Hi-End AV Show 2013

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Η αναγραφόμενη τιμή του Mytek στο δελτίο τύπου είναι ακριβής,ή τοποθετημένη εκ παραδρομής;
παντως αυτο το DAC το MYTEK θα με ενδιέφερε να το ακουγα σπίτι.... Θα δω τον Χρηστο να τα πουμε...

Reaction score
512
...αστο παρεδρε....οι εποχες χιλτον και ελληνικου πανε.....οποιος προλαβε προλαβε
πλεον χωρις προβολια ηχεια -(συστηματα πολυκαναλα) πας μονο για αλλαγη αερα.......
αληθεια ποτε ηταν η στερνη φορα που ακουσαμε σοβαρο πολυκαναλο σε εκθεση ?........
File argi θα δω και θα σου πω αυριο γιατι ειμαι 2.1 ποολυ καιρο τωρα οπως και θα ειμαι
δεν βλεπω ταινιες ποτε και τα ηχεια μου ξηλωθηκαν απο την ριζα ειμαι τυπος που απο τον καφε μου το πρωι μεχρι το βραδυ που θα κοιμηθω τα μηχανηματα μου ειναι ανοιχτα σε μουσικη παντα

Reaction score
877
θα σας φερω κρασακια , κεκακια κ τσουρεκι Τερκενλης.
Οποιος προλαβει τον Κυριω ειδε...
όχι όποιος προλάβει... όχι όποιος προλάβει... ένα τσουρεκάκι από δω... ένα τσουρεκάκι από κει... ίση μεταχείριση...
από δω προτιμώ το λευκό με το κάστανο Γιάννη μας...:)

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
όχι όποιος προλάβει... όχι όποιος προλάβει... ένα τσουρεκάκι από δω... ένα τσουρεκάκι από κει... ίση μεταχείριση...
από δω προτιμώ το λευκό με το κάστανο Γιάννη μας...:)
Να περιμένεις την σειρά σου κύριε Μάνο.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.209
παλιοπαιδα, το πορτ μπαγκαζ ειναι ηδη γεματο, φουλαρουμε βενζινη κ στις 16,30 ξεκιναμε, αντε , θα φατε τσουρεκακι παλι...

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.209
καλα ρε παλιοπαιδα, ειμαστε που ειμαστε μονο 3 που θα εκπροσωπησουμε το μεγαλο καρτελ την Βορ. Ελλαδας, αντι να μας περιποιηθειτε, να μας εχετε στα ωπα ωπα, κοκκινα χαλια, τιμες, κ δοξα κλπ, εμεις θα σας περιποιηθουμε?

Σα δε ντρεπεστε λεω εγω...παλι εμεις θα σας βγαλουμε εξω να σας δειξουμε την Αθηνα? ντροπης πραγματα....

:D:D

Reaction score
140
καλα ρε παλιοπαιδα, ειμαστε που ειμαστε μονο 3 που θα εκπροσωπησουμε το μεγαλο καρτελ την Βορ. Ελλαδας, αντι να μας περιποιηθειτε, να μας εχετε στα ωπα ωπα, κοκκινα χαλια, τιμες, κ δοξα κλπ, εμεις θα σας περιποιηθουμε?

Σα δε ντρεπεστε λεω εγω...παλι εμεις θα σας βγαλουμε εξω να σας δειξουμε την Αθηνα? ντροπης πραγματα....

:D:D
ψιτ , Κυριακή θα κατέβω και εγώ :superman:

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521