Hi, my name is Costas Coyias...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.385
Πάντως μια λόξα την έχει:
http://www.simonyorke.com/

(Ναί,είναι ο ίδιος.....Ρε γαμώτο ο άνθρωπος μπορεί να είναι απ τις κορυφές σε αυτό που κάνει,αλλά ακούγοντας τον .....)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
κκ θωρώντας τον εαυτό σου σχετικό, ο έχων διαφορετική άποψη ή γούστα από τα δικά σου μόνο ασχετος θα μπορούσε να θεωρείται. Αυτό ήταν αναμενόμενο.
Αλήθεια εσύ πώς βγάζεις το ψωμί σου; Θα δουλεύεις σε κανένα φούρνο υποθέτω για να είσαι τόσο αντικειμενικός στις απόψεις σου και σχετικός ταυτόχρονα. Λ.Σ.
Λουκά δεν είναι όλα θέμα "άποψης" και "γούστου". Όταν μερικοί το αντιληφθούν αυτό, θα πάψουν να πετάνε την μία μπούρδα μετά την άλλη. Δυστυχώς ή ευτυχώς, μόνον οι έχοντες επαφή με μερικά τεχνολογικά θέματα αντιλαμβάνονται πλήρως αυτό που λέω. Επίσης, δεν νομίζω ότι μας ενδιαφέρει με ποιόν τρόπο ζει ο ΚΚ, όπως δεν μας ενδιαφέρει με ποιόν τρόπο ζεις εσύ ή ο καθένας που συμμετέχει στις συζητήσεις μας.

...

Reaction score
59
Κώστα αφτιά όσο και να προσπάθησες σε καμιά από τις εκδοχές σου δεν βρήκες το γιατί εγκαταστάθηκε στην Ισπανία ο άνθρωπος. Θα φταίει ότι απέχεις πολύ από την [αναλογική] πραγματικότητα. Λ.Σ.

Reaction score
59
Συμφωνω σε καποια απο αυτα που λετε ολοι εσεις (πολεμιοι του πικ-απ).
Αλλα μου αρεσει και εμενα πιο πολυ ο ηχος του πικ-απ απο το cd. Ελπιζω να εχω αυτο το δικαιωμα.
Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι προς τι αυτο το μισος και η προσπαθεια να υποβαθμισουμε ή ακομα και να ξεχασουμε το μεσο αυτο.
Και ειδικα απο την κατηγορια 'Αναλογικες Πηγες'.:118:
Μπουρδολογοι παντα θα υπαρχουν.
Πες τα, γιατί αυτό το μίσος και η προσπάθεια υποβάθμισης;
Μα οι άνθρωποι αυτοί όπως βλέπεις θα μπορούσαν [νομίζουν δηλαδή ότι με τις μπουδολογίες] να γελοιοποιήσουν ακόμα και τον πιο σπουδαίο άνθρωπο. Ούτε καν τον ξέρουν τον συγκεκριμένο. Τον κατατάσουν στη σαβούρα απλά γιατί σκέπτεται διαφορετικά από αυτούς. Αυτοί είναι το μέτρο, ο κανόνας. Φασισμός στο μεγαλείο του!!!
Φυσικά αυτή η αντιμετώπιση χαρακτηρίζει, καθρεφτίζει και κατατάσει τους ίδιους να μην πω πού. Λ.Σ.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.480
Απάντηση: Hi, my name is Costas Coyias...

Ααα, βέβαια! Όταν μας στριμώξουν στη γωνία, το ρίχνουμε στη διαφορετικότητα...

Reaction score
59
Λουκά ...δεν νομίζω ότι μας ενδιαφέρει με ποιόν τρόπο ζει ο ΚΚ, όπως δεν μας ενδιαφέρει με ποιόν τρόπο ζεις εσύ ή ο καθένας που συμμετέχει στις συζητήσεις μας.

