Γεια σας καταρχήν θα ήθελα να σας πω ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθεια σας να κρατήσετε ενεργό αυτό το φόρουμ είστε όλοι σας άξιοι συγχαρητηρίων. Έγινα μέλος σήμερα για να μου λυθούν οι απορίες μου γύρο από τον κόσμο του audio video.σας παρακαλώ αν μπορείτε να μου λύσετε τις εξής απορίες(όποιος μπορέσει και κάνει το καλό είμαι διατεθειμένος να του ανάψω και κεράκι στην εκκλησία).Ας αρχίσω. Μέσα στο καλοκαίρι θα διαθέσω κάποιο σεβαστό ποσό για την εγκατάσταση HDTV δορυφορικής έτσι λοιπόν κατέληξα στα εξής κάτοπτρο signal hunter 120, lnb mti white, humax 2000hd, stab μοτερ hh120, cavel καλώδιο. Τώρα ως προς τον εξοπλισμό ποιες είναι η αντιρρήσεις σας επέλεξα ένα κινητό κάτοπτρο από ένα σταθερό παρακαλώ πείτε την γνώμη σας. Όπως προανέφερα το σύστημα είναι για HDTV.Και για να μπω στο ζουμί της υπόθεσης με αυτήν ακριβώς την εγκατάσταση τι από τα παρακάτω θα πιάνω?(σας τα λέω όπως τα έχω καταλάβει παρακαλώ διορθώστε με)
• Sky Italia( το πιάνω και τα hd κανάλια αλλά θέλει τον δέκτη του για να παίξει και όταν λέω στην αρχή το πιάνω εννοώ όλα τα κανάλια του sky παρακαλώ πείτε μου πια βασικά κανάλια πιάνω
• Premiere( δεν πιάνω ΚΑΝΕΝΑ κανάλι αδύνατη λήψη
• EURO 1080(τώρα μπορώ να πιάσω το HD-2 για μουντιάλ μετά όμως? Τα αλλά hd-1 τα πιάνω?
• Sat1 hd, m6 (εύκολη λήψη και δωρεάν για τώρα το μουντιάλ μετά?
• Sky( τα discovey, national geo, sky one hd τα πιάνω? μονο bbc hd δεν γίνεται και τι γίνεται με τα κανονικά κανάλια του sky μπορώ να τα πιάσω εννοείται χρειάζεται τον δέκτη του.
Κλείνοντας νομίζετε ότι με 1,6 πιάτο με actuator θα είμαι καλύτερα?
Ευχαριστώ.
• Sky Italia( το πιάνω και τα hd κανάλια αλλά θέλει τον δέκτη του για να παίξει και όταν λέω στην αρχή το πιάνω εννοώ όλα τα κανάλια του sky παρακαλώ πείτε μου πια βασικά κανάλια πιάνω
• Premiere( δεν πιάνω ΚΑΝΕΝΑ κανάλι αδύνατη λήψη
• EURO 1080(τώρα μπορώ να πιάσω το HD-2 για μουντιάλ μετά όμως? Τα αλλά hd-1 τα πιάνω?
• Sat1 hd, m6 (εύκολη λήψη και δωρεάν για τώρα το μουντιάλ μετά?
• Sky( τα discovey, national geo, sky one hd τα πιάνω? μονο bbc hd δεν γίνεται και τι γίνεται με τα κανονικά κανάλια του sky μπορώ να τα πιάσω εννοείται χρειάζεται τον δέκτη του.
Κλείνοντας νομίζετε ότι με 1,6 πιάτο με actuator θα είμαι καλύτερα?
Ευχαριστώ.