Hi-end καφές και κουβεντούλα...vol 1.

V

VIDEOMIX

Guest
Νίκος Τσαρουχάς said:
VIDEOMIX said:
Θα ανέβω εγώ σε αυτόν για hi end μπύρες. Το άλλο Σ/Κ μάλλον. :lol:
Ρε φιλαράκι! Πάνε οι μπύρες γμτ, άλλαξε ημερομηνίες. 08/07 το βράδυ, ξεκινάω εγώ για κάτω.
Το πρωί της 09/07 το καράβι από Πειραιά θα με πάει διακοπές... 8)
Κακέ.
Υ.Γ. Εσύ χάνεις.
Αλλα καλύτερα να σου πω με pm τι έχω κανονισμένο. Διοτι εδώ μας διαβάζουν και σΚαφάτοι πολλοί. :lol:

Reaction score
14
Άκουσα ότι μαζί με τον καφέ δίνουν και κρουασάν στην γωνία Η.Ηλιού & Φραντζή...δεύτερος-τρίτος όροφος. :lol: 8)

Reaction score
3.574
ΕΛΕΟΣ !!!, που λέει και ο Βασ. Τσαντουλής . Το Σάββατο δεν θα ασχοληθούμε με μηχανήματα .
Εκτός κι αν θελετε μετά τον καφέ να πάμε για κρουασάν ... :lol: :lol: :lol:

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.793
Σαββατο πρωί λοιπόν κατά τις 11:30 για καφέ στα Δελφίνια.......

Reaction score
14
preve said:
’κουσα ότι μαζί με τον καφέ δίνουν και κρουασάν στην γωνία Η.Ηλιού & Φραντζή...δεύτερος-τρίτος όροφος. :lol: 8)
τι κουρασάν σιγά μην σου δώσουν και να φάς!!!!??? Πήρα και ρώτησα τον Ανδρέα αν εχουμε παρουσίαση για να ξέρω να κάνω κονέ με τον φούρνο για τα κρουασάν με αστακό (ειδική παραγγελία)!!!

Αααα απο ότι θυμάμαι απο την τελαυταία φορά ενα κρουασάν απο την σκληρή "πάλη" των μαχώντων και πεσώντων θαμώνων να φάνε πρώτοι πρέπει να έπεσε πίσω απο την ταμειακή. Αν είναι ακόμα εκεί δεν ξέρω...????

:p :p :p :p :p

Reaction score
3
Kαλά να περάσετε και να με,μας,κρατήσετε ενήμερους. :)

Ρε μήπως κάνετε την συγκέντρωση επίτηδες σε αυτή την ημερομηνία επειδή θα είμαι εκτός Αθηνών? και δεν μπορώ να έρθω? :lol:

Reaction score
14
Παιδιά δεν θα μπορέσω να έλθω.
Οικογενειακές υποχρώσεις.
Κοψ, ευχαριστώ πολύ για την "πρόσκληση."

Καλά να περάσετε. :)

Reaction score
14
8)

Έπρεπε να κρατήσω μια ανελαστική υπόσχεση Γιώργο... υποθέτω ότι καταλαβαίνεις... :wink:

Reaction score
2
τι εγινε τελικα....???πλακωθηκατε.............................................................................................(στα κρουασαν)??????? :lol:

Reaction score
3.574
Αν και είχε πολύ ζέστη έξω , στο Δελφίνι είχε αρκετή δροσιά από τα φρέσκο αεράκι που έρχονταν από τη θάλασσα. Αυτή η γρανίτα με ροδάκινο και φράουλα ήταν ότι έπρεπε για αρχή.

Η έκπληξη της ημέρας ήταν τα νέα μέλη που ήρθαν στη συνάντηση για να μας γνωρίσουν και να συζητήσουν μαζί μας και κάποια τεχνικά προβλήματα που είχαν με τα συστήματα. Τα περισσότερα από αυτά τα καλύψαμε και με παραδείγματα επί χάρτου. Είχα φέρει μαζί μου αρκετά λευκά φύλλα και 2-3 μαρκαδόρους. Λες και το ήξερα ότι θα μας τεθούν πολλές ερωτήσεις.
Το ερώτημα όμως που ετέθη από εμένα ήταν γιατί αυτά τα μέλη μας διαβάζουν αλλά δεν συμμετέχουν. Οι περισσότεροι από αυτούς μου απάντησαν ότι δεν έχουν χρόνο για διάλογο μέσω του πληκτρολογίου αλλά προτιμούν να γίνονται συχνά συναντήσεις μελών για διάλογο και μεταφορά γνώσης εκτός internet. Ήδη έχουμε κλείσει να γίνουν και μερικές ακροάσεις στα σπίτια τους για να ακούσουμε και κάποια υπέροχα συστήματα.

Ειδικά ο Μάριος (αχ ρε Μάριε που ήσουν τόσο καιρό ?) έχει ένα ονειρεμένο σύστημα Hi-End και μια τεράστια αποθήκη με θρυλικά μηχανήματα της περασμένης 20ετίας που συντηρεί ακούει και αγαπάει πολύ. Η μουσική του βιβλιοθήκη περιέχει όλα τα είδη μουσικής που σύντομα θα είναι και σε σκληρούς δίσκους. Τα μεταφέρει στους σκληρούς εδώ και καιρό με χρήση επαγγελματικών στουντιακών μηχανημάτων.
Ο Γ.Κοψ επιτέλους συνάντησε τους Hi-Endάδες των ονείρων του. Τα μοντέλα των συσκευών ήταν τα περισσότερα άγνωστα σε εμένα αλλά ο Γ.Κοψ τα γνώριζε καλά. Με λίγα λόγια υπάρχουν και κάποιοι τυχεροί σε αυτό το χόμπυ που εμείς θέλουμε να ονομάζουμε Hi-End.

Εντύπωση μου έκανε η γνώση των νέων μελών για τα κορυφαία μηχανήματα ήχου που κυκλοφορούν στην διεθνή αγορά. Πολλά από αυτά είναι απλησίαστα σε τιμές ή ακόμα και τελείως άγνωστα στην Ελλάδα.

Χάρηκα πολύ με τις νέες γνωριμίες και ελπίζω κάποια στιγμή τα παιδιά να μας γράψουν και κάτι.

@ Μάριε, οι προενισχύτριες λυχνίες της Telefunken μαζί με τις ΚΤ-88 της ΕΑΤ στον ενισχυτή που μου έδωσες για ακρόαση σκοτώνουν. Δεν έχω ακούσει καλύτερο συνδυασμό. Τους πυκνωτές τους χρυσούς της Mundorf θα τους τοποθετήσω σήμερα. Θα σε πάρω τηλέφωνο. Τα διπλά Ladders της Elma με τις αντιστάσεις της Caddock θα μας έρθουν, το πολύ σε δύο εβδομάδες. Πάντως ο προενισχυτής σου, ως έχει, είναι καταπληκτικός, Με τις Caddock ελπίζω να πάρουμε άλλα πράγματα.
Σε ευχαριστώ και για τις NOS της Telefunken. Ο Cary μου με αυτές με έχει ξετρελάνει. Έπρεπε ο πατέρας σου να είχε μαζέψει περισσότερες . Περιμένω να μου πει τα νέα και ο Γ.Κοψ με τις 6SN7 που του έδωσες. Αυτές οι λυχνίες δεν υπάρχουν πλέον και οι περισσότερες που κυκλοφορούν στο e-bay είναι για πέταμα.

Reaction score
3.574
Μετά τον καφέ και τις γρανίτες πήγαμε στο "εν πλω" για μακαρονάδες και θαλασσινά. Δεν ήρθαν όλα τα παιδιά αλλά πρέπει να ήμασταν γύρω στα 6 άτομα. Στη συνέχεια είχε το ματς Γερμανία - Πορτογαλία. Το είδαμε σε μια καφετέρια στην Ανω Γλυφάδα.
Παίξαμε και darts και μου άρεσε πολύ. Η καφετέρια χρησιμοποιείται από το Alpha Group ,έναν όμιλο με πολλές διακρίσεις στα darts. Γνωρίσαμε και 2-3 άτομα που παίζουν darts εδώ και 40 χρόνια. Μιλάμε για τα άτομα. Ειδικά βελάκια με εξωτικά μέταλλα , ειδικά φτερά ... χειρότεροι από εμάς με τα καλώδια στο Ηι-Εnd.

Πάντα τέτοια παιδιά. Σας ευχαριστούμε πού ήρθατε. Μάριε χαιρετισμούς στις δίδυμες :lol:

Reaction score
14
g.kar said:
Αν και είχε πολύ ζέστη έξω , στο Δελφίνι είχε αρκετή δροσιά από τα φρέσκο αεράκι που έρχονταν από τη θάλασσα. Αυτή η γρανίτα με ροδάκινο και φράουλα ήταν ότι έπρεπε για αρχή.

Ποιές λυχνίες.....μίλα μας για το ροδάκινο/φράουλα... :lol:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Μπραβο παιδια , παντα τετοια!
Σορρυ που δεν ηρθα τελικα αλλα μεσημερι Σαββατου που να τρεχω εις τας Βουλιαγμενας και μετα στο αλλο ακρο της Αττικης :shock:

Ελπιζω τουλαχιστον να ηταν αποδοτικο , ακομα και για τα παιδια εκεινα που δεν συμμετεχουν ενεργα.

Μια ερωτηση και απο εμενα.
Καθως υποψιαζομαι τους 6...λιτοδιαιτους που πηγαν για μακαροναδες και θαλασσινα μηπως μπορω να μαθω το τελικο υψος του λογαριασμου?
Οχι τιποτα αλλο αλλα επειδη ηθελα πολυ να ημουν παρων , τουλαχιστον να εχω και να χαρω για κατι που γλυτωσα :lol:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.955
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa