Head unit help!!

Reaction score
0
Ένα AUX που έχει το P88RS τι ακριβώς είναι?? Λειτουργεί σαν line in και μπορείς να συνδέσεις μονάδες απο το mic out?

Δυστηχώς το 9887 δεν το έχει ακούσει κανείς ακόμα στην Ελλάδα απότι κατάλαβα και η απόφαση (και το νόμισμα :p) μάλλον πέφτει προς το Pionner!!! Αν είναι κάποιος που έχει να προσθέσει κάτι για το Alpine ας το κάνει μέχρι την Δευτέρα MAX Τρίτη!! (όπου πέρνω το Pionner)

Reaction score
5
Δεν είναι line in. Συνδέεις ένα μικροφωνάκι και σου κάνει αυτόματα τις ρυθμίσει στο equaliser (και καλά).

Της κάνει δηλαδή αλλά... άλλο το τι αρέσει στο αυτί μας και άλλο το τι αρέσει στο μικρόφωνο του Ρ88 ;-)

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Head unit help!!

Πάντος αυτό που είπε ο Γιάννης:

Αλλά στο θέμα usb μάλλον την πάτησες.
Ενώ θεωρητικά υποστηρίζει τον αντάπτορα της Pioneer για usb (ο οποίος μάλιστα δέχεται μέχρι και 250GB εξωτερικό σκληρό) το πρόβλημα είναι ότι δεν θα σου βγάζει τα ονόματα φακέλων και τραγουδιών.
Δυστυχώς αλλά είναι έτσι!!!:mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3:
Την πάτησα (σχεδόν) γιατί θα ήθελα και εγώ την ευκολία του να ακούσω 2-3 τραγούδια (ή απλά 2 άλμπουμς) από ένα stickάκι αλλά η Pioneer εδώ έκανε πατάτα.....)( )( )(
Αυτά!!!

Είναι ένα πολύ συμαντικό μείων!!!!!!!!! Συν ότι δεν έχω IPOD!! )()(

Reaction score
0
Δεν είναι line in. Συνδέεις ένα μικροφωνάκι και σου κάνει αυτόματα τις ρυθμίσει στο equaliser (και καλά).

Της κάνει δηλαδή αλλά... άλλο το τι αρέσει στο αυτί μας και άλλο το τι αρέσει στο μικρόφωνο του Ρ88 ;-)
Αυτό που λές είναι μου φένεται η είσοδος που υπάρχει στην πρόσοψη απότι διάβασα στο manual. Είδα πως από πίσω εκτώς του IP-bus έχει και 2 aux!

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Οντως, έχει 2 βοηθητικές εισόδους στις οποίες συνδέεις ό,τι θέλεις.

Λάμπρο μη μπερδεύεις τον άνθρωπο. "happy_1"

Reaction score
0
αρα με λίγα λόγια, μπορώ να συνδέσω το MP3 μου από το earphones out του mp3 στο aux του Pionner... Σωστά??

Βρήκα και αυτά τα topic:
http://www.talkaudio.co.uk/vbb/showthread.php?t=231163
http://www.talkaudio.co.uk/vbb/showthread.php?t=233026
http://www.diymobileaudio.com/forum/showthread.php?t=22136
wall_1 wall_1

PS: Εγώ μπέρδευσα τον Λάμπρο που έγραψα Mic out... Ήθελα να πώ την έξοδο για ακουστηκά του mp3 η πχ.. του laptop.. ;)

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Ναι, σαφώς μπορείς. Απλά θα πρέπει να χειρίζεσαι το mp3player από... το mp3player.

Tα θέματα που έβαλες τα έχω υπόψη μου, είναι ένας από τους λόγους που πρότεινα το 9887R.

Reaction score
0
το κακό είναι ότι δεν το έχει ακούσει κανείς το Alpine 9887r από εδώ και εγώ είμαι λίγο πρίν παραγγείλω το Pionner (αύριο) και δυστηχώς τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν λάθος και μετάνοιες... wall_1wall_1 Έχω και το ότι.. όταν πέρνω κάτι να θέλω να πέρνω το καλήτερο στα λευτά που θα δώσω!! Και το 9887 είναι και φτηνότερο!!!

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Ε τότε, περίμενε λίγο ακόμα μέχρι να διαβάσεις δοκιμή του 9887R (αχ δεν τα πιάνετε τα υπονοούμενα).

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Θα έρθει κι αυτό.

Α και κάτι άλλο. Το 9887R ταιριάζει καλύτερα στο εσωτερικό του 206.

Reaction score
0
Το 206 δεν θα το κρατήσω περισσότερο από 1,5 χρόνο!! Το έχω ήδη 7 χρόνια! Ασε που δεν πολυ κοιτάω τι παει και τι όχι!! ;) Μίλησα με έναν φίλο μου που δούλευε παλιά στην Pionner της Αυστραλίας και τώρα δουλεύει Alpine!! Μου είπε πως ειναι πολύ κοντά οι μονάδες η μία με την αλλή, η Alpine έχει περισσότερα extra όμως το Pioneer έχει λίιιιγο καλήτερο ήχο ιδικα όταν παίζει με ενυσχητές (λόγο 5V περισσότερο...)

Για να δούμε!! :crazy_3:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Καλά, πες του φίλου σου να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση ότι ακούγεται καλύτερα λόγω ισχυρότερης προενίσχυσης κι εγώ θα σου κάνω δώρο μια Alpine CDA-9887R να έχεις να αλλάζεις όποτε βαριέσαι το DEH-P88RS.

Με γεια το Πιονέρι. :cool_4:

Reaction score
0
Γενικά επειδή έχω μιλήσει και με άλλους Αυστραλούς απο το νυσή μου, εκει στην Αυστραλία έχουν την εντύπωση πως μεγαλήτερη προενύσχηση = καλήτερος ήχος!! Και μιλάμε και για άτομα άσχετα μεταξύ τους...!! "happy_1"
Αντε περιμένω να πάει στο μαγαζί να πάω να μου το εγκαταστήσουν!! :crazy_3::cool_1:

Reaction score
0
:crazy_3: :crazy_3: "happy_1" :cool_11: :cool_4: :bravo: :happy_4: :happy_2::happy_2: :happy_2: :cool_1: :happy_9: :crazy_1: :cool_1: :cool_1: :happy_9: :respect: :happy_2: :happy_4: :cool_4: :crazy_3: "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" :cool_1: :happy_9: :happy_2: :happy_2: :happy_2: :happy_2: :happy_2:

Reaction score
5
Κοίτα χαρά που του έδωκε το Ρ88 :p

ούτε εγώ δεν εκανα έτσι με το Ρ90!

(καλά... εγώ έκανα χειρότερα :lol: )

Reaction score
0
Ναι μου αρεσει!!! Αρκετά!!! (δεν ξέρω βέβαια σε σχέση με το Alpine αλλά τελικά όσες απόψεις πήρα από άτομα που τα έχουν ακούσει και τα δύο όλοι για το Pionner μου έλεγαν) ΚΑΙ, τεριάζει με το εσωτερικό του 206!! Έχω πίξει λίγο με τον στρατό και την δουλειά αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα σας βγάλω photos να δείτε!! Έχω πελαγώσει με ΟΛΛΕΣ αυτές τισ ρυθμίσεις και πρέπει να αρχίσω σιγά σιγά να το μαθαίνω (το παλιό μου Alpine ήταν πολύ απλό). Επείσης δεν έβαλα το interface για το usb ακόμα, αλλά έβγαλα το ένα AUX μπροστά, αλλά αυτό χάνει ΠΟΛΥ από τον ποιότητα του ήχου!! :(
Τώρα ο τύπος που το έβαλα με μπρίζωσε για μονώσεις!!! Λέτε να αξίζει τον κόπο μελοντικά?

Πάντος παιδιά πραγματικά σας ευχαριστώ όλλους για τις απαντήσεις σας!!!

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Ταιριάζει με το εσωτερικό του 206? Πώς γίνεται να ταιριάζει αφού έχει λευκό φωτισμό ενώ το 206 έχει πορτοκαλοκόκκινο?

Για τη μόνωση, αξίζει (ανάλογα και με την τοποθέτηση και τα υλιικά βέβαια), αρκεί να κρατήσεις το αυτοκίνητο κάμποσο. Αν είναι να το δώσεις στον επόμενο χρόνο (πχ) δεν έχει νόημα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.005
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos