Hi End και κριτήρια

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αντώνης K. said:
Υπάρχει κανένας συντονιστής ο οποίος μπορεί να κρίνει ποια μηνύματα είναι εκτός θέματος ώστε να μπορεί να επαναφέρει την τάξη σε αυτή την κατηγόρια?
Αντώνη άσε ρε φίλε να πούμε καμιά μαλακία να πέσουν οι τόνοι γιατί θα βαρέσουμε αναβολή... Χρειάζεται. :wink:
Έλα να πιείς κι εσύ ένα τσίπουρο. Το ξεκαθαρίζουμε αργότερα το θέμα. 8)

Reaction score
5
Η πολύ μαλακία σας έμεινε κουσούρι μου φαίνεται

Αντρέα Χρήστο αναλάβετε τις έφθινες σας, η σιωπή σας είναι ένδειξη ανοχής και συμπαράστασης.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Η θερμοκρασια εχει ανεβει εκτος και εντος.
Ας ηρεμησουμε ολοι και ας αποφευγουμε τους χαρακτηρισμους.
Αντωνη , Νικολα περιμενω να αλλαξετε τα τελευταια μηνυματα σας σε...περισσοτερο ευηχα.
Σας ευχαριστω πολυ για την κατανοηση :wink:

Reaction score
3
g.kar said:
Αντώνη, μόλις πριν λίγο πέρασες το τεστ του χαιεντά. 

Ο χαιεντάς φαίνεται ποιος είναι από τη στιγμή που θα αρχίζεις να του λες κάτι κακό για τα  μηχανήματα .
g.kar.
Αυτό το σχόλιο δεν νομίζω να είναι και τόσο κολακευτικό για την κατηγορία μας :| :(

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αντώνη δεν σε παρεξηγώ για τους χαρακτηρισμούς...
Απλά δεν βρίσκω και νόημα να τσατίζεσαι παραπάνω. Σε ένα ερωτικό καυγαδάκι όπως ετούτο, ποτέ δεν φταίει μόνον ο ένας.

Σου το ξαναείπα. Η υπομονή πάντα έχει τα όριά της και όταν κάποιοι πιέζονται, θα σκάσουν σε όποιον βρούνε μπροστά τους. Η ειρωνία φέρνει ειρωνία και η αντίδραση φέρνει αντίδραση. Εμείς εδώ δεν ζούμε με αυτό, δεν το γουστάρουμε. Απόδειξη το ότι όλη αυτή η ιστορία δεν ξεκίνησε και δεν συνεχίζεται από τακτικά μέλη της κατηγορίας που σαφέστατα θέλουν να ασχοληθούν με κανένα σοβαρό θέμα της κατηγορίας αλλά από ότι βλέπεις δεν μπορούν γιατί δέχονται συνεχώς επικρίσεις από τον κάθε έναν που δεν είχε τι να κάνει, είδε φως και μπήκε.

Πραγματικά ως συντονιστής δεν βλέπω πουθενά σφάλμα από τα μέλη της κατηγορίας. Το μόνο που βλέπω είναι άγαρμπες αντιδράσεις σε άγαρμπες προκλήσεις και αυτό είναι φυσικό. Όταν τσιγκλάς κάποιον μην απορείς αν αντιδράσει περίεργα.

Τέλος πάντων λίγη επιπλέον υπομονή δεν βλάπτει και θα σε παρακαλούσα τουλάχιστον να μην πετάς άσχημους χαρακτηρισμούς σε κανέναν. Δεν έχουμε δα και τόσες μεγάλες διαφορές που αξίζει τον κόπο να χαλιόμαστε...

- Το bottom line ξέρεις ποιό είναι?...Αν δεν σου αρέσει ο συντονιστής ή η κατηγορία, είτε δεν πατάς, είτε προσπαθείς να την φιάξεις καλύτερη. Όχι μόνον κριτική...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Δεν θέλω να το παίζω δάσκαλος σε μαθητές αλλά πρέπει να επέμβω...

Νομίζω ότι δεν ταιριάζει ούτε στο avsite ούτε σε κανέναν από εσάς τέτοια μηνύματα!

Κοιτάξτε απλά τα προηγούμενα γραφόμενά σας τους τελευταίους μήνες και θα δείτε πόσο εκτός κλίματος και εκτός της νοοτροπίας σας είναι αυτά των τελευταίων 2 ημερών.

Παρακαλώ το θέμα να κλείσει εδώ και να επιστρέψουμε όλοι στο προηγούμενο πολύ καλό κλίμα που επικρατούσε στην κατηγορία!

Ευχαριστώ πολύ
Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής

Reaction score
3
g.kar said:
Αντώνης K. said:
Δεν μας είπες όμως γουστάρεις να μην γράψεις ξανά στο forum τώρα που σου κάνω προσωπική επίθεση? Γιατί εγώ ξέρεις το γουστάρω πολύ. Και ξέρεις γιατί? Για το καλό του site.

Τέλος η συζήτηση μαζί σου. Έχεις το θράσος και την ανέδυα εκατόν πίθηκων.
Γιώργο Αναμουρλίδη,

Το από πάνω, για να το έχεις στο αρχείο σου.

ΟΚΕΥ.Το κρατάω.
Οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί και οι αντιπαραθέσεις μέχρι εδώ. :|
Ας ξανα δώσουμε την αληθινή ζωή στην κατηγορία μας,με θέματα που προάγουν την μάθηση και την σωστή φιλική επικοινωνία.
Ολοι οι καλοί χωράνε. :)

Reaction score
3.519
Γιώργο Αναμ/δη, θεωρώ απαράδεκτη την συμπεριφορά του Αντώνη Κ. σαν μέλος αυτού του φόρουμ. Σαν συντονιστή δεν θα τον κρίνω εγώ, αλλά και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να κάνετε εσείς.

Για να ξεκαθαρίσει το θέμα, θέλω να μου πείτε αν ήταν σωστό ο Αντώνης Κ. να αντιδράσει με αυτό τον τρόπο που αντέδρασε. Εγώ δεν χρησιμοποίησα υβριστικές για το άτομό του εκφράσεις. Τον πείραξε τόσο πολύ ο χαρακτηρισμός που έδωσα για τα ηχεία του ?
Ούτε παιδάκι της 1ης δημοτικού να ήταν.
Δεν μπορώ να καταλάβω. Στηρίζει όλη του την προσωπικότητα σε δύο κουτιά ?

Ας μου έλεγε και αυτός τα ίδια για τα δικά μου, δεν θα με ενοχλούσε καθόλου.

Αντώνη Κ.,
εξακολουθώ να πιστεύω ότι τα ηχεία σου έχουν πρόβλημα τουλάχιστον με την απόκριση συχνότητας. Μην ξεχνάς το θέμα μας εδώ που είναι τα κριτήρια στο Hi-End. Η απόκριση συχνοτήτων είναι ένα πολύ βασικό κριτήριο.

Συνεχώς μας αλλάζεις το θέμα και αντί να συζητάς μαζί μας, μας βρίζεις και από πάνω.

Σε παρακαλώ να μην χρησιμοποιείς υβριστικές εκφράσεις όταν γράφεις σε αυτό το φόρουμ.

Γιατί εδώ και μέρες προσπαθείς να μας διχάσεις ? Δεν είναι κρίμα ?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Νομίζω ότι αρκετά είπαμε για τις συμπεριφορές μας εδώ. Πρέπει όλοι να κάνουμε μικρά ή μεγάλα βήματα για να τελειώνουμε.
Παρακαλώ αν είναι δυνατον να συνεχίσουμε επί της θεματολογίας πλέον, σε παλιά και νέα θέματα.

Μερσί.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Ειλικρινά με λυπεί αυτή η κατάσταση...

Ρε παιδιά τι έχετε να χωρίσετε, κανένα χωράφι; Κανένα οικόπεδο; Κανένα σπίτι;
Δεν μπορεί ο ένας να ανεχτει τον άλλον ούτε διαμέσου οθόνης και πληκτρολογίου;

Ένα μονάχα μπορώ να πω. Μην γράφετε πράγματα που μπορεί μετά να μετανιώσετε, για ανθρώπους που ούτε καν ξέρετε...

Reaction score
0
To hi-end exei diaforetiki simmasia gia kathe ena mas.Den einai oute h timi tou mhxanhmatos out tipota.Einai o hxos pou Bgazei.Nai,ligo-h-poly ta kala mhxanimata einai akriba.Den shmainei omos oti o 500.000 enisxhths einai kaliteros apo ton 300,000 oute dioto kostizei 500,000 ton kanei aftomatos high-end.Episeis,rolo paizei kai to prosopiko gousto tou kathe enos ! Den tha evaza pote mou sto spiti B&W , Krell , Nordost kai parakalw,mhn arxeisete na rwtate giati.Apla o hxos tous den mou kathete ! 8)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Σώπα βρε yiango.
Θα σου βάλω πιπέρι στο στόμα. To Ηi end είναι το ακριβό, το απλησίαστο, το κουφό, το περίεργο, το ακατανόητο...
Απαγορεύεται δια ροπάλου να έχεις λογική εδώ μέσα. Εκ των πραγμάτων είσαι παράλογος...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.930
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv