Hi, my name is Costas Coyias...

Reaction score
8
Ρε γαμωτο

Ηθελα να ξερα, πριν βγουν τα Cd τι διαολο κανατε. Δεν ακουγατε μουσικουλα; Απο που την ακουγατε; Απο κατι σκατο κασσετοφωνα και κατι κολοπικαπ.

Τωρα ξαφνικα γιναμαι ολοι λατρεις του ψηφιακου ηχου, αλλοιμονο αν δεν γινομασταν, οι εταιριες τι θα πουλαγαν;

Εκεινο που δεν μπορω να καταλαβω, και δεν θα μπορεσω ποτε μου ειναι γιατι τα διαφορετικα γουστα καποιου θα πρεπει απαραιτητα να ειναι ασχετοσυνη για τον αλλον.

Και που ειναι το λαθος και η αρλουμπα, οταν λεει οτι : η μουσική μας ιστορία έχει βασικά ηχογραφηθεί αναλογικά. Δεν ειναι ετσι;

Στο κατω κατω ο ανθρωπος στο βιντεο τις θεσεις του κατεθετε. For me, ελεγε. Δικες του θεσεις ειναι και νομιζω οτι πρεπει να ειναι σεβαστες.

Αν εχουμε διαφορετικη αποψη, πολυ καλα κανουμε και την εχουμε. Την φυλαμε σαν κορη οφθαλμου για να μπορουμε να αντικρουουμε τον εχοντα αντιθετη αποψη χωρις ομως να τον ξεφτιλιζουμε.

Β.Β

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.299
Απάντηση: Hi, my name is Costas Coyias...

Ρε γαμωτο

Ηθελα να ξερα, πριν βγουν τα Cd τι διαολο κανατε. Δεν ακουγατε μουσικουλα; Απο που την ακουγατε; Απο κατι σκατο κασσετοφωνα και κατι κολοπικαπ.
Αφού ξέρεις ρε, τι ρωτάς πανάθεμά σε? :142::142:
Και ακόμα το ίδιο κάνουν πολλοί εδώ μέσα. Αλλά αυτό δεν έχει καμιά σχέση.

Μα δε τον ξεφτιλίζουμε εμείς, ξεφτιλίζεται μόνος του όταν λέει πως φτιάχνει πικαπ για να βγάζει την κρυμμένη μουσική. Μα είναι λόγος αυτός να κάνεις πικάπ? Και CD να έκανε, πάλι την κρυμμένη μουσική στον ασημένιο δίσκο θα έβγαζε. Δε ξέρω αν με εννόησες...

Προφανώς έχει δίκιο στο σημείο που λέει πως όλη η μουσική (από μια εποχή και πριν) είναι ηχογραφημένη σε αναλογικά μέσα, αφού δεν υπήρχε κάτι άλλο. Ε, και? Ποιός μωρέ δε το ξέρει αυτό ή ποιός δεν άκουγε κασέτες και βινύλια πριν 25 χρόνια αφού δεν υπήρχε κάτι άλλο? Το ότι λέει κάτι αυταπόδεικτο δεν καλύπτει μια βαλίτσα κοτσάνες που αμόλησε πιο πριν...

Σε αυτή την ιστορία αν κατάλαβες καλά δεν τα βάζει κανείς με τη "διαφορετική άποψη", τα βάζουν (όσοι τα βάζουν) με την απύθμενη κοτσανολογία.

Γιατί είναι κοτσάνα αγαπητέ μου να υποστηρίζεις πως φτιάχνεις πικάπ για να βγαίνει η κρυμμένη μουσική που επειδή είναι αναλογική, ζωντανεύει. Έλεος... Φτιάχνεις που φτιάχνεις πικάπ, βρες καμιά καλύτερη δικαιολογία.

Εγώ πχ θα τον χαιρόμουν αν έλεγε πως φτιάχνει όσο καλύτερο πικάπ μπορεί να φτιαχτεί με τα υπάρχοντα τεχνικά μέσα αλλά ταυτόχρονα δίνοντας και την πρέπουσα σημασία στην αισθητική του μηχανήματος, ώστε ο μουσικόφιλος που διαθέτει σημαντική μουσική σε βινύλια ή και αυτός που τώρα ξεκινάει να ασχολείται με βινύλια διότι απλά λατρεύει την επαφή με το βινύλιο και γουστάρει την όλη διαδικασία, να έχει ένα εξαίσιο αισθητικά και λειτουργικά πικαπ που ταυτόχρονα παίζει και κορυφαία.

