανεις πανω τι λετε??
Μετα που θα δουμε τον runco βλεπω να σου κοβεται η ορεξη για καφε :117:

Reaction score
89
αυριο τη παλευεις πεθαμενε? :142::142::142: κεντρο μεσα στο νεφος, τη λερα, τις πορειες και τα καπνογονα? :142:

Reaction score
89
μια χαρα ηταν παντως το νεφος τη πεμπτη!! γεμισαμε πνευμονια ειδαμε κ μερικουν αλλοδαπους ανοιξε το ματι σου ρε παιδι μου!!! :143::143::143:

αυριο κυριακη ειναι κανεις μεσα για εκτος κεντρου συναντηση τη παλεευετε ? πριν της 5 για να παμε να δουμε κ το γαυρο αν ειναι!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός