- Reaction score
- 6.209
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Η εκδοση του καλωδιου ισως να σου εδινε καποια διαφορα,οποτε παρε οτι ποιο νεο,για χρηματα μην ξεφραγκιαστεις κιολας για τοσο μικρη αποσταση.Εχω δει διαφορά στην εικονα απο καλωδιο σε καλωδιο αλλα μιλαμε για 15 μετρα οχι ενα δυο,και ηταν απο 1,4 σε 2.0 .Εγω θα εβαζα τις συσκευες απευθειας στην τηλεοραση και απο το arc θα κατεβαζα ηχο στον ενισχυτη αυτο για να μπορεις να ανοιγεις τον ενισχυτη οποτε θελεις εσυ η αλλες φορες να ακους μονο απο την τηλεόραση
Σχετικα με το board ειμαι παθων με onkyo προενισχυτη και απο οσο εχω μιλησει με φιλους και τεχνικους ειναι θεμα γενιάς chip μαλλον ,και υποτίθεται οτι στα τελευταιας γενιας ειναι καλυτερα τα πραγματα και βαζουν και καποιας μορφης ψυξη.Ευχομαι να μην το παθεις ,ουτε εσυ ουτε κανενας.Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
Ένα αυτό, και το δεύτερο είναι ότι θα ήθελα να αποσυμφορήσω το HDMI board του AVR που είναι και το πρώτο point of failure στους AVR γενικά.
Eπομένως, λιγότερη δυνατή επεξεργασία (έστω ακόμη κι αν είναι 1:1 passthrough), λιγότερο ζόρισμα στο HDMI board κλπ και όπως προανέφερες, δεν χρειάζεται να ανοίγει πάντα ο AVR (ιδίως όταν τα θα πρέπει να ανοίγω ΚΑΙ τους 2 μονομπλοκ και τον προενισχυτή που οδηγούν τα μπροστινά ηχεία και χρησιμοποιώ ως ανεξάρτητο stereo σύστημα ή ως front channels στον AVR).