Επίσης δε θα είχα καμιά απολύτως διαφωνία να υποστηρίζει αυτός ή και οποιοσδήποτε άλλος πως προσωπικά του αρέσει πιο πολύ ο ήχος όπως βγαίνει από το πικάπ για λόγους συναισθηματικούς ή προσωπικούς, με το οποιοδήποτε ηχοσύστημα και σε οποιοδήποτε χώρο, αλλά οι ανόητες αφοριστικές και απόλυτες δηλώσεις του συγκεκριμένου, έστω κι αν αποτελούν συναισθηματικές εκφράσεις της εμμονής του, όταν μπερδεύονται με τεχνικά στοιχεία κβαντισμού και συμπίεσης της καθημερινής ψηφιακής ζωής και άλλες αερολογίες, προσθέτοντας πως οτιδήποτε ψηφιακό δεν είναι μουσική - δεν ευχαριστεί - δεν - δεν - δεν,..., ε, είναι προφανές πως πάει γυρεύοντας...

Reaction score
59
Και τι έγινε, άλλοι "σπουδαίοι" έχουν πει το ακριβώς αντίθετο. Την δική μου ψυχή πάντως Λουκά, δεν την αγγίζει ούτε το αναλογικό ούτε το ψηφιακό. Η μουσική την αγγίζει.

...
Μπράβο σωστό το τελευταίο αλλά όταν το ακούς από downloaded, γιατί δεν σε κόβω για ακουστική ζωντανή μουσική την οποία προτιμώ και βάζω πάνω από όλα. Λ.Σ.

Reaction score
59
Και τι έγινε, άλλοι "σπουδαίοι" έχουν πει το ακριβώς αντίθετο. Την δική μου ψυχή πάντως Λουκά, δεν την αγγίζει ούτε το αναλογικό ούτε το ψηφιακό. Η μουσική την αγγίζει.

...
Ναι Νίκο το είπαν και κάποιοι άλλοι σπουδαίοι σαν τον 'έμπορα' τον Καραγιάννη που μετά το παραδέχτηκε *το λάθος του* ο καημένος!!! Λ.Σ.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Αυτό γιατί αφορά τη συζήτησή μας;
Σαν εκείνο το φίλο που έχω που υποστηρίζει τον Άρη στο μπάσκετ κι αν του πεις οτιδήποτε για την απόδοση της ομάδας του σε κάποιο ματς σου απαντάει "τώρα μας τι λέτε αλλά όλοι κάποτε ήταν Άρης" (εννοώντας εποχές Γκάλη).
Κλάιν Μάιν by the baseline, που λένε. :142:

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Re: Hi, my name is Costas Coyias...

Ασυναρτησίες του κερατά.

[ 1] Ο άνθρωπος που η μουσική αγγίζει την ψυχή του δεν ενδιαφέρεται για το μέσο αγαπητέ, το βινύλιο ή το CD το συμπεριφέρεται σα σκουπίδι, το πετά από δω κι απο κει, δε του δίνει καμιά σημασία, απλά ακούει τη μουσική του.

[2]Τουλάχιστον τέτοιες - ανάλογες ανοησίες δεν άκουσες από κανέναν "ψηφιακό" από δω μέσα, κανείς δεν είπε πως το ψηφιακό αγγίζει την ψυχή του ενώ το αναλογικό όχι. Αυτό είναι δείγμα υγείας του "ψηφιακού" πληθυσμού.
[1] Μου δ'ίνεις την εντύπωση ότι είσαι μανιακός των ακουστικών συναυλιών. Θα είσαι στο Μέγαρο Θεσ. στις 19; Φοβερή συναυλία με την Οχηστρα της Στουτγκάρδης.
[2] Πώς να ακούσεις "τέτοιες αναλογικές ανοησίες" από τους ΄ψηφιακούς' του κλαμπ "πως το ψηφιακό αγγίζει την ψυχή" τους; Είναι δυνατόν!! Μακαρι να ήταν έτσι. Εσάς, από όσο μπορώ να κρίνω, δεν σας αγγίζει ούτε το ζωντανό ακουστικό, γιαυτό και δεν ασχολείστε με αυτό και έτσι αφήσατε τον πρόεδρο μόνο του να το μονοπωλεί. Τη βρίσκεται με τα downloads. Έτσι δηλώνετε. Λ.Σ.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Hi, my name is Costas Coyias...

....
Αλλα μου αρεσει και εμενα πιο πολυ ο ηχος του πικ-απ απο το cd. Ελπιζω να εχω αυτο το δικαιωμα.
.....
...
.....οι υπόλοιποι έχουν το δικαίωμα, να μην τους αρέσει και να το λένε δημόσια :121: ;

Reaction score
0
αν μπορω να προσθεσω κι εγω τα ... δυό μου σεντς.
Τον κυριο του βιντεο μονο ακουστα τον ειχα και ειναι αληθεια πως εχει καπως περιεργη δομη στη σκεψη του...

Περι αναλογικου και ψηφιακου, να αναφερω ενα προσωπικο ινσταντανέ που μου εκανε εντυπωση. Προσφατα αγορασα ενα εισαγωγικο μοντελο cd player γνωστης εταιριας και πεταξα το dvd player με το οποιο ακουγα τα δισκακια μου. Η διαφορα ηταν τοσο μεγαλη, και καπου και σοκαριστικη, που ξυπνησε απο βαθια μεσα στο κεφαλι μου μια ακουστικη μνημη των μουσικων που ακουγαμε στο γυμνασιο/λυκειο στα σπιτια φιλων, και οι μουσικες αυτες εβγαιναν απο βινυλιο.
Το οτι η καλη(τερη) αναπαραγωγη εν ετη 2009 μου θυμισε ακουσματα 15-20 ετων, για μενα σημαινει αυτο που σημαινει.

Και δεν εχω ουτε μισο βινυλιο στο σπιτι, παρα μονο 1000+ αυθεντικα CDs....

Για μενα, η καλη μουσικη θα σ'αγγιζει σε καθε επιπεδο πιστοτητας. Η υψηλη πιστοτητα θα κανει τα ωραια πραγματα πιο ωραια, και τα μετρια πιο ενδιαφεροντα.

Reaction score
59
Κώσταφτιά δεν λέει καμία ασυναρτησία ο York, γιατί τον αδικείς; Υπερβάλλεις!! Προσπάθησε να καταλάβεις τί ακριβώς λέει, αν θελεις. .Λ.Σ.

Reaction score
2
Κώσταφτιά δεν λέει καμία ασυναρτησία ο York, γιατί τον αδικείς; Υπερβάλλεις!! Προσπάθησε να καταλάβεις τί ακριβώς λέει, αν θελεις. .Λ.Σ.
Είσαι τεχνοκράτης,και το εννοώ.Έστω ότι δεν είχες ασχοληθεί ποτέ με βινύλιο.Και πήγαινες σε κάποιο μαγαζί να αγοράσεις ένα καλό πικάπ.Και ο πωλητής αντί να σου πει τεχνικά επιχειρήματα σου αράδιαζε όλα αυτά περί πολιτισμού και ιστορίας πες μου ειλικρινά τι θα σκεφτόσουν?

Γιατί εγώ που με βινύλιο δεν έχω καμία σχέση θα έλεγα ευχαριστώ πολύ και θα έφευγα.

Reaction score
59
Είσαι τεχνοκράτης,και το εννοώ.Έστω ότι δεν είχες ασχοληθεί ποτέ με βινύλιο.Και πήγαινες σε κάποιο μαγαζί να αγοράσεις ένα καλό πικάπ.Και ο πωλητής αντί να σου πει τεχνικά επιχειρήματα σου αράδιαζε όλα αυτά περί πολιτισμού και ιστορίας πες μου ειλικρινά τι θα σκεφτόσουν?

Γιατί εγώ που με βινύλιο δεν έχω καμία σχέση θα έλεγα ευχαριστώ πολύ και θα έφευγα.
Ο York αυτό που κάνει είναι να τονίζει την ύπαρξη, σήμερα, στην ψηφιακή εποχή, του πικάπ και για πιο λόγο φτιάχνει πικάπ. Ακριβώς μας πληροφορεί ότι μεγάλο μέρος του μουσικού πολιτισμού μας έχει καταγραφή αναλογικά και ότι υπάρχουν δισεκατομύρια δίσκοι.
Σε μια τέτοια εποχή όπου ετοιμάστηκε από τα πρίν το έδαφος για την έλευση του νέου μέσου με τέλειο ήχο και την επιβολή του με φασιστικότητο τρόπο είναι λογικότατο κάποιος πωλητής ή διαφημιστής του πικάπ να μου μιλήσει για όλα αυτά όπως ο York.
Αν φυσικά είμαι ΤΟΣΟ πολύ αποφσισμένος για το πικάπ τότε θα μπορούσα να το θεωρήσω ως υπερβολή. Και φυσικά θα μου μιλήσει κάποιος και για τα χαρακτηριστικά του. Λ.Σ.

Reaction score
8
Αυτό γιατί αφορά τη συζήτησή μας;
Σαν εκείνο το φίλο που έχω που υποστηρίζει τον Άρη στο μπάσκετ κι αν του πεις οτιδήποτε για την απόδοση της ομάδας του σε κάποιο ματς σου απαντάει "τώρα μας τι λέτε αλλά όλοι κάποτε ήταν Άρης" (εννοώντας εποχές Γκάλη).
Κλάιν Μάιν by the baseline, που λένε. :142:

Εαν θα ειχες καποιες εμπειριες απο αναλογικο ηχο, θα μπορουσαμε να μιλησουμε.

Λογω του νεαρου της ηλικιας σου ομως, δεν εχεις και εισαι απολυτα δικαιολογημενος να λες οτι θες.

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Hi, my name is Costas Coyias...

Αφού ξέρεις ρε, τι ρωτάς πανάθεμά σε? :142::142:
Και ακόμα το ίδιο κάνουν πολλοί εδώ μέσα. Αλλά αυτό δεν έχει καμιά σχέση.

Μα δε τον ξεφτιλίζουμε εμείς, ξεφτιλίζεται μόνος του όταν λέει πως φτιάχνει πικαπ για να βγάζει την κρυμμένη μουσική. Μα είναι λόγος αυτός να κάνεις πικάπ? Και CD να έκανε, πάλι την κρυμμένη μουσική στον ασημένιο δίσκο θα έβγαζε. Δε ξέρω αν με εννόησες...

Προφανώς έχει δίκιο στο σημείο που λέει πως όλη η μουσική (από μια εποχή και πριν) είναι ηχογραφημένη σε αναλογικά μέσα, αφού δεν υπήρχε κάτι άλλο. Ε, και? Ποιός μωρέ δε το ξέρει αυτό ή ποιός δεν άκουγε κασέτες και βινύλια πριν 25 χρόνια αφού δεν υπήρχε κάτι άλλο? Το ότι λέει κάτι αυταπόδεικτο δεν καλύπτει μια βαλίτσα κοτσάνες που αμόλησε πιο πριν...

Σε αυτή την ιστορία αν κατάλαβες καλά δεν τα βάζει κανείς με τη "διαφορετική άποψη", τα βάζουν (όσοι τα βάζουν) με την απύθμενη κοτσανολογία.

Γιατί είναι κοτσάνα αγαπητέ μου να υποστηρίζεις πως φτιάχνεις πικάπ για να βγαίνει η κρυμμένη μουσική που επειδή είναι αναλογική, ζωντανεύει. Έλεος... Φτιάχνεις που φτιάχνεις πικάπ, βρες καμιά καλύτερη δικαιολογία.

Εγώ πχ θα τον χαιρόμουν αν έλεγε πως φτιάχνει όσο καλύτερο πικάπ μπορεί να φτιαχτεί με τα υπάρχοντα τεχνικά μέσα αλλά ταυτόχρονα δίνοντας και την πρέπουσα σημασία στην αισθητική του μηχανήματος, ώστε ο μουσικόφιλος που διαθέτει σημαντική μουσική σε βινύλια ή και αυτός που τώρα ξεκινάει να ασχολείται με βινύλια διότι απλά λατρεύει την επαφή με το βινύλιο και γουστάρει την όλη διαδικασία, να έχει ένα εξαίσιο αισθητικά και λειτουργικά πικαπ που ταυτόχρονα παίζει και κορυφαία.

Επίσης δε θα είχα καμιά απολύτως διαφωνία να υποστηρίζει αυτός ή και οποιοσδήποτε άλλος πως προσωπικά του αρέσει πιο πολύ ο ήχος όπως βγαίνει από το πικάπ για λόγους συναισθηματικούς ή προσωπικούς, με το οποιοδήποτε ηχοσύστημα και σε οποιοδήποτε χώρο, αλλά οι ανόητες αφοριστικές και απόλυτες δηλώσεις του συγκεκριμένου, έστω κι αν αποτελούν συναισθηματικές εκφράσεις της εμμονής του, όταν μπερδεύονται με τεχνικά στοιχεία κβαντισμού και συμπίεσης της καθημερινής ψηφιακής ζωής και άλλες αερολογίες, προσθέτοντας πως οτιδήποτε ψηφιακό δεν είναι μουσική - δεν ευχαριστεί - δεν - δεν - δεν,..., ε, είναι προφανές πως πάει γυρεύοντας...
Βρε Κωστα, πιθανον ο ανθρωπος να εννοει ακριβως αυτα που λες εσυ, με αλλα λογια. Γιατι πρεπει να τον κραμασουμε. Γιατι ειναι ασχετος. Στα φιναλε, φτιαχνει καποια πικαπ (για χ λογους). Γιατι δεν προσπαθουμε να τα φτιαξουμε και εμεις; Πολυ πιθανον, να ζει και απο αυτο. Γιατι τοση εμπαθεια.

Εν παση περιπτωση ομως, ειναι, νομιζω, δικαωμα του να εκφραζει ελευθερα αυτο που πιστευει.

Ο Βολταιρος ελεγε : Διαφωνω ριζικα με αυτα που λες, αλλα θα παλεψω μεχρι θανατου, για να εχεις το δικαιωμα να τα λες.

Reaction score
1.844

Δεν μπορώ να κάνω QUOTE όλα τα σημεία που θέλω να αναφερθώ, γι' αυτό συνεχίζω, όσο μπορώ συνεπτυγμένα.

Δικαίωμα στη μουσική έχουν όλοι με όλους τους τρόπους. Όσο με αφορά, αλλά και έχω καταλάβει για άλλους, δεν γίνεται προσπάθεια να αφαιρεθεί κανένα δικαίωμα επιλογής. Αυτό που γίνεται είναι να αναφέρονται διάφορα αναντίρρητα τεχνικά στοιχεία, περί της υπεροχής σε μουσική πληροφορία των κομματιών που ηχογραφήθηκαν και αποτυπώθηκαν εξ αρχής σε HD. Όχι αυτών που πλασσάρονται σαν HD, ενώ γίνονται μετάφραση από master της πλακός, ή, ακόμα χειρότερα από δίσκους βινυλίου.
Ο μεσιέ Σάιμον είναι εντελώς ύποπτος, γιατί χρησιμοποιεί συναισθηματική φόρτιση για να πουλήσει συσκευή κόστους 2-3 χιλιάδων (καλούπια φτιάχνω και ξέρω καλά από μηχανουργείο) σε τιμή πολυτελούς αυτοκινήτου. Αυτό λέγεται αγκιτάτσια και έχω την υποχρέωση να το καταδικάσω απερίφραστα. :606:
Πριν βγουν οι υποβοηθήσεις στα αυτοκίνητα, σφίγγαμε τα μπράτσα μας στα τιμόνια για να τα ξεπαρκάρουμε. Και τα πόδια μας στα φρένα για να τα σταματήσουμε. Σήμερα όλα αυτά έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Ίσως γιατί εκεί δεν υπάρχουν κάποιοι νοσταλγοί, που χρησιμοποιούν ατεκμηρίωτη τεχνικά φρασεολογία για να στηρίξουν τα ξεπερασμένα. Ίσως πάλι. γιατί δεν πιάνει πια, λόγω της απουσίας συναισθήματικής φόρτισης. Το ίδιο έπρεπε να ισχύει και για το αναλογικό μέρος του ήχου. Είναι παρελθόν, ξεπερασμένο τεχνικά, και το χειρότερο, εξόχως ακριβό.
Όσοι θέλουν, κάνουν το βήμα παρακάτω. Όσοι πάλι όχι, μπορούν να μείνουν στο παρελθόν. Αλλά κανείς δεν μπορεί να παραθέσει τεχνικά στοιχεία περί της δήθεν ανωτερότητας. Μόνο συναισθηματικές απόψεις χωρίς τεκμηρίωση, χωρίς παράθεση κάποιου αποδεικτικού στοιχείου. :126:

Αν άφησα κενά, ακούω ...

Reaction score
8

Τωρα παντως εγω εχω σχηματισει μια αποψη για οσους ακουνε μονο μουσικη απο σιντι, αλλα και για οσους ακουνε μονο απο βινυλιο, αλλα και για οσους δεν ακουνε νταουνλοαντς η για αυτους που την εχουν δει παθιασμενα εναντιον του ενος μεσου η του αλλου, να μην πω την νεοελληνικη λεξη που μου ερχεται στο μυαλο. Απλα ολοι εχετε ξεχασει να απολαμβανετε μουσικη. Βαλτε καμμια λαμπα στην ζωη σας, μπας και σας γεννηθει κανα συναισθημα και παρατειστε την γυναικα σας, μπας και ερωτευτειτε καμμια γκομενα.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Απλα ολοι εχετε ξεχασει να απολαμβανετε μουσικη. Βαλτε καμμια λαμπα στην ζωη σας, μπας και σας γεννηθει κανα συναισθημα και παρατειστε την γυναικα σας, μπας και ερωτευτειτε καμμια γκομενα.[/QUOTE]
Βρε Θανασαρα εγω εβαλα λαμπες στο cd και στην προενισχυση αλλα απο γκομενα τιποτα βρε φιλε...........

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Εαν θα ειχες καποιες εμπειριες απο αναλογικο ηχο, θα μπορουσαμε να μιλησουμε.

Λογω του νεαρου της ηλικιας σου ομως, δεν εχεις και εισαι απολυτα δικαιολογημενος να λες οτι θες.
Εξακολουθώ να μην μπορώ να ακολουθήσω τον ειρμό της σκέψεώς σας. Η ηλικία μου και οι εμπειρίες μου από αναλογικό ήχο που κολλάνε στην παραπάνω επισήμανσή;

1) Δεν χρειάζεται να είσαι μεγάλος σε ηλικία για να μπορείς να διακρίνεις την ύπαρξη λογικής αλληλουχίας σε επιχειρήματα και γενικώς στη συζήτηση - ή την έλλειψη αυτής. Όχι μόνο αυτό αλλά, καθώς φαίνεται, η ηλικία δεν σου εξασφαλίζει τα παραπάνω.

2) Ακόμη κι αν θεωρήσουμε ότι, για κάποιο ανεξήγητο λόγο, απαραίτητη προϋπόθεση ώστε να μπορεί να διακρίνει κάποιος λογική (εκεί που δεν υπάρχει) είναι η εμπειρία από αναλογικό ήχο, να αναφέρω ότι πέρασα το μεγαλύτερο μέρος της προεφηβικής και εφηβικής μου ηλικίας με κασετόφωνα, είτε γιατί το cd δεν ήταν διαδεδομένο είτε γιατί, αργότερα, το χαρτζιλίκι ήταν περιορισμένο και τα αντιγραφικά cd ακριβά. Δεν πάει καιρός που πέταξα μία σακούλα σκουπιδιών γεμάτη κασέτες.

3) Αν ξεμείνω από επιχειρήματα να μου θυμήσετε να χρησιμοποιήσω το αντίστοιχα αβάσιμο επιχείρημα ότι δεν μπορείτε να διακρίνεται την αξία και την ανωτερότητα του ψηφιακού γιατί δεν παίζατε με υπολογιστές από τα έξι σας χρόνια όπως εγώ ή ότι λόγω ηλικίας είναι λογικό να βλέπετε με νοσταλγία οτιδήποτε ανήκει στο παρελθόν, δεν είστε αντικειμενικός κριτής και άρα η γνώμη σας δεν μετράει. :121:

Αυτά γιατί νομίζω ότι συζητάμε την τεχνική πλευρά του πράγματος. Αν συζητάμε φιλολογικά για το ποιο μέσο μας θυμίζει περισσότερο τα παιδικά μας χρόνια ή τον πατέρα μας ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, πάω πάσο.

Βρε Θανασαρα εγω εβαλα λαμπες στο cd και στην προενισχυση αλλα απο γκομενα τιποτα βρε φιλε...........
:143:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.793
Απάντηση: Re: Hi, my name is Costas Coyias...

...

Και που ειναι το λαθος και η αρλουμπα, οταν λεει οτι : η μουσική μας ιστορία έχει βασικά ηχογραφηθεί αναλογικά. Δεν ειναι ετσι;

...
Όχι, ΔΕΝ είναι έτσι, πώς να το κάνουμε δηλαδή! Ε, δεν είναι έτσι!

Reaction score
8

εισαι νεος στην λαμπα ρε, γι αυτο οι λαμπατες γκομενες δεν σου εχουν εμπιστοσυνη.

Θα σε φτιαξει ο φιλος σου ο Πατρινος, που οι γυναικες απο το χωριο μας φημιζοντε

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Hi, my name is Costas Coyias...

Ο μεσιέ Σάιμον είναι εντελώς ύποπτος, γιατί χρησιμοποιεί συναισθηματική φόρτιση για να πουλήσει συσκευή κόστους 2-3 χιλιάδων (καλούπια φτιάχνω και ξέρω καλά από μηχανουργείο) σε τιμή πολυτελούς αυτοκινήτου. ρουμε.

2-3 χιλιάδων? Κάντο 15 χιλιαρικάκια να είσαι μέσα...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.681
Members
38.476