Hi end ιδιομορφίες...

Reaction score
3
Luxman,(Mαρίνο ΧLO) και Μιχαήλο Γιάννη,(Orfeus Audio),καταλαβαίνω πόσο δύσκολη είναι η θέση σας,όπου εκτός απο χομπίστες έχετε και "εμπορικά ενδιαφέροντα",όμως "οι συμβουλές" και η βοήθειά σας είναι σημαντική και σας θέλουμε μαζί μας,όπως και όλους τους "καλούς" επαγγελματίες του χώρου. :D

Reaction score
3
Πικο Απίκο,Γιώργη,καλώς ήρθες απο το άγιο νησί και καλό φθινόπωρο. :)
Μπήκες όμως κάπως "απότομα" και "άκομψα" θα έλεγα. :o :(
Ας είμαστε κατ'αρχήν ήρεμοι για να γράφουμε ώριμα και όχι προκλητικά. 8)
Εχουμε ολόκληρο χειμώνα μπροστά μας για δοκιμές και ακροάσεις,οπότε ας μην αναλωνόμαστε σε χαζο αντιπαραθέσεις και μικρο κακιούλες. :) :lol: :lol:

Reaction score
3
Είπαμε,έχουμε ιδιόμορφη κατηγορία,αλλά είναι και η ωραιότερη,με τους τακτικούς της θαμώνες με θέματα που θέλουν ψάξιμο και μπόλικη ανάλυση,με εξειδικευμένα μηχανήματα ήχου,αλλά και με πολλή και καλή μουσική. :D

Καλό φθινόπωρο σε όλους, με μπόλικες ακροάσεις. :D :D

Reaction score
0
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
Δημήτρη Θεοδωρόπουλε,οι ακροάσεις συνεχίζονται. :wink:
Σε μια απο αυτές θα ήθελα να είσαι και εσύ για να γνωριστούμε και απο κοντά. :D
Αναμένω στο ...πληκτρολόγιο μου.

B

BOB

Guest
Αφιξη ΟΑ 661
Εγω τον γουσταρω τον αρντοχερτυ
Βρισκει και τα κανει.
Οταν ο γκλομπαλ ανοιγε θεματα για υπερτιμημενα μηχανακια και καλωδια τι περιμενατε δηλαδη.
Εδραξε την ευκαιρια και βασιζομενος στον αρτιοτατο χειρισμο της ελληνικης πληκτρολογικης γλωσσης εφτασε σε σημειο να σας δουλευει και να τον αφηνετε. Τα εχω ξαναπει στην χαιεντ μονο με διαβατηριο και οποιος κανει τον εξυπνο στο πυρ το εξωτερον. Οι αλλοι οι "ανοητοι" στις αλλες κατηγοριες εχουν τον μπελα της υπερπληροφορησης. Καθε μερα εχουν 50 θεματα να διαβασουν και να ασχοληθουν. Εδω στην κατατρεγμενη κατηγορια το ενδιαφερον αναλωνεται στην μεγαλυτερη εξυπναδα της ημερας. Ποιος την ειπε σημερα? Ποιος θα την πει αυριο.........
Αληθεια με τι κριτηριο εχει επιλεγει ο διαχειριστης της κατηγοριας?????????
Γιατι οταν ο διαχειριστης ειναι γνωστης του αντικειμενου δεν κουνιεται κανεις. Που εισαι ρε DOLFON. Ολοι οι γατοι ειχαν στριψει δια της πλαγιας. ΠΑω για υπνο. Καλημερα σας.............

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Αληθεια με τι κριτηριο εχει επιλεγει ο διαχειριστης της κατηγοριας?????????
Υποθετω πως η ερωτηση απευθυνεται σε εμενα οποτε θα περιμενεις και την απαντηση μου.
Ο συντονιστης της κατηγοριας λοιπον επιλεχθηκε με το κριτηριο της...μαγκιας.
Διοτι οταν οι κοτουλες ετρεχαν να δηλωσουν υποταγη στον φαλακρο ψευδομοναρχη εκεινος υψωσε αναστημα.Αυτο και μονο!
Ευχαριστημενος?

Αν χρειαζεσαι καποια αλλη απαντηση απο εμενα , παντα στην διαθεση σου :wink:

Α, και κατι αλλο!Μην ξεχνας ποτε , το αγαπημενο μου ρητο ειναι "Στην πουτ@ν@ δεν κανουν ποτε πουτ@νιες" :lol:

Reaction score
164
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Α, και κατι αλλο!Μην ξεχνας ποτε , το αγαπημενο μου ρητο ειναι "Στην πουτ@ν@ δεν κανουν ποτε πουτ@νιες" :lol:
Πες το κανονικά, μην ντρέπεσαι: Στην παλιά πουτ@ν@ δεν κάνουν πουτ@νιές" :lol:

B

BOB

Guest
Η μαγκια μετραει σε παρα πολλες φασεις της ζωης αλλα σαν κριτηριο επιλογης διαχειριστη της χαιεντ δεν μετραει καθολου εκτος αν συνδιαζεται και απο βαθεια γνωση του αντικειμενου. Για γκλομπαλ μπορει να ειναι καλο. Για χαιεντ οχι. Οσο για τον αχαρακτηριστο και το κοτετσι του ας μην μιλησω καλυτερα γιατι θα σας αναγκασω να σβηνετε και δεν θελω. Τελος μην ξεχνας οτι και π.....ες την πατανε μερικες φορες και μαλιστα πολυ ασχημα. Τελειωνοντας με τις αντιπαραθεσεις θελω να πω κατι ακομα. Το θεμα ειναι παρα πολυ απλο. Οι Ελληνες χαιενταδες θελουν εναν χωρο να μπορουν να ανταλλαξουν αποψεις σχετικα με το χαιεντ. Οσοι δεν πιστευουν στο χαιεντ ειναι εκτος της κατηγοριας. Δεν τιθεται ζητημα αν υπαρχει η οχι. Οσοι νομιζουν οτι δεν υπαρχει ας μην συμμετεχουν. Οσο ομως μπαινουν και γραφουν διωχνουν ολους αυτους που ασχολουνται. Και κανενας δεν ενδιαφερεται αν το κανουν απο αγνοια η απο κακια. Κανεις να εισαι σιγουρος.

Reaction score
2
ρε παιδια μπορειτε να αφησετε τα βαθυστοχαστα πραγματι σχολια και να επιτρεψετε σε μας που ειμαστε hi-endαδες να πουμε τιποτα για το hobby μας.....
δεν γουσταρετε?????μην μπαινετε.......βαρεθηκα.

ΕΙΜΑΙ HI-ENDΑΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μιχαλης said:
δεν γουσταρετε?????μην μπαινετε.......βαρεθηκα.
Καλά έχεις την εντύπωση ρε Μιχάλη ότι είναι τόσο απλό? Είσαι πιο έξυπνος από αυτό.
Η συγκεκριμένοι χαλιεντάδες, νομίζεις ότι ενδιαφέρονται για το χόμπυ? Αυτούς τους φτύνεις και νομίζουν ότι βρέχει. Φιάχνουν 5 user name o καθένας, φοράνε την φούστα τους (ως γνωστόν τα παντελόνια είναι ανδρικό ένδυμα) και πάνε να χαλάσουν αυτό στο οποίο δεν είναι ευπρόδεκτοι. Όταν τα επιχειρήματα τελειώνουν, βάζουμε κουκούλα (και φούστα μην ξεχνιόμαστε) και παίρνουμε σβάρνα τα φόρα. Όταν τους αρνηθεί κάποιος την χλαμίδα του αυτοκράτορα του χόμπυ ή του παντογνώστη, μόνον αυτήν την επιλογή έχουν. Όταν του αρνηθεί την "κατάληψη" της κατηγορίας ή του forum, βάζουνε την μάσκα του superman και πάνε να τον εξοντώσουν.

Το μόνο που εύχομαι είναι να ανοίξουν κάποιοι τα μάτια τους και να δούνε ότι τους χρησιμοποιούν.

- Η ιστορία φυσικά δεν θα τελειώσει εύκολα...
Από την άλλη τους ξέρουμε ρε Μιχάλη δεν είναι καινούριοι ούτε ξεφύτρωσαν χθες, μαζί τους ήδη γελάνε σε 2 φόρα (μαζί με ένα που έκλεισε) κι ένα club, εδώ γιατί να τους πάρουμε στα σοβαρά? :wink:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.819
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos