Hi end ιδιομορφίες...

Reaction score
298
ΜΙΧΑΗΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ οrpheus said:
οποιος αγοραζει καποιο ακριβο προιον (στη συγκεκριμενη τα valhalla) κανει αηδιες, προσβαλει πολυ κοσμο.Δηλαδη μας λετε οτι οσοι εχουμε αυτο το καλωδιο στην κατοχη μας ειμαστε μ.......ες.Δηλαδη ενα σωρο κοσμος σε ολο τον πλανητη.Αληθεια το εχετε ακουσει αυτο το καλωδιο?
Όχι, και ούτε σκοπεύω. Δεν πρόκειται να αντιδικήσω μαζί σου, Γιάννη, για ένα προϊόν που εισάγεις και πουλάς (δηλαδή έχεις οικονομικό συμφέρον να υπερασπιστείς), παρά μόνον εάν το διαφημίσεις. Είμαι βέβαιος ότι αυτό το λάθος, λάθος που έκανε ο LUXMAN, δεν θα το κάνεις.

Reaction score
2
Το συγκεκριμενο καλωδιο εχει παγκοσμιως χιλιαδες ΟΠΑΔΟΥΣ στη κυριολεξια.......απο reviewers (harry pearson ,jonatyhan valin κτλ) ,ιδιοκτητες εταιριων κατασκευης καλωδιων μεχρι και τους πολλους ευτυχισμενους κατοχους του.
Το να καθομαστε να κοροιδευουμε κατι που ειναι world reference ειναι αστειο......Ειδικα αν δεν το εχουμε ακουσει.

Reaction score
298
Τα ξέρω πολύ καλά όλα αυτά που λες, αλλά δεν βλέπω τι σχέση έχουν. Ο Pearson βιοπορίζεται έτσι, κατέχει μηχανήματα τεράστιας χρηματικής αξίας και επίσης έχει πάντα στη διάθεσή του πολλά μηχανήματα πολλαπλάσιας (από την τεράστια) χρηματικής αξίας με μορφή μακρόχρονου δανεισμού, για να τα εκτιμήσει και να γράψει γι' αυτά. Μέσα από αυτή τη διαδικασία διαλέγει κάποια μηχανήματα που προτιμά και (υποθέτω ότι) τα αγοράζει. Δεν θα με εξέπληττε εάν του τα χάριζαν πάντως. Μόνο που όλα αυτά δεν έχουν σχέση με εμάς.

Reaction score
3.477
Αυτές είναι φίλοι μου οι ιδιομορφίες του Hi-End.
Οποιος δεν μπορεί να τα βάλει με τα ιερά τέρατα του audio, τουλάχιστον να σεβαστεί τα προΙόντα τους. Οποιος δεν μπορεί να τα κατασκευάσει ο ίδιος με δικά του μέσα (ή να τα αποκτήσει αν διαθέτει τα χρήματα), καλο είναι να κάνει την πάπια και να μην κατηγορεί όσους τα εμπορεύονται ή όσους τα έχουν ήδη αγοράσει.

Reaction score
2
RDoherty said:
ΜΙΧΑΗΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ οrpheus said:
οποιος αγοραζει καποιο ακριβο προιον (στη συγκεκριμενη τα valhalla) κανει αηδιες, προσβαλει πολυ κοσμο.Δηλαδη μας λετε οτι οσοι εχουμε αυτο το καλωδιο στην κατοχη μας ειμαστε μ.......ες.Δηλαδη ενα σωρο κοσμος σε ολο τον πλανητη.Αληθεια το εχετε ακουσει αυτο το καλωδιο?
Όχι, και ούτε σκοπεύω. Δεν πρόκειται να αντιδικήσω μαζί σου, Γιάννη, για ένα προϊόν που εισάγεις και πουλάς (δηλαδή έχεις οικονομικό συμφέρον να υπερασπιστείς), παρά μόνον εάν το διαφημίσεις. Είμαι βέβαιος ότι αυτό το λάθος, λάθος που έκανε ο LUXMAN, δεν θα το κάνεις.
Αλοιμονο ουτε ειναι αυτη η προθεση μου και ειλικρινα δεν αναφερομαι μονο στο συγκεκριμενο προιον αλλα και σε αλλα αλλων εταιριων που ειναι ακριβα.Θεωρω ομως ρε παιδια οτι δεν ειναι φρονιμο να κατηγορουμε ως ηλιθιους ή οπως αλλιως θελετε, καποιους οι οποιοι τα εχουν στην κατοχη τους.Ειπαμε αυτη ειναι η τρελλα μας δεν ειπαμε οτι ειναι φθηνη.

Reaction score
298
Δεν είπα κανέναν "ηλίθιο". Το πόσα δίνει ο καθένας είναι δικό του θέμα. Ο φίλος μου είναι ένα φτωχό παιδί που ζει κάνοντας ιδιαίτερα για να μπορεί να κάνει το μεταπτυχιακό του. Συνεπώς το να δώσει 3-4 μηνών εισόδημα για καλώδια θα ήταν Η αηδία.

Reaction score
14
Θεοδωρόπουλος Δημήτρης said:
Φτωχό παιδί με 5000 ευρά σε 3 μήνες?

Γιατί; Πολλά είναι έτσι όπως έχει καταντήσει η αξία του χρήματος στην Ελλάδα;

Δεν είπα κανέναν "ηλίθιο". Το πόσα δίνει ο καθένας είναι δικό του θέμα. Ο φίλος μου είναι ένα φτωχό παιδί που ζει κάνοντας ιδιαίτερα για να μπορεί να κάνει το μεταπτυχιακό του. Συνεπώς το να δώσει 3-4 μηνών εισόδημα για καλώδια θα ήταν Η αηδία.
Θα συμφωνήσω.

Reaction score
3.477
Γιάννη, σε παρακαλώ μην συνεχίζεις άλλο. Τον Μαρίνο (Luxman) o συγκεκριμένος κύριος τον χαρακτήρισε "πονηρό εμποράκο " που προσπαθεί να πουλήσει την "πραμάτια" του μέσα από τις σελίδες του avsite.gr.
Αν θέλει ας επικοινωνήσει ο ίδιος με τον κατασκευαστή. Εσείς μην ασχολείσθε !!! Το μόνο που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να μας ενημερώνετε τακτικά για τα νέα προΙόντα των εταιρειών που αντιπροσωπεύετε. Επίσης κάποιες προσκλήσεις για ακρόαση μηχανηματων θα ήταν ότι καλύτερο για μας.

Reaction score
0
preve said:

Γιατί; Πολλά είναι έτσι όπως έχει καταντήσει η αξία του χρήματος στην Ελλάδα;
Ο βασικός μισθός είναι κάπου 550 με 600 ευρώ

Reaction score
3.477
Υπάρχουν και τα φορητά ραδιοσιντί στο Lidl και στο Καρφούρ με 50€ που παίζουν θαυμάσια για τα λεφτά τους.
Εχουν και ζωοτροφές για γατούλες .

Reaction score
14
Ο βασικός μισθός είναι κάπου 550 με 600 ευρώ

Δυστυχώς το γνωρίζω Δημήτρη.
Και θλίβομαι. :(
Γιατί με τόσα το μόνο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να ζεις από την ελεημοσύνη των άλλων.
(Γονείς, σόι κλπ)
Όχι όμως να ζεις σαν άνθρωπος. Ανεξάρτητος.
Για αυτό ...το κατώτο "αληθινό" όριο στην Ελλάδα είναι τα 1.000 με 1.300 το μήνα. (Πιστεύω εγώ)

Reaction score
298
Δεν ξέρω πόσα βγάζει και ούτε ρωτάω. Όμως όταν κάποιος δεν έχει κανένα περιουσιακό στοιχείο, υπάρχει αντικειμενική αδυναμία βοήθειας από την οικογένειά του, ζει στο νοίκι και δουλεύει μέχρι την άγρια νύχτα κυνηγώντας ιδιαίτερα για να μπορεί να είναι στη σχολή του το πρωί, τότε ναι, είναι φτωχός. Επίσης είναι αξιέπαινος, δουλευταράς και του βγάζω το καπέλο.
g.kar said:
Τον Μαρίνο (Luxman) o συγκεκριμένος κύριος τον χαρακτήρισε "πονηρό εμποράκο " που προσπαθεί να πουλήσει την "πραμάτια" του μέσα από τις σελίδες του avsite.gr.
Λυπάμαι, g.kar., αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που (κάνεις ότι?) δεν καταλαβαίνεις. Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Ρώτησα, ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΤΙΤΛΟ ΘΕΜΑΤΟΣ "Η ΜΑΥΡΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΟΥ RDOHERTY", πώς θα του φαινόταν του LUXMAN ΕΑΝ δημιουργούσα θέμα με τίτλο αυτόν που λες. Εάν δηλαδή ανταπέδιδα την προσβολή με παρόμοια προσβολή. Είναι τελείως διαφορετικό και απορώ πώς δεν το αντιλαμβάνεσαι. Ή μάλλον, δεν απορώ καθόλου.

Reaction score
3.477
RDoherty, όταν κρύβεσαι πίσω από το πληκτρολόγιο μπορείς να λες ότι θέλεις και να κατηγορείς όποιον θέλεις γιατί έτσι νιώθεις ασφαλής. Να ξέρεις όμως ότι δεν θα έχεις για πάντα αυτό το πλεονέκτημα.
Η συκοφαντική δυσφήμηση που εξαπέλησες αρχικά κατά της XLO και στη συνέχεια κατά του Μαρίνου Ντοκου είναι/ ήταν πρωτοφανής για τα ιστορικά του Avsite.

Καλύτερα όμως να μας απαντήσει ο ίδιος ο κ. Μαρίνος Ντόκος (Luxman) και να μας απαντήσει για το πως αισθάνεται μετά από όλα αυτά που συνέβησαν.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
RDoherty said:
Ρώτησα, ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΤΙΤΛΟ ΘΕΜΑΤΟΣ "Η ΜΑΥΡΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΟΥ RDOHERTY", πώς θα του φαινόταν του LUXMAN ΕΑΝ δημιουργούσα θέμα με τίτλο αυτόν που λες. Εάν δηλαδή ανταπέδιδα την προσβολή με παρόμοια προσβολή.
- Αυτά πάντως, με αυτήν την σειρά μάλλον έγιναν... :roll:

Τελικά μπορείτε σας παρακαλώ να σταματήσετε να ασχολείστε ο ένας με τον άλλον εδώ μέσα? Δεν είναι γι αυτόν τον λόγο ανοιχτή η κατηγορία.
Τι ακριβώς θέλετε να κάνω?...

Reaction score
3.477
RDoherty said:
Δεν περίμενα να καταφεύγεις σε απειλές όταν ξεμένεις από επιχειρήματα.
Δεν θα παραθεσω επιχειρήματα από τη στιγμή που υπάρχουν καταγεγραμμένα τα γεγονότα. Εγώ το μοναδικό λάθος που έκανα ήταν να προχωρήσω στην δοκιμή του καλωδίου της XLO στο σπίτι μου και στη συνέχεια στο σπίτι του συνσυντονιστή της κατηγορίας Γιώργου (MAC) Αναμουρλίδη.

Reaction score
3.477
Νίκος Τσαρουχάς said:
RDoherty said:
Ρώτησα, ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΤΙΤΛΟ ΘΕΜΑΤΟΣ "Η ΜΑΥΡΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΟΥ RDOHERTY", πώς θα του φαινόταν του LUXMAN ΕΑΝ δημιουργούσα θέμα με τίτλο αυτόν που λες. Εάν δηλαδή ανταπέδιδα την προσβολή με παρόμοια προσβολή.
- Αυτά πάντως, με αυτήν την σειρά μάλλον έγιναν... :roll:

Τελικά μπορείτε σας παρακαλώ να σταματήσετε να ασχολείστε ο ένας με τον άλλον εδώ μέσα? Δεν είναι γι αυτόν τον λόγο ανοιχτή η κατηγορία.
Τι ακριβώς θέλετε να κάνω?...
Νίκο, το κακό ξεκίνησε πιο πριν, όταν ο RDoherty ανακάλυψε στο google ότι η XLO απουσίαζε από κάποιο φιλανθρωπιστικό συνέδριο. κ.λ.π κ.λ.π ...

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.805
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός