Hi End apories...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138
Απάντηση: Hi End apories...

Είσαι βιαστικός και δεν διαβάζεις προσεκτικά. Πρώτον, είπα αν είχα λεφτά για πέταμα, αλλά είναι δυνατό να πετάει κανείς τα λεφτά του - ειδικά για τέτοιες κακόγουστες αηδίες; Όσον αφορά το τσιτάτο, για επιδέξιους κώλους μιλάει, όχι για πλούσιους και κακόγουστους. Εκτός αυτού, μόνον ένας διεστραμμένος με πλούσιο κώλο θα μπορούσε να παρομοιάσει με μεταξωτό βρακί ένα χοντροκομμένο πικάπ, ένα πικάπ που όλα πάνω του είναι χοντρά, βαριά, και φτιασιδωμένα σαν μεσήλιξ πόρνη ογδόης διαλογής που πάσχει από γιγαντομαστία.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Μάλλον επρόκειτο γιά το δαίμονα του πληκτρολογίου...
Ή γιά κάλους θα μιλούσε ή γιά...καλούς:138:

Reaction score
4

Να για να μάθεις.....:138:

Bertha Butt & The Butt Sisters

[youtube]VlRXQEA0yj0[/youtube]

.....μούβ.....μούυυΒ.....

Reaction score
877
Καμιά Σουβερο_γυρίστρα με τον καρα_συμπιεσμένο της ήχο, όσο ακριβή και γυαλιστερή κι αν είναι και όσα βελτιωτικά upsampling-resampling-oversampling διαθέτει, δεν θα φθάσει ποτέ τον ήχο ενός κορυφαίου πικάπ...

Και όταν λέμε 'κορυφαίο' πικάπ βεβαίως ΔΕΝ εννοούμε sl1200 mkii...
Αυτά τα έχουμε εις διπλούν για να παίζουμε στις γάμοι και στα πανηγύρια...βεβαίως βεβαίως...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138

Μα, ακριβώς, το LP είναι συμπιεσμένο σε σχέση με άλλα μέσα...

Reaction score
59
Δεν ξέρω αν είναι συμπιεσμένο ή τί άλλο είναι. Ποσώς με ενδιαφέρει. Αυτό που ξέρω είναι ότι με φέρνει πιο κοντά στη ζωντανή ακουστική μουσική που ακούω σε μια αίθουσα συναυλιών και αυτό είναι το ζητούμενο.
Δυστυχώς οι περισσότεροι από εσάς δεν έχετε καν τέτοια εμπειρία και έχετε και άποψη για κάτι που δεν γνωρίζετε και επί πλέον χλευάζετε όσους έχουν διαφορετική άποψη, στηριζόμενοι σε μετρήσεις ή στην τεχνολολαγνία. Σας διαφεύγει η ουσία του πράγματος. Ακούμε με τα αφτιά και όχι με μετρήσεις. Λ.Σ.

Reaction score
10
Δεν ξέρω αν είναι συμπιεσμένο ή τί άλλο είναι. Ποσώς με ενδιαφέρει. Αυτό που ξέρω είναι ότι με φέρνει πιο κοντά στη ζωντανή ακουστική μουσική που ακούω σε μια αίθουσα συναυλιών και αυτό είναι το ζητούμενο.
Δυστυχώς οι περισσότεροι από εσάς δεν έχετε καν τέτοια εμπειρία και έχετε και άποψη για κάτι που δεν γνωρίζετε και επί πλέον χλευάζετε όσους έχουν διαφορετική άποψη, στηριζόμενοι σε μετρήσεις ή στην τεχνολολαγνία. Σας διαφεύγει η ουσία του πράγματος. Ακούμε με τα αφτιά και όχι με μετρήσεις. Λ.Σ.
Λουκά και εγώ έχω μεγάλη εμπειρία από Live αίθουσες σε όλη την Ευρώπη και πιστεύω ότι το CD και το HD με φέρνουν πιο κοντά στο αληθινό! Λέει κάτι αυτό?

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Re: Hi End apories...

Καμιά Σουβερο_γυρίστρα με τον καρα_συμπιεσμένο της ήχο, όσο ακριβή και γυαλιστερή κι αν είναι και όσα βελτιωτικά upsampling-resampling-oversampling διαθέτει, δεν θα φθάσει ποτέ τον ήχο ενός κορυφαίου πικάπ...
(...)βεβαίως βεβαίως...
[youtube]2TVooUHN7j4&feature=related[/youtube]

Εν τοιαύτη περιπτώσει λοιπόν,εφόσον υπάρχει τόση σιγουριά,δε θα υπήρχε λόγος να την επιβάλουμε με το στανιό στους υπόλοιπους.Θα ήταν θέμα χρόνου.Ουπς!(Catch-22):137:
Όπως θέμα χρόνου είναι να προκύψει και το ψηφιακό μέσο που θα στείλει το βινύλιο στον πάγκο χωρίς αμφιβολίες.

Reaction score
8

Λουκά και εγώ έχω μεγάλη εμπειρία από Live αίθουσες σε όλη την Ευρώπη και πιστεύω ότι το CD και το HD με φέρνουν πιο κοντά στο αληθινό! Λέει κάτι αυτό?
εγω εχω την μεγαλυτερη λαιβ εμπειρια απ ολους σας, γιατι εχω γυρισει ολα τα πανηγυρια στην Ελλαδα.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138
Απάντηση: Re: Hi End apories...

Και τα mp3?? Ξέχασες τα mp3!! :138:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138

Λοιπόν, άμα κάνουμε κανένα σεμιναριάκι για το πώς ριπάρουμε βινύλια και τους κάνουμε ψηφιακό μάστεριν, τί πικάπ θέτε να έχουμε για να έρθετε; Κουνιστό αδερφίστικο, πανηγυρτζίδικο ΜΚΙΙ ή καμιά χοντρόκωλη λόλα με πέντε βραχίονες;

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Hi End apories...

Λοιπόν, άμα κάνουμε κανένα σεμιναριάκι για το πώς ριπάρουμε βινύλια και τους κάνουμε ψηφιακό μάστεριν, τί πικάπ θέτε να έχουμε για να έρθετε; Κουνιστό αδερφίστικο, πανηγυρτζίδικο ΜΚΙΙ ή καμιά χοντρόκωλη λόλα με πέντε βραχίονες;
thorens td-125 vintage φετιχ απο τα νιατα μου.

Reaction score
3.580

Είναι λάθος να χρησιμοποιείς πενιχρά μέσα όπως πικάπ και βινύλια για μεταφέρεις μουσική σε ψηφιακή μορφή. Εχουν τόσο πολυ θόρυβο που πάνε χαμένα ακόμα και τα 16 bits.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.775

τη λόλα
τη λόλα

(τραγουδιστά τώρα)

απ'τη φωτιά πχιός θα τη βγάλει...
ο καμπόης πού'χει την βραχίονα μεγάλη...

(δε ταιριάζει, αλλά στη θυσία της ρίμας...):135::138::135:

Reaction score
4

Με τίποτα δεν συγκρίνεται !
Ειδικά αν ξέρεις τι κάνεις και έχεις καλό σοφτγουερ..;;;!!!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Grandmotherίστικο ανυπερθέτως:137:γιά τον γκρανμάστερ Jack the Ripper
http://www.undergroundhiphop.com/au...-J-Jack-The-Ripper-Def-Jam-Recordings&ID=6548
http://www.torrentreactor.net/find/vinyl-ripper
http://wareseeker.com/free-freeware-vinyl-rippers/

ή κάτι σαν αυτό

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.083
Members
38.527
Νεότερο μέλος
argiristheo