Για σας παιδιά.
Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με το set up του ενισχυτή και τα ηχεία μου.
Λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα:
Αφού τρέξω το αυτόματο set up του ενισχυτή μου βγάζει τα crossover των ηχείων
Ως εξής τα μπροστά (αριστερό και δεξιό) 120 και το κεντρικό 40 τα ηχεία είναι τα b&w m1 από το γνωστό σετ MT 20 (με τους δορυφόρους τους μικρούς).
Και το woofer στα 150. (Kef psw 2500 το οβάλ)
Καταλαβαίνω το 120 για τα δύο μπροστά, αλλά το 40 στο κεντρικό.
Μήπως φταίει που είναι χωμένο σε κάποιο επιπλάκι μέσα και δημιουργείται ηχώ κτλ.
Επίσης ξέρει κανείς στα πόσα είναι κανονικά το crossover των δορυφόρων M1,
(στο manual διαβάζω ότι κατεβαίνουν μέχρι τα 80 τι σημένει αυτό)
Το ρωτάω αυτό γιατί εάν το cross είναι χαμηλότερο από 120 που μου βάζει αυτόματα ο ενισχυτής τότε λογικά θα πρέπει να το κατεβάσω για να παίζουν όλες οι συχνότητες
Που μπορούν από τα ηχεία.
Επίσης το woofer είναι καλά στα 150 (το έχω με το volume στο μισό και το crossover frequency στο τέρμα 140).
Παρακαλώ κάθε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη γιατί έχω μπερδευτεί πολύ και όλο σκαλίζω
Διάφορα.
Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με το set up του ενισχυτή και τα ηχεία μου.
Λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα:
Αφού τρέξω το αυτόματο set up του ενισχυτή μου βγάζει τα crossover των ηχείων
Ως εξής τα μπροστά (αριστερό και δεξιό) 120 και το κεντρικό 40 τα ηχεία είναι τα b&w m1 από το γνωστό σετ MT 20 (με τους δορυφόρους τους μικρούς).
Και το woofer στα 150. (Kef psw 2500 το οβάλ)
Καταλαβαίνω το 120 για τα δύο μπροστά, αλλά το 40 στο κεντρικό.
Μήπως φταίει που είναι χωμένο σε κάποιο επιπλάκι μέσα και δημιουργείται ηχώ κτλ.
Επίσης ξέρει κανείς στα πόσα είναι κανονικά το crossover των δορυφόρων M1,
(στο manual διαβάζω ότι κατεβαίνουν μέχρι τα 80 τι σημένει αυτό)
Το ρωτάω αυτό γιατί εάν το cross είναι χαμηλότερο από 120 που μου βάζει αυτόματα ο ενισχυτής τότε λογικά θα πρέπει να το κατεβάσω για να παίζουν όλες οι συχνότητες
Που μπορούν από τα ηχεία.
Επίσης το woofer είναι καλά στα 150 (το έχω με το volume στο μισό και το crossover frequency στο τέρμα 140).
Παρακαλώ κάθε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη γιατί έχω μπερδευτεί πολύ και όλο σκαλίζω
Διάφορα.