hi tech πολυ σκληρο για να πεθανει.....

Y

Yiannis_B

Guest
Απάντηση: hi tech πολυ σκληρο για να πεθανει.....

Με το παράδειγμα μου ήθελα να τονίσω 'οτι τελικά είναι θέμα επιλογής
(στην οποία επιλογή καταλυτικό ρόλο παίζει το μαμημένο το χαζοκούτι
ή τεσπα ο τρόπος που προβάλλεται το κάθε τι.).
Αυτό ακριβώς δλδ που λες και εσύ στην απάντηση σου:107:
όπως και να΄χει και στον χώρο του βιβλίου υπάρχουν διαμάντια και σκουπίδια
όπως και σε όλα τα έντυπα όπως και στα πάντα γενικότερα...
Επίσης σε καταλαβαίνω απόλυτα...είναι το στοιχείο της υπερβολής και αντιπαράθεσης ...που με διακρίνει επίσης....:116:

Reaction score
7.030

Για τη μουσική και το πως τη διαλέγεις θεωρώ ότι είναι κάτι που μπορούμε να το συζητάμε αιώνια χωρίς να καταλήξουμε κάπου:111:.
Πάντως χωρίς να θυμάμαι ακριβώς σε ποιο φόρουμ, κάπου διάβασα μια υπογραφή
κάποιου χρήστη η οποία όποτε τη θυμάμαι με κάνει και χαμογελώ.
" φόλα στους σκυλάδες και όχι στα σκυλιά" :116:
Τέσπα, άνοιξε θέμα , πιστεύω ότι θα έχει πολύ ενδιαφέρον και συμμετοχή.
Καλό σου βράδυ.:107:

Reaction score
4.909

Κι εγω το αγορασα σημερα οντας και ιδρυτικός αναγνώστης ενω λίγα τεύχη μου έχουν ξεφύγει
Λεει οτι αν "στρώσουν τα πράγματα" ισως επανελθει σε μηνιαίες εκδόσεις ενω θα βγαζει εκτακτες θεματικές κατα διαστηματα. Νομίζω όμως οτι αν κλεισεις ειναι δύσκολο να επανέλθεις στην αγορα....

Alx

Reaction score
0

Η πρώτη μου επαφή με το hi tech ήταν το 1997 και συγκεκριμένα με το τεύχος του market του 1996 (αλήθεια το έχει κανένας);

Από το 2001 μέχρι το 2005-6 το αγόραζα συνέχεια, λίγο τα απίστευτα δώρα που έδινε, η πολύ όμορφα διαμορφωμένη ύλη, τα έξτρα βιβλιαράκια για κάθε λογής θέμα... ήταν τόσο ωραία η εμπειρία!

Μετά το χάος, κάτι δεν μου πήγαινε καλά. Πήρα δοκιμαστικά 2-3 τεύχη αλλά δεν ήταν ισάξια των παλαιών. Έξτρα βιβλιαράκια κ.α. δώρα κόπηκαν. Το μέγεθος του έγινε αισθητά πιο μικρό, άρχισα να βρίσκω λάθη στη σύνταξη και την ορθογραφία, τα κείμενα είχαν χάσει τη σπιρτάδα τους...

Τελικά κατέληξα να παίρνω 1 φορά τον χρόνο το HOME THEATER DESIGN για να βλέπω τα τέρατα HC που φτιάχνετε εσείς! Όπως και να χει το hi tech θα μείνει στην ιστορία!

Reaction score
249

εμενα βρε παιδια οι κασσετες του δε μου ακουγονταν καλα ενω τα cd ηταν (οχι ολα) ενταξει
επισης και τα blu ray του δε με ενθουσιασαν

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.562
Members
38.461
Νεότερο μέλος
georgekriti