Hi-end καφές και κουβεντούλα...vol 1.

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.793
To Σάββατο που μας έρχεται (1/7) και ώρα 11π.μ.-11:30π.μ. όποιος θέλει να πιούμε ένα καφέ και να συζητήσουμε για το χόμπυ μας (να σχολιάσουμε και καμιά περαστική ωραία ύπαρξη) μπορεί να έλθει στην καφετέρια-εστιατόριο "Δελφίνια" στη παραλία Γλυφάδας.
Νομίζω ο καιρός "σηκώνει" έναν ωραίο καφέ με θέα τη θάλασσα και τα σκάφη στην μαρίνα.
Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλα τα μέλη, πολλά μας ενώνουν ας τα συζητήσουμε.

Η πρόσβαση με το αυτοκίνητο είναι πολύ εύκολη, παίρνετε την παραλιακή με κατεύθυνση προς Γλυφάδα και στο ύψος του "Golf" (ένα φανάρι πριν το κέντρο Γλυφάδας) στρίβετε δεξιά, βρίσκετε την στάση του Τραμ ή μπαίνετε στην μαρίνα και παρκάρετε.
Η πρόσβαση μπορεί να γίνει και με Τραμ, υπάρχει ακριβώς απ'εξω στάση "...Βεργωτή".
Οι Νότιοι φαντάζομαι το ξέρετε. 8)

Μέσα σε όλα τα αξιοθέατα θα δείτε και το σκάφος ενός φίλου χαιφιντελά το "John-John" :lol:

Τέλος να επισημάνω ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες συναντήσεις και δεν υπάρχει λόγος στεναχώριας για όσους δεν τα καταφέρουν.

Reaction score
3.574
Πολύ καλή η πρωτοβουλία που πήρες.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα έρθω.

GTX

Reaction score
39
Εκεί λογικά θα περιμένει και ο Unforgiven αφού το μαγαζί κάνει απο τις καλύτερες αστακομακαρονάδες :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Περιμένω κάποιο μάστορα Κυριακή πρωί, αν τα καταφέρω ομως θα περάσω μιάς και μένω Βούλα και είναι δίπλα. Πάντα είναι ωραίες τέτοιες πρωτοβουλίες, για να γνωριζόμαστε και καλύτερα :D

Reaction score
164
GTXTC said:
Εκεί λογικά θα περιμένει και ο Unforgiven αφού το μαγαζί κάνει απο τις καλύτερες αστακομακαρονάδες :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Σοβαρά; Μισό λεπτό να αλλάξω τις βάρδιες στη δουλειά και να χώσω όλο τον κόσμο (τι σκ@τ@ προϊστάμενος είμαι; ) :lol: :lol:

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.793
Τις αστακομακαρονάδες τις κερνάει το κατάστημα, πληρώνεις μόνο τον καφέ!

V

VIDEOMIX

Guest
GTXTC said:

Περιμένω κάποιο μάστορα Κυριακή πρωί, αν τα καταφέρω ομως θα περάσω μιάς και μένω Βούλα και είναι δίπλα.
Αφού για Σαββατο μιλάει.

GTX

Reaction score
39
VIDEOMIX said:
GTXTC said:

Περιμένω κάποιο μάστορα Κυριακή πρωί, αν τα καταφέρω ομως θα περάσω μιάς και μένω Βούλα και είναι δίπλα.
Αφού για Σαββατο μιλάει.
:shock: :shock: Πω πω αυτοί οι dlp μ'έχουν τυφλώσει τελείως :lol: :lol:
Κυριακή διάβασα! Τότε λογικά θα παρευρεθώ σίγουρα εκτός απροόπτου :D

V

VIDEOMIX

Guest
Andrew said:
Βαλτε και μενα μεσα....εκτος απροοπτου!!! :D
Ε αφού θα είναι ο Andrew, τελείωσε, έκλεισε το τραπέζι.
Δεν χρειάζεται άλλος. :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εγώ θα ήθελα πολύ να έρθω αλλά δεν μπορώ. Έχω μια δουλειά στην Θεσσαλονίκη. :mrgreen: :lol:
Καλά να περάσετε. :wink:

Reaction score
0
Νίκος Τσαρουχάς said:
Εγώ θα ήθελα πολύ να έρθω αλλά δεν μπορώ. Έχω μια δουλειά στην Θεσσαλονίκη. :mrgreen: :lol:
Φοβερο.Το αλλο με τον Global το ξερεις;;;
Ρε αντε παρε τα ποδια σου και κατεβα .

V

VIDEOMIX

Guest
Andrew said:
Νίκος Τσαρουχάς said:
Φοβερο.Το αλλο με τον Global το ξερεις;;;
Ρε αντε παρε τα ποδια σου και κατεβα .
Θα ανέβω εγώ σε αυτόν για hi end μπύρες. Το άλλο Σ/Κ μάλλον. :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
VIDEOMIX said:
Θα ανέβω εγώ σε αυτόν για hi end μπύρες. Το άλλο Σ/Κ μάλλον. :lol:
Ρε φιλαράκι! Πάνε οι μπύρες γμτ, άλλαξε ημερομηνίες. 08/07 το βράδυ, ξεκινάω εγώ για κάτω.
Το πρωί της 09/07 το καράβι από Πειραιά θα με πάει διακοπές... 8)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Οτι ειχα αποφασισει να την "κοπανησω" και να ερθω αλλα κατεφθασαν δυο ωραιοτατα 801 signature και σκεφτομαστε με τον gio να τα..."ξεκατινιασουμε" λιγουλακι :lol:
Εκτος εαν το συνεχισετε και αργοτερα με σοβαρα εδεσματα οποτε ειμαι μεσα :wink:

Reaction score
3.574
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Οτι ειχα αποφασισει να την "κοπανησω" και να ερθω αλλα κατεφθασαν δυο ωραιοτατα 801 signature και σκεφτομαστε με τον gio να τα..."ξεκατινιασουμε" λιγουλακι :lol:
Εκτος εαν το συνεχισετε και αργοτερα με σοβαρα εδεσματα οποτε ειμαι μεσα :wink:
Για χάρη σου θα περιμένουμε μέχρι το πρωί της Κυριακής .

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988