Hi end ιδιομορφίες...

Reaction score
14
ΜΙΧΑΗΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ οrpheus said:
Γιατι μας κανει διαφορετικους, γιατι με αυτο βαζουμε στοχο την κορυφη.....
Κορυφή;

Α ρε καταραμένο marketing κοσμάκη που έχεις καταστρέψει.... τα καλύτερα σπίτια έχεις κλείσει. :p

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
preve said:
Α ρε καταραμένο marketing κοσμάκη που έχεις καταστρέψει.... τα καλύτερα σπίτια έχεις κλείσει. :p
Αυτό τώρα είναι "εξυπνάδα" ή αποτέλεσμα βαθιάς γνώσης και εμπειρίας στο δικάναλο χόμπυ? :?
Ότι και να 'ναι εκπίπτει στα της πρώτης σελίδας. Νικόλα θα σου πρότεινα να τα ξαναδιαβάσεις...

Reaction score
5
Οσο για εμας τους "επαγγελματιες" αφηστε ειμαστε πονεμενη ιστορια. Γιατι? ακριβως επειδη δηλωσαμε επαγγελματιες και παψαμε πια να ειμαστε αγνοι χομπιστες στα ματια καποιων γιατι οτι πουμε - υποστηριξουμε - παρουσιασουμε εχει πονηρο εμπορικο σκοπο γιατι εχουμε το μυαλο μας μονο στο κερδος.Προσωπικα τουλαχιστον πραγματικα το σκεφτομαι να παρω καποια θεση σε μια συζητηση γι' αυτον ακριβως τον λογο.
Δεν είναι θέμα επαγγελματιών η μη, είναι θέμα χαρακτήρων.
Γράψε με όλη την άνεση που σε χαρακτηρίζει για οτιδήποτε θέλεις και να ξέρεις ότι μπορούμε να διακρίνουμε τον αγνό από τον κακό χαρακτήρα. Τον καλό επαγγελματία από τον κακό.;)

Reaction score
14
Νίκος Τσαρουχάς said:
Αυτό τώρα είναι "εξυπνάδα" ή αποτέλεσμα βαθιάς γνώσης και εμπειρίας στο δικάναλο χόμπυ? :?
Αποτέλεσμα βαθιάς γνώσης marketing που άπτεται στα πάντα....ανεξαιρέτως.
Και στο δικάναλο, και στο πεντακάναλο και σε αυτό που δεν έχει έλθει ακόμη.
(Το τελευταίο ήταν εξυπνάδα) :p

Ότι και να 'ναι εκπίπτει στα της πρώτης σελίδας. Νικόλα θα σου πρότεινα να τα ξαναδιαβάσεις..
Η απάντηση μου αποτελεί την δική μου γνώμη για την θεώρηση των πραγμάτων όπως διαμορφώθηκε γραπτά από τον κο Μιχαηλό.
Διακρίνεις πουθενά Νίκο μου κάποια μομφή επί προσωπικού ή κάτι διαφορετικό; :roll:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Νίκο η γνώμη μας, δεν είναι πάντα το ζητούμενο, ειδικά εκεί που η άποψή μας είναι διαμορφωμένη μόνο από τους νόμους του... marketing, γιατί τούτο δεν προϋποθέτει την απαραίτητη εξειδίκευση με το ίδιο το θέμα. Μια γενικευμένη παρερμηνεία αρκεί. Τοιουτοτρόπως δεν προσφέρουμε τίποτε απολύτως παρά μόνον ίσως την αντίδραση κάποιων. Μιλάς σε επαγγελματίες, αν σου θίξει κάποιος την δουλειά σου θα καταλάβεις τι εννοώ...

preve said:
...marketing που άπτεται στα πάντα....ανεξαιρέτως.
Τελικά η μόνη ζημιά που έκανε το marketing είναι ότι εδώ και δεκαετίες παράγει υποτιθέμενους παντογνώστες...

- Γενικώς Νίκο κατάλαβε σε παρακαλώ ότι θέλω πάνω από ΟΛΑ, να ηρεμήσει η κατάσταση και οτιδήποτε δεν βοηθά προς αυτήν την κατεύθυνση είμαι αναγκασμένος να μην το επιτρέπω.

- Εδώ είναι κατηγορία hi end, όποιος μιλάει για hi end είναι ευπρόσδεκτος. Για τα άλλα έχει πολές άλλες κατηγορίες.

Reaction score
2
Βαθια γνωση marketing? Ναι με μονο ενα χρονο με την επαγγελματικη μου ενασχοληση στον χωρο εχω κανει διατριβη στο marketing.Κυριε preve με καλυψατε πληρως με την απαντηση σας και επιβεβαιωσατε ολα οσα εγραψα για εμας τους επαγγελματιες.Α να υπενθυμισω οτι η κυριως μου εργασια ειναι τα τελευταια 10 χρονια αυτη του τεχνικου continuity σε τηλεοπτικο σταθμο που εχει σχεση με εικονα-ηχο και το καταστημα που ανοιξα μαζι με τον αδερφο μου ειναι αποτελεσμα του ''ψωνιου" μας.Αν καταλαβα κατι λαθος με συγχωρειτε...

Reaction score
14
Βαθια γνωση marketing? Ναι με μονο ενα χρονο με την επαγγελματικη μου ενασχοληση στον χωρο εχω κανει διατριβη στο marketing.

Δεν μίλησα για το τι έχετε κάνει εσείς χρυσέ μου άνθρωπε. :?
Μίλησα για το τι έχω κάνει εγώ.

Η επαγγελματική σας ενασχόληση με αφήνει παγερά αδιάφορο.
Αν χρειαστεί να ψωνίσω κάτι ίσως να ενδιαφερθώ.

Τα λεγόμενα μου δεν είχαν να κάνουν σε τίποτα με τους...επαγγελματίες.
Ούτε με το ότι συγκαταλέγεστε σε αυτούς.
Μόνο με την παράθεση μου στο προηγούμενο μήνυμα και ότι απορρέει από αυτήν.

Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι καταλάβατε λάθος. Απορώ με τον συσχετισμό της δήλωσης μου
με την επαγγελματική σας ιδιότητα.

Ήμαρτον!!

Αλήθεια...αντίλογος δεν πρέπει να υπάρχει σε αυτήν την κατηγορία;
Όλοι ....ορθόδοξοι...πρέπει να είναι; Κανένας...προτεστάντης; :p :wink:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
preve said:
Αν κάποτε βρεις κάποιο επιχείρημα επί της ουσίας, ή αν έχεις να μας πεις κάποια επί της ουσίας εμπειρία (όχι από το marketing), οπωσδήποτε να μας την πεις. Μέχρι τότε, απλά μπορείς να σεβαστείς τις γνώμες των άλλων. Δεν μπορεί να είναι και τόσο δύσκολο αυτό, έλεος. Κατανοώ την ανάγκη που νιώθουμε καμιά φορά να απαντάμε σε όλους και για όλα, αλλά μέχρις ενός σημείου.

- Είπα εγώ ότι ξέρω από φωτογραφία ή είπα θύματα του marketing εσάς με τις dslr, όταν από τα πολύ ωραία μου screenshot εδώ μέσα δεν φαίνεται ουσιαστική διαφορά? :wink:

- Ξαναλέω. Η κατηγορία εδώ αφορά στο λεγόμενο hi end. Δεν μπορεί να αποτελεί θέμα συζήτησης, ούτε ο όρος ούτε ο λόγος ύπαρξης της κατηγορίας και σαφέστατα δεν ενδιαφέρει κανέναν εδώ η κριτική, όσων δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο, γιατί 99% είναι λανθασμένη (μην κοιτάτε που ασχολούμαστε με όποιον μας την λέει, απλά είμαστε ευγενικοί). Η κατηγορία δυστυχώς ή ευτυχώς είναι πολύ εξειδικευμένη. Για τους υπόλοιπους υπάρχει και η audio. :wink:

Ελπίζω να μην επανέλθω...

Reaction score
2
Νίκος Τσαρουχάς said:
- Ξαναλέω. Η κατηγορία εδώ αφορά στο λεγόμενο hi end. Δεν μπορεί να αποτελεί θέμα συζήτησης, ούτε ο όρος ούτε ο λόγος ύπαρξης της κατηγορίας και σαφέστατα δεν ενδιαφέρει κανέναν εδώ η κριτική, όσων δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο, γιατί 99% είναι λανθασμένη (μην κοιτάτε που ασχολούμαστε με όποιον μας την λέει, απλά είμαστε ευγενικοί). Η κατηγορία δυστυχώς ή ευτυχώς είναι πολύ εξειδικευμένη. Για τους υπόλοιπους υπάρχει και η audio. :wink:
Οτι πιο σωστο εχω ακουσει απο συντονιστη το τελευταιο καιρο. 8)

Και τελικα μονο αυτο συζηταμε.

Reaction score
14
Νίκος Τσαρουχάς said:
Αν κάποτε βρεις κάποιο επιχείρημα επί της ουσίας, ή αν έχεις να μας πεις κάποια επί της ουσίας εμπειρία (όχι από το marketing), οπωσδήποτε να μας την πεις. Μέχρι τότε, απλά μπορείς να σεβαστείς τις γνώμες των άλλων. Δεν μπορεί να είναι και τόσο δύσκολο αυτό, έλεος. Κατανοώ την ανάγκη που νιώθουμε καμιά φορά να απαντάμε σε όλους και για όλα, αλλά μέχρις ενός σημείου.

- Είπα εγώ ότι ξέρω από φωτογραφία ή είπα θύματα του marketing εσάς με τις dslr, όταν από τα πολύ ωραία μου screenshot εδώ μέσα δεν φαίνεται ουσιαστική διαφορά? :wink:

Απόλυτη δυσεπικοινωνία.

Ελπίζω να μην επανέλθω...
Όταν ξαναεπανέλθεις ...και προτού γράψεις εκτός θέματος και ουσίας κατεβατά....φρόντισε να διαβάσεις και να κατανοήσεις τα γραπτά του συνομιλητή σου αντι να μελετάς αυτά που έχεις στο μυαλό σου και θέλεις να μας ...προσάψεις πάραυτα.

Το μάμησα άθελα μου το thread. :? :|

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ένα πράμα δεν κατάλαβα ποτέ. Αφού κάποιοι δεν το γουστάρουν, ούτε καν το καταλαβαίνουν το hi end. Τι κάνουν εδώ μέσα συνέχεια? Εμείς γιατί γράφουμε σε πολύ λιγότερες κατηγορίες? Λες απλά να τους την σπάει η ισορροπία μας? :roll: :lol: :lol:

preve said:
Το μάμησα άθελα μου το thread. :? :|
Θα σε παρακαλούσα να μην επαναληφθεί...

p.s. Ξέρω πολύ καλά ελληνικά φιλαράκι, αν και δεν είμαι του marketing εγώ... :lol:

Reaction score
14
Που είχαμε μείνει;

Α. Εκεί που τσακωνόμαστε. :twisted:

Χμμμ.... :roll:

Μπα. Δεν έχω κοινό. Δεν συνεχίζω. Άλλη φορά. Τρεις και ο κούκος είμαστε. :p :lol: 8)

Reaction score
2
preve said:
Βαθια γνωση marketing? Ναι με μονο ενα χρονο με την επαγγελματικη μου ενασχοληση στον χωρο εχω κανει διατριβη στο marketing.

Δεν μίλησα για το τι έχετε κάνει εσείς χρυσέ μου άνθρωπε. :?
Μίλησα για το τι έχω κάνει εγώ.

Η επαγγελματική σας ενασχόληση με αφήνει παγερά αδιάφορο.
Αν χρειαστεί να ψωνίσω κάτι ίσως να ενδιαφερθώ.

Τα λεγόμενα μου δεν είχαν να κάνουν σε τίποτα με τους...επαγγελματίες.
Ούτε με το ότι συγκαταλέγεστε σε αυτούς.
Μόνο με την παράθεση μου στο προηγούμενο μήνυμα και ότι απορρέει από αυτήν.

Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι καταλάβατε λάθος. Απορώ με τον συσχετισμό της δήλωσης μου
με την επαγγελματική σας ιδιότητα.

Ήμαρτον!!

Όλοι ....ορθόδοξοι...πρέπει να είναι; Κανένας...προτεστάντης; :p :wink:
Ποσως με ενδιαφερει τι εχετε κανει εσεις.Γιατι μας το αναφερατε καν?Αληθεια τα bold μεγαλα γραμματα γιατι τα χρησιμοποιειτε για επιβολη?Οσον αφορα την αναγνωση αν θελετε να κλεισουμε ραντεβου για ιδιαιτερα μιας και δεν διαβαζω καλα αν και ζητησα συγνωμη εκ των προτερων για τυχον παρερμηνευση των λογων σας.

Reaction score
14
Ποσως με ενδιαφερει τι εχετε κανει εσεις.Γιατι μας το αναφερατε καν?Αληθεια τα bold μεγαλα γραμματα γιατι τα χρησιμοποιειτε για επιβολη?Οσον αφορα την αναγνωση αν θελετε να κλεισουμε ραντεβου για ιδιαιτερα μιας και δεν διαβαζω καλα αν και ζητησα συγνωμη εκ των προτερων για τυχον παρερμηνευση των λογων σας.

Είναι πολύ νωρίς για ιδιαίτερα.
Μπορείτε να αποφοιτήσετε από το δημοτικό πρώτα και αν...προβιβαστείτε στο γυμνάσιο μετά χαράς
να σας συστήσω καθηγητές για την προετοιμασία της εισόδου σας στο Λύκειο....καθόσον εγώ δεν αδειάζω. :p :lol:

Reaction score
298
Δεν υπήρξα πελάτης της Orpheus αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια από άλλους πελάτες. Το γράφω γιατί δεν πρέπει να τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι.

Reaction score
2
preve said:

Είναι πολύ νωρίς για ιδιαίτερα.
Μπορείτε να αποφοιτήσετε από το δημοτικό πρώτα και αν...προβιβαστείτε στο γυμνάσιο μετά χαράς
να σας συστήσω καθηγητές για την προετοιμασία της εισόδου σας στο Λύκειο....καθόσον εγώ δεν αδειάζω. :p :lol:
...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.845
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo