High end MP3

Reaction score
10
Επισης δεν θελω κολπακια του στυλ "Αυτα ηταν και τα δυο mp3" κτλ....Συμφωνησαμε κατι.Ενα mp3 ενα wav, ενα mp3 ενα wav.......

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138
Κοίτα, προσωπικά, νομίζω ότι θα τα βρεις όλα, λίγο με το αυτί, πιο πολύ με τον υπολογιστή... Ε ρε και να σε είχα μπροστά σε ηχεία, θα χτυπούσες αναβολή... :crazy_3:

Reaction score
10
χαχαχαχ.....αρχισες τις δικαιολογιες?

Aν ηθελα να χρησιμοποιησω υπολογιστη θα επαιρνα μερος και στο πρωτο τεστ, δεν νομιζεις?

Reaction score
10
Εξαλλου και στο προηγουμενο τεστ εγω εθεσα το θεμα αναγνωρισης απο υποολογιστη.

Αν δεν τα βρω θα σου πω μπραβο, δεν εχω τετοια κολληματα.

Ελπιζω να κανεις και εσυ το ιδιο.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138
Μιχάλη, δεν είναι δικαιολογίες, απλώς έκανα ένα συμβιβασμό και θα σου φτιάξω τα κομμάτια όπως εσύ ζήτησες (και όπως σε βολεύει), και για να μην πας σαν πρόβατο για σφαγή, όπως εσύ είπες. Τα high end mp3 εκκρεμούν. Όταν τα ανεβάσω, όποιος έχει τα κότσια, ας πάει για σφαγή. Εκεί δεν το σώζει ούτε ο Χαρδαβέλλας.

Δεν έχω κανένα ενδοιασμό να παραδεχθώ εκ των προτέρων ότι θα τα βρεις, αλλά αυτό θα είσαι σε θέση να το κάνεις μόνο με όργανα. Όχι ακούγοντας.

Reaction score
10
Δηλαδη δεν θα μπορουσα να κανω το ιδιο στο hi-end mp3?Οπως βλεπεις ομως δεν παιρνω μερος. Οπως δεν πηρα μερος και στο αλλο τεστ.Γιατι πιστευω οτι ειναι αδυνοτα καποιος να βρει το σωστο για λογους τους οποιους εχω αναφερει.Αν ηθελα θα χρησιμοποιουσα και εκει software οπως λες και θα τα εβρισκα.Παιρνω μερος σε αυτο το τεστ γιατ σκοπευω να χρησιμοποιησω μονο τα αυτια μου. Ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες.
My dear Michael, ως διαβολοδικηγόρος - στατιστικολόγος :happy_8:, θα σου πω ότι επιλέγεις να λάβεις μέρος ΜΟΝΟ σε μια διαδικασία στημένη έτσι ώστε και στην τύχη να απαντήσεις, έχεις 50% πιθανότητες επιτυχίας. Τα... άλλα... είναι οι δικαιολογίες, όχι αυτά. ;-)

Αυτό το test, δεν είναι ικανό να βγάλει συμπεράσματα, είτε χάσεις, είτε κερδίσεις. Αλλά έχει πλάκα one way or the other... :cool_4: :happy_4:

Reaction score
10
Νικο εγω ειπα ας βαλει 20 κομματια (10 Mp3 10 wav) και οτι θα τα βρω ολα!
Δεν νομιζω αυτο να δειχνει τυχη.Νομιζω ειναι αρκετα καλο δειγμα!
Αν θελει ας βαλει τα 2 πρωτα λεπτα του κομματιου και ας βαλει 30 κομματια.
Ικανοποιημενοι?

Reaction score
10
Νομιζω οτι η αντιδραση σου Κωστα τα λεει ολα!
Και για το αποτελεσμα και για το αν υπαρχουν τελικα διαφορες.
Αν ειναι να χασω το χρονο μου για να μου πειτε οτι τα βρηκα με software η οτι δεν σας ικανοποιει το δειγμα ας μην το κανουμε καλυτερα!

Reaction score
10
Eλα ρε Νικο 15/15 δειχνει τυχη?Κοροιδευομαστε τωρα?
Τελος παντων μπορει να δειχνει τυχη μπορει και οχι.Αυτο εμενα μου φτανει.
Να παιξω τζοκερ αν ειναι ετσι.

Reaction score
10
Τελικα είναι τυχη η software?Και στη τελικη αφου δεν υπαρχουν διαφορες γιατι αγχωνεστε τοσο?
Kωστα το ξερα οτι θα κανεις πισω.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138
Καλά, ας το κάνουμε. Στα βαθιά θα μπορείτε να μετέλθετε οιωνδήποτε μέσων, και αποφασίστε όπως σας φωτίσει ο ύψιστος θεός του high end. Μπου χα χα!

Reaction score
10
AAAΑΑΑ…
Και γιατι εκει δεν παιζει software παρακαλω?Μου δινεις μια λόγικη εξηγηση…..?
Μηπως το κομματι δεν θα εχει παλι ψηλες?μπουχαχαχα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.095
Members
38.528
Νεότερο μέλος
Nikos67