hi tech πολυ σκληρο για να πεθανει.....

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.129
Το ίδιο κι εγώ. Δεν μπορώ να σταματήσω να το παίρνω.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: hi tech πολυ σκληρο για να πεθανει.....

96 πρωτο τευχος δωρο hitech disc1 σε cd, Ημουν 15 χρονων και ...υγραθηκα με το cd...χαχαχαχα!!!!
Bρε Γιαννη αυτο δεν ειναι ανδρικη εκφραση - "καπως" αλλιως το λεγαμε π.χ. ξερο@υσ@:):):)

Προσωπικα με τα περιοδικα εχω κολλημα γερο, και δενομαι μαζι τους. Ιδιως οταν εν γνωσει μου λενε αλλα αντ΄αλλων - μαζοχας ε;

Reaction score
19
Απάντηση: hi tech πολυ σκληρο για να πεθανει.....

εχω σταματησει να το διαβαζω εδω και τρια χρονια,οταν πρωτοκυκλοφορησε εβαλε πολλους απο εμας τους αδαεις με το hc στο τρυπακι

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.677

εχω σταματησει να το διαβαζω εδω και τρια χρονια,οταν πρωτοκυκλοφορησε εβαλε πολλους απο εμας τους αδαεις με το hc στο τρυπακι
Σωστά! Υπήρχαν μάλιστα στήλες, όπως το "Δια ταύτα", που μας έμαθαν τα αντίγραφα ασφαλείας, το anyDVD, την δικτύωση στο σπίτι και τόσα άλλα. Κρίμα που εκφυλλίστηκε και έφτασε εκεί που έφτασε.

Reaction score
0

Ξεκίνησε ως τσιράκι παρατρεχάμενο της Sony, τα σπάσανε με την Sony, γίνανε αντικειμενικοί. Το "ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ" μας έμαθε όλους πάρα πολλά. Μόνο για το "ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ" άξιζε να το αγοράζεις. Στην πορεία, άρχισε να γίνεται ένα πολύ ακριβό σπορ με τις υφιστάμενες συνθήκες! Γιατί να αγοράσεις ένα περιοδικό από τη στιφμή που ότι και να διαβάσεις μέσα δεν έχεις ΠΟΤΕ ελπίδα να το αποκτήσεις. Μηχανήματα τύπο υ Martin Logan / Quad / Audio research είναι γελείο να τα κάνεις πλέον δοκιμή.....
Εγώ στεναχωρήθηκα. Όχι πως το διάβαζα... Την τελευταία 2 ετία δεν αγόρασα ούτε 1 τεύχος. Αλλά κάποτε κοιμόμουν με αυτό στο μαξιλάρι.
Ο θεός να το αναπαύσει :108:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.265

Τσιράκι δεν ήταν ποτέ. Φιλικά προσκείμενο ήταν.Αν φταίει η sony που εκείνη την εποχή έβγαζε τα καλύτερα μηχανάκια , είναι άλλο θέμα.
Το 7ES ,(cd player) ΨΙΛΟΘΆΦΤΗΚΕ απο το hightech.Το ξέρω γιατί το διάβασα , και το εχω ακόμα το μηχάνημα.Ενα απο τα καλύτερα cd players , ever. Οχι γιατί το εχω εγω αγορασμένο απο το εξωτερικό , αλλά επειδή είναι ενα εξαίρετο μηχάνημα.
Στο δια ταύτα έδωσε μαθήματα και πληροφορίες στο ευρύ κοινό , που όλοι οι άλλοι ούτε καν ονειρεύονταν.
Οι δοκιμές που έκανε , ΟΤΑΝ τις έκανε , είχαν απήχηση σε πολύ κόσμο. Αλλο το πλεον και άλλο το τότε.Και εγω εχω σταματήσει να το αγοράζω εδω και ενα χρόνο , γιατί δεν μου έλεγε πλέον τίποτα, αλλά στο παρελθόν ήταν βίβλος.
Ενα , αν οχι το μοναδικό ΣΟΒΑΡΌ ΚΥΡΙΛΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ που είχε ποτέ η ΕΛΛΑΔΑ.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

γιαννη για ενα μεγαλο φεγγαρι.
οτι ηταν σονι ντενον γιαμι ηταν #1 ........εχει γραψει ιστορια φιλοντενονισμου απιστευτη....και σονιτιδας........και γιαμαχιλας........το κακο δεν ηταν μονο αυτο , επαψε να εχει πλουραρισμο στα τεστ του...επαψε να εχει πολλα πραματα...αν αρχισω τελεοωνω αυριο....

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.129
Δεν το καταλαβαίνω αυτό με τις TV.

Την εποχή που όλοι έψαχναν ποιά HDTV να αγοράσουν, έκανε συγκριτικά TV. Τι πιό λογικό?

Reaction score
11

Δεν το καταλαβαίνω αυτό με τις TV.

Την εποχή που όλοι έψαχναν ποιά HDTV να αγοράσουν, έκανε συγκριτικά TV. Τι πιό λογικό?
Θέμα οπτικής είναι...

Να φερ' ειπείν, ΗΙTECH, από το τεύχος 101 Φεβρουαρίου 2005, αυτό για άλλους είναι χιούμορ

και για άλλους κριτική.
(Θα μπορούσα να συνοδεύσω με την λέξη "του συστήματος" αλλά πάσχω από κουρασμένα νεύρα για να μπλέξω έτσι).

Πως να το κάνουμε, ταϊζοντας τον σκύλο γεμιστές ντομάτες στο τέλος θα ψοφίσει...
(Μην το πάρεις προσωπικά...Δεν αναφέρομαι στην κωλίτσα).

:142:

Reaction score
15.548

ειναι τα λογικα αποτελεσματα της εξελιξης σε ολα τα περιοδικα......

και το βιβλιο σε καποια χρονια θα ειναι πανακριβο.

Reaction score
89
παιδες ελληνων σημερα αμαρτησα!!!!!

ναι ναι πηγα αναβυσσο για μπανιο και ηθελα να χαλασω 100ευρω για να παρω παγωτο της γυναικας.....

ναι ναι θα μου πειτε ρε αφραγκε με 100ρικο πας για μπανιο εσυ?? Τι να κανω χαρτονομισμα του μισθου ηταν κ δεν ελεγα να το χαλασω ο καημενος.....

εεεε παω στο περιπτερο λεω θα με χ#σει ο περιπτερας .....

τσααααααακ λεω δε γ#$%@ται τελευταιο τευχος ειναι ας το παρω να χω να λεω οτι εριξα λιγο χωμα στο ταφο του πεθαμενου χαχαχαχααα

ναι κυριοι μετα απο εναμιση χρονο και... πηρα χαιτεκ!!!!! Yeaahhhh babyyyyy γουσταρω!!!!!

Αν και το εξωφυλλο ηταν σε παχος το 1/5 της υλης αλλα δε βαριεσαι.......

Θα μαθω κ λιγα πραματα για τη κλασσικη μουσικη ας ειν καλα ο τομος που δινε δωρο!!!!! :)

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425

:204:

Reaction score
7.031

Πραγματικά κάποτε είχει ξεκινήσει πολύ δυνατά το συγκεκριμένο περιοδικό.
Ειδικά με τις βιντεοκασσέτες που ήταν τούμπανο σε ήχο.
Από τεστ του είχα αγοράσει (το χίλια οκτακόσια Κολοκοτρώνη) amoisonic dvd payer & av ενισχυτή...
Τι να πει κανείς.. Τελικά θα ξαναβγεί ή όχι?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ναι , μεχρι τοτε θα εχει ενημερωση απο μια νεα σελιδα..............

Y

Yiannis_B

Guest

ειναι τα λογικα αποτελεσματα της εξελιξης σε ολα τα περιοδικα......

και το βιβλιο σε καποια χρονια θα ειναι πανακριβο.
Ένα βιβλίο στοιχίζει πάνω-κάτω όσο δύο περιοδικά....υπάρχει σύγκριση από άποψη περιεχομένου?

Reaction score
7.031

Ένα βιβλίο στοιχίζει πάνω-κάτω όσο δύο περιοδικά....υπάρχει σύγκριση από άποψη περιεχομένου?
Aγαπητέ Γιάννη να με συμπαθάς που λένε αλλά όλα εξαρτώνται.
Αν π.χ. το βιβλίο είναι προϊόν προώθησης γνωστού τηλεβιβλιοπώλη βαψομαλλιά με θέματα όπως αεροψεκασμούς (χωρίς να έχω κάτι με τον συγκεκριμένο άνθρωπο ο οποίος κάνει την δουλειά του και πολύ καλά μάλιστα..)

Y

Yiannis_B

Guest

Aγαπητέ Γιάννη να με συμπαθάς που λένε αλλά όλα εξαρτώνται.
Αν π.χ. το βιβλίο είναι προϊόν προώθησης γνωστού τηλεβιβλιοπώλη βαψομαλλιά με θέματα όπως αεροψεκασμούς (χωρίς να έχω κάτι με τον συγκεκριμένο άνθρωπο ο οποίος κάνει την δουλειά του και πολύ καλά μάλιστα..)
...μιλάμε για βιβλιοφάγους που ...έχουν το μυαλό μέσα στο κεφάλι....και την σχετική εμπειρία που βοηθά στην κρίση..:116:

...πάντως όπως γράφει και ο Umberto Eco στις Αναμνήσεις επί Χάρτου....

...Το πρόβλημα, που ισχύει και για τα βιβλία, είναι μάλλον αυτό της πληθώρας, δηλαδή της δυσκολίας στην επιλογή, του κινδύνου να μην μπορείς πια να διακρίνεις ποιο βιβλίο είναι καλό: όπως είναι φυσικό, η διάδοση της φυτικής μνήμης έχει όλα τα μειονεκτήματα της δημοκρατίας, ένα καθεστώς όπου, προκειμένου να μπορούν όλοι να μιλούν, πρέπει να μιλούν και οι άφρονες ή ακόμη και οι απατεώνες.

Ασφαλώς, υπάρχει το πρόβλημα του πως πρέπει να εκπαιδευτούμε ώστε να κάνουμε τις σωστές επιλογές, διότι αλλιώς κινδυνεύουμε να αντιμετωπίζουμε τα βιβλία όπως ο Φούνες τις αναρίθμητες εμπειρίες του: όταν τα πάντα παρουσιάζονται σαν να αξίζουν να καταγραφούν στην μνήμη, τίποτα πια δεν έχει αξία, οπότε θα πρέπει να λησμονηθεί…..

...την απάντηση να την διαβάσετε μόνοι σας.....:107:

...και συ βρε kanakiani, από τους χιλιάδες συγγραφείς, μέσα από τα βιβλία που διαφημίζονται στην τηλεόραση βρήκες παράδειγμα?

Reaction score
7.031

...μιλάμε για βιβλιοφάγους που ...έχουν το μυαλό μέσα στο κεφάλι....και την σχετική εμπειρία που βοηθά στην κρίση..:116:

...πάντως όπως γράφει και ο Umberto Eco στις Αναμνήσεις επί Χάρτου....

...Το πρόβλημα, που ισχύει και για τα βιβλία, είναι μάλλον αυτό της πληθώρας, δηλαδή της δυσκολίας στην επιλογή, του κινδύνου να μην μπορείς πια να διακρίνεις ποιο βιβλίο είναι καλό: όπως είναι φυσικό, η διάδοση της φυτικής μνήμης έχει όλα τα μειονεκτήματα της δημοκρατίας, ένα καθεστώς όπου, προκειμένου να μπορούν όλοι να μιλούν, πρέπει να μιλούν και οι άφρονες ή ακόμη και οι απατεώνες.

Ασφαλώς, υπάρχει το πρόβλημα του πως πρέπει να εκπαιδευτούμε ώστε να κάνουμε τις σωστές επιλογές, διότι αλλιώς κινδυνεύουμε να αντιμετωπίζουμε τα βιβλία όπως ο Φούνες τις αναρίθμητες εμπειρίες του: όταν τα πάντα παρουσιάζονται σαν να αξίζουν να καταγραφούν στην μνήμη, τίποτα πια δεν έχει αξία, οπότε θα πρέπει να λησμονηθεί…..

...την απάντηση να την διαβάσετε μόνοι σας.....:107:

...και συ βρε kanakiani, από τους χιλιάδες συγγραφείς, μέσα από τα βιβλία που διαφημίζονται στην τηλεόραση βρήκες παράδειγμα?
Με το παράδειγμα μου ήθελα να τονίσω 'οτι τελικά είναι θέμα επιλογής
(στην οποία επιλογή καταλυτικό ρόλο παίζει το μαμημένο το χαζοκούτι
ή τεσπα ο τρόπος που προβάλλεται το κάθε τι.).
Αυτό ακριβώς δλδ που λες και εσύ στην απάντηση σου:107:
όπως και να΄χει και στον χώρο του βιβλίου υπάρχουν διαμάντια και σκουπίδια
όπως και σε όλα τα έντυπα όπως και στα πάντα γενικότερα...

Y

Yiannis_B

Guest

Με το παράδειγμα μου ήθελα να τονίσω 'οτι τελικά είναι θέμα επιλογής
(στην οποία επιλογή καταλυτικό ρόλο παίζει το μαμημένο το χαζοκούτι
ή τεσπα ο τρόπος που προβάλλεται το κάθε τι.).
Αυτό ακριβώς δλδ που λες και εσύ στην απάντηση σου:107:
όπως και να΄χει και στον χώρο του βιβλίου υπάρχουν διαμάντια και σκουπίδια
όπως και σε όλα τα έντυπα όπως και στα πάντα γενικότερα...

...αξίξει να τα βρούμε τα διαμάντια...:107:...και την μουσική που ακούς ...πως την επιλέγεις?

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.603
Members
38.469
Νεότερο μέλος
niktasoulas