...
Καλημέρα Νίκο το ίδιο ακριβώς υποστηρίζω και εγώ αλλά όταν θέλουμε να ρίξουμε τη λάσπη σε κάποιες περιπτώσεις μας ενδιαφέρει το "πώς βγάζει κάποιος το ψωμί του". Εδικά όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα.
Το έχω υποστεί και ο ίδιος πολλάκις και αναγκάζομαι να τονίζω ότι αντιπροσωπεύω και ψηφιακά.΄
Κρίνουμε τον York εκ του αποτελέσματος, ότι δηλαδή είναι υπέρ του αναλογικού γιατί κατασκευάζει πικάπ. Γιατί βγάζει το ψωμί του από αυτά. Αλήθεια ξέρετε εσείς όλοι που προσπαθείτε να τον γελοιοποιήσετε το πως το βγάζει και από πού;; Δεν νομίζω.
Συνήθως έρχεται στις εκθέσεις μας. Κάντε καμιά συνάντηση και κουβέντα. Λ.Σ.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Μα οι άνθρωποι αυτοί όπως βλέπεις θα μπορούσαν [νομίζουν δηλαδή ότι με τις μπουδολογίες] να γελοιοποιήσουν ακόμα και τον πιο σπουδαίο άνθρωπο. Ούτε καν τον ξέρουν τον συγκεκριμένο. Τον κατατάσουν στη σαβούρα απλά γιατί σκέπτεται διαφορετικά από αυτούς. Αυτοί είναι το μέτρο, ο κανόνας. Φασισμός στο μεγαλείο του!!!
Φυσικά αυτή η αντιμετώπιση χαρακτηρίζει, καθρεφτίζει και κατατάσει τους ίδιους να μην πω πού. Λ.Σ.
Από ότι φαίνεται δεν κατάλαβες καλά Λουκά...
Ο gr-g60 αναφέρεται στον Simon Yorke όταν λέει την λέξη μπουρδολογία. :126:

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Φασισμός στο μεγαλείο του!!!
Εγώ πάντως νομίζω ότι φασισμός είναι η προσπάθεια να επιβάλει κάποιος την γνώμη του με επιχειρήματα του τύπου: "εγώ ξέρω γατί έχω εμπειρία", προβάλλοντας την άποψή του ώς θέσφατο, παρόλο που είναι εντελώς υποκειμενική. Μου θυμίζει τον Χίτλερ. Από πότε η επιστημονική, ορθολογιστική και άρα αντικειμενική προσέγγιση των θεμάτων (διότι δεν εξαρτάται από ... απόψεις), σε αυτή τη ζωή είναι φασισμός;

...

Reaction score
59
Νικο φασισμός σε προσωπικό επίπεδο είναι η προσβολή, ο εξευτελισμός, η υποβάθμιση και ο εκμηδενισμός της προσωπικότητας του ατόμου. Βλέπε στρατοπεδα συγκέντρωσης Χίτλερ.
Η ανταλλαγή και κατάθεση απόψεων σε ένα διάλογο και η αντιπαράθεση στην χλευάζουσα τυχόν ασχετοσύνη, του αντίθετου δηλαδή της εμπερίας και της γνώσης έχει άλλη ονομασία. Λ.Σ.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Νικο φασισμός σε προσωπικό επίπεδο είναι η προσβολή, ο εξευτελισμός, η υποβάθμιση και ο εκμηδενισμός της προσωπικότητας του ατόμου. Βλέπε στρατοπεδα συγκέντρωσης Χίτλερ.
Η ανταλλαγή και κατάθεση απόψεων σε ένα διάλογο και η αντιπαράθεση στην χλευάζουσα τυχόν ασχετοσύνη, του αντίθετου δηλαδή της εμπερίας και της γνώσης έχει άλλη ονομασία. Λ.Σ.
Η αναχρονιστική λογική και ιδίως η εμμονή του άσχετου στο ότι η εμπειρία του μπορεί να υποκαταστήσει την εξειδικευμένη γνώση, (συνώνυμο του ξερολισμού), αλλά και η αξίωση παραίτησης του δικαιώματος στην αμφισβήτηση από τον πραγματικό γνώστη, πως λέγεται; Άσε το ξέρω... 400 χρόνια τουρκικός ζυγός.

...

Reaction score
59
Ξαναδιαβάστε τα όσα λέει ο York και ακούστε με προσοχή. Ελπίζω τα αγγλικά σας να είναι καλά.
Τί λέει;
Ο μουσική μας ιστορία έχει βασικά ηχογραφηθεί [καταγραφεί] αναλογικά. Υπάρχουν δισεκατομύρια δίσκων σε όλο τον κόσμο....
Η μουσική είναι για τις αισθήσεις μας για την καρδιά μας για την ψυχή μας και όχι μια πνευματική εξάσκηση.
Το αναλογικό μπορεί και αγγίζει την ψυχή μας, ενώ το ψηφιακό δεν μπορεί.

Αυτό το τελευταίο το έχουν πει και άλλοι σπουδαίοι καλλιτέχνες όπως ο Neil Young, η σοπράνο Elizabeth Schwarzkoff για να ανφέρω μόνο δύο ονόματα. Λ.Σ.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Το αναλογικό μπορεί και αγγίζει την ψυχή μας, ενώ το ψηφιακό δεν μπορεί. Αυτό το τελευταίο το έχουν πει και άλλοι σπουδαίοι καλλιτέχνες όπως ο Neil Young, η σοπράνο Elizabeth Schwarzkoff για να ανφέρω μόνο δύο ονόματα. Λ.Σ.
Και τι έγινε, άλλοι "σπουδαίοι" έχουν πει το ακριβώς αντίθετο. Την δική μου ψυχή πάντως Λουκά, δεν την αγγίζει ούτε το αναλογικό ούτε το ψηφιακό. Η μουσική την αγγίζει.

...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.480
Απάντηση: Re: Hi, my name is Costas Coyias...

Ξαναδιαβάστε τα όσα λέει ο York και ακούστε με προσοχή. Ελπίζω τα αγγλικά σας να είναι καλά.
Τί λέει;
Ο μουσική μας ιστορία έχει βασικά ηχογραφηθεί [καταγραφεί] αναλογικά. Υπάρχουν δισεκατομύρια δίσκων σε όλο τον κόσμο....
...
Ναι, το ξέχασα, είναι και ανιστόρητος. Ανιστόρητος!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.480

Η μουσική είναι για τις αισθήσεις μας για την καρδιά μας για την ψυχή μας και όχι μια πνευματική εξάσκηση.
Το αναλογικό μπορεί και αγγίζει την ψυχή μας, ενώ το ψηφιακό δεν μπορεί...
... και μετά τραβάνε τα μαλλιά τους οι ψυχίατροι. Αυτό στο χωριό μου το λένε της ψ@λής μου ο χαβάς.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.053

Κώστα αφτιά όσο και να προσπάθησες σε καμιά από τις εκδοχές σου δεν βρήκες το γιατί εγκαταστάθηκε στην Ισπανία ο άνθρωπος. Θα φταίει ότι απέχεις πολύ από την [αναλογική] πραγματικότητα. Λ.Σ.
Σωστά. Θα φταίει το ψηφιακό αποσμητικό χώρου που χρησιμοποιώ :137::137::137:

Και η ψηφιακή τηλεόραση που πήρα. Μέγα σφάλμα....

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.053

... Τον κατατάσουν στη σαβούρα απλά γιατί σκέπτεται διαφορετικά από αυτούς....
Όχι Λουκ. Στην ψηφιακή πραγματικότητα που ζούμε, οι εν λόγω μπουρδολόγοι δε κατατάσσονται στη σαβούρα. Οι πιο πολλοί ζουν ψηφιακά ανάμεσά μας και περνάν μέλι.

Οι επισήμως διεγνωσμένοι περνούν την ώρα τους σε ψηφιακά ιδρύματα για να έχουν όση περισσότερη ψηφιακή βοήθεια γίνεται, από ψηφιακούς επιστήμονες ιατρούς, γνωστούς ως ψυχίατρους.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.053

Κρίνουμε τον York εκ του αποτελέσματος, ότι δηλαδή είναι υπέρ του αναλογικού γιατί κατασκευάζει πικάπ. Γιατί βγάζει το ψωμί του από αυτά.
Όχι. Δε τον κρίνουμε γιατί κατασκευάζει πικάπ. Γιατί λέει μπούρδες.

Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Τα πικαπ του μπορεί να είναι θαυμάσια. Ξέρεις πόσοι πχ ημί-τρελοι ή εντελώς τρελοί έχουν εκπληκτικά χαρίσματα σε διάφορες κατασκευές ή ακόμα και στην τέχνη?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.053

φασισμός σε προσωπικό επίπεδο είναι η προσβολή, ο εξευτελισμός, η υποβάθμιση και ο εκμηδενισμός της προσωπικότητας του ατόμου.
αυτά τα λέει ο μπαμπινιώτης?

Γιατί άλλα ξέρω. πχ: "Ο φασισμός είναι πολιτική ιδεολογία και μαζικό κίνημα που έχει ως στόχο να θέσει το έθνος, το οποίο ορίζει βάσει αποκλειστικών βιολογικών, πολιτισμικών ή/και ιστορικών συνθηκών, υπεράνω κάθε άλλης αξίας και να δημιουργήσει μια κινητοποιημένη εθνική κοινότητα.[1]
Ο όρος φασισμός προέρχεται από την ιταλική λέξη fascio (φάσκιο) που με τη σειρά της ετυμολογείται από το λατινικό «fasces» (φασκές) και σημαίνει «ράβδοι δεμένες μαζί με έναν πέλεκυ
»."

από http://el.wikipedia.org/wiki/Φασισμός

τες πα, αν κάνω λάθος, διορθώστε με, στους ορισμούς δε τα πάω καλά και η βικιπέδια δε ξέρει τι λέει....

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.053

Τί λέει;
...
Το αναλογικό μπορεί και αγγίζει την ψυχή μας, ενώ το ψηφιακό δεν μπορεί.

Αυτό το τελευταίο το έχουν πει και άλλοι σπουδαίοι καλλιτέχνες όπως ο Neil Young, η σοπράνο Elizabeth Schwarzkoff για να ανφέρω μόνο δύο ονόματα. Λ.Σ.
Ασυναρτησίες του κερατά.

Θεοποιεί το αναλογικό μέσο, πέφτοντας στο ίδιο σφάλμα με σχεδόν όλους τους φανατικούς "αναλογικούς".

Ο άνθρωπος που η μουσική αγγίζει την ψυχή του δεν ενδιαφέρεται για το μέσο αγαπητέ, το βινύλιο ή το CD το συμπεριφέρεται σα σκουπίδι, το πετά από δω κι απο κει, δε του δίνει καμιά σημασία, απλά ακούει τη μουσική του.

Τουλάχιστον τέτοιες - ανάλογες ανοησίες δεν άκουσες από κανέναν "ψηφιακό" από δω μέσα, κανείς δεν είπε πως το ψηφιακό αγγίζει την ψυχή του ενώ το αναλογικό όχι. Αυτό είναι δείγμα υγείας του "ψηφιακού" πληθυσμού.

Επίσης, ανάλογες ανοησίες δεν άκουσες από κανέναν μουσικόφιλο που ακούει μουσική από οποιοδήποτε μέσο (πάρα πολλοί εδώ μέσα χρησιμοποιούν και αναλογικές και ψηφιακές πηγές) και σε οποιοδήποτε ηχοσύστημα.

Στην τελική όμως, το ότι καυτηριάζουμε με μπόλικη δόση χιούμορ τις κοτσάνες ενός τσαρλατάνου, πάλι σε μάχη αναλογικού - ψηφιακού την πας, γιατί άραγε?

Reaction score
0
Συγνωμη αλλα δεν με καταλαβατε κ.Στεφανιδη.
Μπουρδολογο θεωρω τον κ. York.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.161
Members
38.418
Νεότερο μέλος
fr3q_