Hi-end καφές και κουβεντούλα...vol 1.

GTX

Reaction score
39
Sorry και απο μένα παιδιά είχα πει οτι θα έρθω αλλά τελικά λες και το'ξερα στο πρώτο μου post :shock: ο μάστορας με πήρε τηλέφωνο 10 το πρωί να έρθει το Σάββατο τελικά αντί για Κυριακή. Αν ήξερα πάντως οτι θα το τραβάγατε τόσο πολύ προλάβαινα ρε γμτο.

Άντε έγινε η αρχή, θα τα πούμε την επόμενη φορά :D

Reaction score
3
Διαβάζω ευχάριστα πράγματα για την συγκέντρωση.
Μακάρι να μπορούσα να ήμουν και εγώ,όμως η άλλη μου αγάπη,η μοτ/τα,με πήγε εκτός Αθηνών.
Στην επόμενη "προγραμματισμένη" συνάντηση εκτός απροόπτου θα είμαι παρών. :)

Reaction score
3.573
Γιώργο, την επόμενη φορά .

Ο Γ.Κοψ δεν έχει συνέλθει ακόμα από τα βελάκια. Θα έφαγε τουλάχιστον 2-3 αδέσποτα.

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.793
'Ηταν λίγο Αρμένικος ο καφές, αφού άρχισε στις 11:30 και τέλειωσε στις 9 το βράδυ, τι να πω η παρέα φοβερή, εδειξε τα δόντια της για τη συνέχεια και Vol.2. όπου με λιγότερες απουσίες θα γεμίζουμε όλο το καφέ.......
Συγχαρητήρια και στους συμμετέχοντες και στον Μάριο που θέλει να κάνει το vintageaudio forum και στους νέους αλλά και πολύ παλιούς που 'ηρθαν......

Σίγουρα πάντως τα Darts έκλεψαν την παράσταση, ήδη η ομάδα ετοιμάζεται.....g.Kar το Hiend για αυτό το καλοκαίρι αντικαθίσταται με darts, χαχα ετοιμάζουμε να κρυογεννήσουμε βελάκια να τους σκίσουμε......
Προτείνω Τετάρτη απόγευμα προπόνηση και μετά το ματσάκι στην οθόνη, όσοι πιστοί για Άνω Γλυφάδα darts & football προσέλθετε....

Reaction score
14
Γ. ΚΟΨ. said:
'Ηταν λίγο Αρμένικος ο καφές, αφού άρχισε στις 11:30 και τέλειωσε στις 9 το βράδυ, τι να πω η παρέα φοβερή, εδειξε τα δόντια της για τη συνέχεια και Vol.2. όπου με λιγότερες απουσίες θα γεμίζουμε όλο το καφέ.......
Αυτός δεν ήταν καφές.....μονοήμερη στην Αίγινα ήταν....
Άμα το 'ξερα θα πεταγόμουν...το απόγευμα. :wink:

Reaction score
0
:D
Re Yiorgo (Kops) ti mou thymises tora!!!
Ta Delphinia aman re paidia panta kala na eisaste.Ekei ipia pollous kafedes,circa 1983-85.Malista stin kouzina doulepse ena feggari o adelphos mou o Akis.Eh tote pigena kathe vrady kai eiha kai tzampa frappe,nes,espresso.
Panta eis anotera,makari na imoun konta sas.
Filika
Yiorgos Papoutsis
Toronto,Canada

Reaction score
7
Τον Hi(ρι)Endίσατε τον καφε απο ο,τι βλεπω... Τι ωρα γυρισατε σπιτια σας; Τελικα δεν ειναι ο Καφατος η πετρα του κακου... και χωρις αυτον μια χαρα τα καταφερνετε.
Εγω εκανα μια (επαν)εγκατασταση (non H-E καλωδιων) στο σπιτι και τελειωσα αργα.

Reaction score
3.573
Γ.Κοψ. , ψάχνω για βελάκια στο Internet.
Eμένα μου κάθησαν καλύτερα τα 25g. Με τα 22g δεν μπορούσα να παίξω. Με τα φτεράκια επίσης είχα πρόβλημα. Θέλω να δοκιμάσω τα βελάκια των 24g. Πάντως με 60 € αγοράζεις τα καλύτερα.
Με την κρυογέννεση θα τους τρελλάνουμε όλους τους παλιούς. Φτερά από γεράκι 3 μηνών.
Το έχεις , το έχεις .... διπλό 17 ....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.949
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm